Jump to content

dinobeagle

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemingsplannen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. ik zou graag een eigen webshop willen beginnen, vandaar dat ik deze vragen stel, heb je een hoog budget nodig of is laag ook mogelijk? hoe heb jij je handelaren gevonden? heb je een opleiding nodig die iets met ondernemen te maken heeft? vanaf wanneer was jou ondernemen succes vol. ik zou graag antwoorden hebben op dit soort vragen, en als jij er meer weet die mij verdere informatie kunnen geven graag. ik ben totaal nieuw in het ondernemen, en ben geinteresseerd in een webwinkel van sieraden of led verlichtingen ( nog niet over uit) misschien dat deze topic aangepast kan worden met als voorbeeld deze post, mijn excuus voor de onduidelijke vraagstellingen.
 2. Hoe ben jij je bedrijf/webwinkel begonnen? -begon je met een laag/hoog budget -wat voor voorbereidingen heb je getroffen -hoe ben je aan je groothandeleren/fabrieken gekomen kortom, vertel hier hoe jij je bedrijf begonnen bent, waar je tegenaan gelopen bent.
 3. hanteren de beurzen groothandels prijzen? en koop je grote getalen tegelijk of welke hoeveelheden is standaard op een beurs?
 4. Ik ben op zoek naar groothandels van sieraden, als ik op google invoer krijg ik er een aantal, maar bij de meeste moet je een kvk nummer hebben, die heb ik nog niet omdat ik eerst wil onderzoeken wat de prijzen zijn bij verschillende groothandels, en wat er allemaal mogelijk is binnen die branche. mijn vraag is, hoe kan ik het beste groothandels vinden in binnen en buitenland zonder kvk nummer?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept