Jump to content

Charles Alberti

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  internationaal onder
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Ik wil en ga telfoon
 1. Bedankt voor de geweldige informatie. Het is voor mij duidelijk dat de iphones ook gestolen kunnen worden en dan worden doorverkocht. Heftig optreden naar eigen personeel!? Dat ze weinig betalen in China dat wist ik al. Dus HTC gaat het worden. Kan jij mij de website mailen waar ik deze HTC goedkoop kan inkopen? Fijn weekend voor iedereen :)
 2. Nee, dat geloof ik niet, maar ik wil wel graag weten wat een geloofwaardige inkoopprijs is en waar ik dat kan inkopen. Wie kan mij het adres of website van een geloofwaardige groothandelaar geven?
 3. Hier zijn wat site's ben benieuwd wat nep is: http://www.xmhbsite.com/ http://www.iphone4union.com/ http://www.buyer-store.com/
 4. Het is duidelijk dat er veel nepbedrijven zijn, maar is er ook een website waar ik wel kan bestellen en kan iemand mij die geven? :)
 5. Beste Reinier20, Wat jammer dat ik weer verkeerd begrepen word. Ik heb nooit gezegd dat ik niet via de officele manier de producten wil kopen. Ik vroeg om informatie. Kan jij Reinier20 mij helpen om via een officiele manier de ipods en iphone in te kopen. MVG Alberti
 6. Handige informatie waar ik zeker verder mee kan. Echt fijn deze forums. Wat is de beste plek om toch ipad en iphones in te kopen weet iemand dat?
 7. Hoe weet ik als een "fabriek" nep is of echt. Kan u mij helpen welke betrouwbaar is.
 8. Ik zoek betrouwbare business partners in CHINA. Ik heb nu drie fabrieken gevonden waar ik mee kan samenwerken alleen hoe kom ik erachter dat als ik mijn geld overmaak dat ze er niet vandoor gaan met mijn geld. PYPL kan niet omdat hun mijn rekening hebben opgeheven omdat ik volgens hun een hoog risico zou zijn, maar dat kwam omdat ik elke dag werd benaderd door criminelen uit Nigeria. Wie kan mij helpen of wil met mij samenwerken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept