Jump to content

janus77

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  juridische en fiscal
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Dank voor jullie reacties. Natuurlijk kunnen we wel geheel open zijn naar een reclamebureau oid, alleen niet hier op een openbaar forum. Maar ik begrijp dat dit het meedenken lastig maakt. Ik zoek het even ergens anders. Nogmaals dank voor jullie input!
 2. Excuus voor de vaagheid, ik kan tot de lancering niet iets over deze website zeggen. Ben via Higherlevel ook niet op zoek naar sponsors zelf, maar naar bedrijven die ons kunnen helpen met het vinden van deze sponsors - als deze er zijn. Misschien beter als ik het juist algemener formuleer: Stel je hebt een product dat een groot maatschappelijk probleem aanpakt. Het wordt ondersteund door een aantal vooraanstaande stichtingen en te verwachten is dat het tijdens de lancering behoorlijke media-aandacht zal krijgen. De website zal waarschijnlijk minstens 100,000 bezoekers krijgen. De productie van het product en de website is al gefund, we zoeken geld om e.e.a. aankomende jaren draaiend te houden. We bieden sponsors de mogelijkheid hun naam aan ons product te verbinden. De vraag is of er bedrijven zijn die ons kunnen helpen bij het benaderen van sponsors.
 3. Hallo, In maart start onze website waar mensen die aan een veelvoorkomende ziekte lijden terecht kunnen. Het geheel wordt gesupport door diverse stichtingen en instellingen en we verwachten dan ook een grote belangstelling in Nederland. Nu zoeken we naar sponsors, grotere bedrijven die hun naam aan dit goede initiatief willen verbinden. Echter, 'verkoop' is niet ons 'ding' en we hebben geen ervaring in deze markt. Kennen jullie bureau's die dit zouden kunnen begeleiden? Hartelijk dank!
 4. Totale lengte ongeveer 1 uur, ik denk 3 a 4 dagen filmen. Dank dat je wilt meedenken! :)
 5. We laten op dit moment een film (documentaire) maken, die ook wellicht in het buitenland uitgebracht wordt. Wat is nu een redelijke vergoeding voor de (Nederlandse) acteurs wanneer de film bijvoorbeeld ondertiteld / gedubbed wordt uitgebracht in Spanje of Engeland? Groeten! Janus
 6. Nu nog niet, wel de bedoeling. (werk 3 dagen voor de BV) Groet, Janus
 7. Ok, ik had begrepen dat als je voor een bedrijf werkt waarin je een aanmerkelijk belang hebt, de fiscus dit sowieso ziet als fictieve dienstbetrekking. Zijn er eigenlijk veel extra kosten voor de BV als ik daar in dienst kom? is er een richtgetal hoeveel % van het salaris erbij komt voor loonheffingen, verzekeringen etc.? Wederom dank!
 8. Ha Christine, ja, dat laatste zou het mooiste zijn, dan ben je mede-oprichter en is er fiscaal niet zoveel aan de hand. Ik begreep dan wel dat je dan (fictief?) in dienst bent bij de BV, dat je niet als ZZPer kunt werken voor een BV waar je een aanmerkelijk belang in hebt. Heeft dit voor de BV nog grote consequenties? Dank!
 9. De BV is nog io, dus nog niet officieel opgericht. Waardevermeerdering zal dus ook nog beperkt zijn. Dank voor je hulp alvast!
 10. Ik werk sinds kort als ZZPer voor een bedrijf, tegen gereduceerd tarief. Hiertegenover staat dat ik opties op 20% van de aandelen krijg, uit te oefenen tegen nominale waarde (=20% van 18,000 euro) nadat ik er een jaar gewerkt heb. Prachtig allemaal, echter merk ik nu dat dit qua belasting niet voordelig is. Zowel bij het verkrijgen als het uitoefenen van de opties wordt naar de echte waarde gekeken en het verschil als inkomen beschouwd. Heeft iemand een oplossing? Ik heb ook nog een persoonlijke holding waarin de opties zouden kunnen. Dank! Janus
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept