Jump to content

Susanne1982

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Address
  Makelaar 21, Assendelft, 1566LL, Netherlands
 • First name
  Susanne
 • Last name
  Haas
 • Company or organization name
  Kind en Huis
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  kvk.nl, bizz.nl

Company info

 1. Mmmm... ik zie eerlijk gezegd het verschil tussen Chrome, IE en Mozilla niet. Maar dat kan aan mij liggen. Ik hoor graag hoe het komt dat je dit zo ervaart. We gaan links in de zoekwoorden verwerken. Goed idee. Wat ik me nog wel afvraag, heb ik al eerder gemeld, in welk deel van de html zit het "broddelwerk" . Zoals al eerder gezegd. Wij hebben zelf het middendeel ingevoerd. (de tekst) Met kaders enz. Dit is het enige wat ikzelf kan veranderen. Ik heb nu wat aanpassingen in dit deel gedaan wat het beter zou moeten maken, kaders weg enz. Maar nog steeds kom ik op 284 fouten. (wat hiervoor ook zo was, ff gecheckt. ) De zaken die ik niet kan veranderen ga ik weer doorgeven aan de websitebouwer. Thanks again!
 2. Bedankt weer voor de feedback. We zijn erg druk bezig alle tips ten uitvoering ten brengen. Ten opzichte van de eerste kritieken zijn we alweer een stuk verder. (denk ik.... ;D) Om even te reageren op rogierbr, we kunnen van een aantal pagina's zelf de teksten aanpassen dmv een editor. Is dit dan een oudere versie en zijn er voor oscommerce andere opties? Ik vind het verschrikkelijk werken, zeer frustrerend, maar ik ben een programma als Word gewend en dat is natuurlijk wel een ander soort programma. Kan dit ook de reden zijn voor het excessieve aantal html fouten? (dat ik in de editor tekst aanpas wat in html niet mogelijk is ofzo??) ??? Ik vind dit echt lastig... Martijn, wij kijken nog even naar de indeling van de categorieën, willen geen waslijsten met producten dus daarom nu zo. Maar we gaan zeker nadenken over de opmerking die je maakt. De zoekfunctie werk niet goed, dat komt door de manier waarop wij de producten invoeren. Niet over nagedacht. Gaan we wat aan doen. Layout enz hebben we alweer deels aangepast. Als er ergens nog storende factoren in zitten, laat weten! Verdere opmerkingen zal ik niet allemaal opsommen, maar wordt ook aan gewerkt. De komende dagen zullen er nog veel aanpassingen plaatsvinden. Desalniettemin sta ik nog steeds open voor op- en aanmerkingen. groet, Susanne
 3. Oké, dit had ik nog niet geprobeerd. Was ik even onterecht positief. ;) Kan het zijn dat ik net nog een test heb ontvangen?
 4. We zijn net een week met adwords bezig dus ik kan nog niet goed inschatten hoeveel het de verkopen helpt. Dagelijks hebben we nog niet zoveel bezoekers, dus wat dat betreft valt het tegen. Weet je wat men ong. uitgeeft aan adwords? Moet wel bekennen dat we niet meerdere campagnes hebben en dus niet op zoekwoord bij de juiste pagina uitkomen. Dit gaan we nog verbeteren. Uiteindelijk willen we zoveel links en bekendheid creëren dat we bovenaan komen in de zoekmachines. Volgens mij moet dat mogelijk zijn. Er is wel veel concurrentie op baby en kind gebied, maar qua veiligheid specialisme zijn we een van de weinigen. (en ik hoop met een duidelijke overzichtelijke site, na de komende aanpassingen) Productnaam voeren wij wel in maar kunnen geen headings wijzigen. Dit is dus allemaal al ingevuld door het webbureau. Dit is weer een aanpassing die zij moeten uitvoeren. Ik zet em erbij! Bedankt weer!
 5. Bedankt voor jullie reactie. Harald: Wat betreft de persberichten en de informatieve stukjes. Deze gaan er zeker komen. Bedankt voor het meedenken. Leuke ideeën! Headquarters: Ik heb het typefoutje aangepast. Bedankt voor de oplettendheid :) Het middenstuk heb ik wat aangepast in de layout. We werken met een beperkte editor dus helaas kan ik er verder niet veel mee. En inderdaad, het stuk onderin is om de vindbaarheid te vergroten. Verder hebben we niet veel invloed op de vindbaarheid omdat het systeem niet aanpasbaar is door ons. We gaan het webdesign bureau waarschijnlijk wel opdracht geven wat optimalisatiepunten uit te voeren. We zijn erg blij met alle feedback tot nu toe. (en het mailtje via het contactformulier, AAAAA@BBB.nl bedankt. Het werkt blijkbaar ;D)
 6. Beste John lf, Bedankt, stuur me de naam van het bedrijf maar. Ik weet niet of we er op korte termijn iets mee gaan doen aangezien er eerst nog een aantal andere aanpassingen moeten zorgen voor een hogere ranking. Maar wellicht in de toekomst, Mvg Susanne
 7. John, Bedankt voor je uitgebreide feedback, we gaan er zeker mee aan de slag! De categorieën zijn zo ingedeeld om een waslijst aan categorieën te voorkomen. We zullen er nog een keer over nadenken of dit anders mogelijk is. We hadden aanbiedingen maar doordat er een fout in de BTW berekening zat hebben we die er tijdelijk uitgehaald. We gaan ze er weer inzetten. Het BTW nummer is incorrect... DOM (ik werk naast K&H met personeel vandaar de L..... ) De zoekfunctie laten we aanpassen. Plaatjes en teksten gaan we nogmaals nalopen. We gaan de verzendkosten op de site gelijkmaken met de verzendkosten in de AV Groet, Susanne
 8. Als ik het goed begrijp is er een gratis module die door onze webdesigner in de shop gebouwd kan worden waardoor er met één muisklik de url's worden aangepast? (onder andere) Zoals ik al aangaf, ik kan maar een beperkt aantal dingetjes aanpassen. We zien echt alleen maar het stuk waar we de producten in plaatsen. (en waar de orders binnen komen) Ik kan dit dus niet zelf denk ik. (ik kan bijv. ook geen html aanpassen) Als we dit laten doen, dan valt het buiten het aangeschafte pakket en rekent webdesigner een dag werken. (8x 65 euro) wat me erg veel lijkt als het inderdaad een kleine aanpassing is.
 9. Er is een lijstje met woorden waar we nu de adwordscampagne draaien. Het inderdaad Oscommerce. Zoekwoorden zijn o.a. (het zijn er teveel om hier neer te zetten) traphekje(s) Kiddyguard Kindveiligheid Kind en Huis Het is helaas zo dat we de aanpassingen vaak niet zelf kunnen doen. Ik probeer de afbeeldingen enz wel zoveel mogelijk een relevante naam te geven.
 10. Wij (ik en mijn partner) zijn al een aantal maanden bezig met onze webwinkel: http://www.kindenhuis.nl In het kort: Kind en Huis, adviseert, monteert en verkoopt alles op het gebied van kindveiligheid. De site heeft vooral de focus op de webshop. Sinds een aantal weken is hij officieel in de lucht, maar brengen we nog regelmatig veranderingen aan. De site is gebouwd door een webdesigner en werkt nu naar tevredenheid. Het middenstuk hebben we zelf aangepast omdat we daar in eerste instantie iets wilden melden over de montage en het advies. Dit hebben we nu verplaatst naar de "over ons" pagina, omdat we de grote hoeveelheid tekst op de homepage vonden afschrikken. We worden nog niet goed genoeg gevonden door Google. Nu hebben we een adwordscamagne gestart, maar uiteindelijk willen we natuurlijk in de normale zoekresultaten komen. Daarvoor moet de webdesigner nog wat aanpassen in de url's enz. Weet iemand hoeveel werk dat is? (Hij rekent er een dag voor) Ook moeten er meer links komen op andere sites, daarmee ben ik druk bezig. Als er hierover nog tips zijn...Persberichten wil ik pas gaan versturen als we 100% tevreden zijn over de shop. Omdat we er zelf natuurlijk constant mee bezig zijn hebben we geen objectief beeld meer, vandaar nu even mijn vraag aan de forumleden /lezers. Geef jullie mening. Wij zijn zelf echt leken op dit gebied, dus als het kan graag in Jip en Janneke taal... ;D Alvast bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept