Jump to content

themystery

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Zibb.nl
  Bizz.nl
  Hi

Company info

 • Location
  Zeeland
 1. Iedereen nog bedankt voor alle tips en opmerkingen, ben ermee aan de slag en het werpt zijn vruchten al af!
 2. Beste Nico, Op dit moment aan bedrijven buiten de installatiebranche, plafondbedrijven en dergelijke.
 3. @ Rive Dank voor je bericht, ik verkoop lichtbronnen en armaturen. En dan wel alleen van gerenommeerde merken, degelijke Europese verlichting. En de USP is zeer snel leveren, maar die alleen is niet genoeg om bij bedrijven binnen te komen. Zal een betere moeten zoeken! @ Paul Struyer Fijn om iemand tegen te komen die al jaren met het bijltje hakt en weet waar hij over praat in de verlichtingswereld, je handvaten zijn enorm welkom, ik leer graag bij! Bedankt voor je input. @ TwaBla Dat komt omdat ik toen het hele verhaal nog niet gedaan had :) Het is meer de laatste variant, ik verkoop een project en de installateur installeert dan de verlichting. DHZ- word geleverd zonder tussenkomst groothandel praktisch altijd via consumentenlijnen van de fabrikanten. Direct op de afnemer mik ik niet, het is echt B to B. Van de deel markten heb ik geen direct antwoord op, ga ik naar zoeken! Nogmaals, dank voor het meedenken iedereen!
 4. Hallo Danny, Bedankt voor de tip! Ik zal daar ook mee aan de slag gaan, op dit moment ben ik vooral bezig geweest om willekeurige bedrijven die verlichting "verbruiken" te benaderen. Maar wellicht is het verstandig om eerst eens in de kaart te brengen hoe en wat, in ieder geval dankje voor de tip! Groeten!
 5. @ Highio Bedankt voor je advies en dat je de moeite neemt om te reageren! Bedrijfsnaam houd ik liever achter omdat er hier met zo een 50.000 leden makkelijk een klant of bedrijfscontact kan wezen die ik liever deze informatie onthoud. Het is niet meer dan een naam en een visitekaartje...... Als je daarom niet meer zou reageren zou ik erg jammer vinden maar dat is niet anders!
 6. @ Highio en MMint Heb de ontwerpen nog prachtig in de kast liggen! Een drukke baan hebben het plan onder het stof laten verdwijnen helaas. Maar het ondernemersbloed dat in de familie zit is toch weer op komen borrelen :)
 7. Highio, bedankt voor de reactie! Inderdaad heb ik een verkoopplan liggen dat gebaseerd is op een normale opstart van een eenmanszaak. In 2013 heb ik een naar mijn idee goede omzet gedraaid +/- 80k waar een gedeelte van 20% voort gekomen is uit de handel. Vanaf 01 januari 2014 ben ik volledig ondernemer geworden en de uren bij de vorige baas zijn tot bijna nihil gedraaid i.v.m. goede bezetting personeel. Ik heb wel een website dat meer als visitekaartje dient als een webshop. (@Twabla) Wat ik aanbied en bedoel met groothandel is, eigenlijk alle verlichting die van toepassing is binnen bedrijven die het monteren of door verkopen en installeren. Heel simpel eigenlijk, zoekt een installateur, of bijv. carosseriebouwer verlichting kunnen ze bij mij terecht. Ook heb ik als extra service dat ik verlichtingsplannen en berekeningen kan leveren. Naam en toenaam houd ik liever (nog) even onbekend i.v.m. mijn huidige klanten me lief zijn.
 8. Beste mmint, dank voor je reactie, 1. Bedankt voor je tip, heb ik nog niet tot in detail gedaan. Ga ik mee aan de slag. 2. De folders, advertenties en dergelijke worden goed gelezen hier heb ik navraag na gedaan bij verschillende ontvangers. Deze advertenties gingen dan wel puur over het energie besparen op de verlichting, hier merk ik dat er weinig tot geen interesse in is/was.
 9. Dag beste mede ondernemers, Hopelijk hebben jullie wat advies voor mij, (weet niet of ik op het goede onderwerp gepost heb maar dit leek me de beste) het volgende, 1.5jaar geleden ben ik met een groothandel in verlichting gestart en hierbij ook de mogelijkheid om energiebesparingsplannen te maken om mede hierdoor wat handel op gang zien te brengen. Ik kreeg hierbij de mogelijkheid om minimaal een jaar als zzp'er bij mijn toenmalige baas aan de slag te blijven voor 3 dagen per week als verkoper. Het was geen vetpot, maar ik kon er van rond komen. Dus niet getreurd schouders er onder en gaan met die banaan! :) I.p.v. 3 was de praktijk dat het meestal vijf dagen waren i.v.m. drukte in dat bedrijf maar zeker aan het begin was het fijn want dan kon ik uren maken en klanten waren er toen niet zoveel, dat zou later komen dacht ik...... Druk gefolderd bij bedrijventerreinen, bedrijven opgebeld, admarkt, adwords, contacten afgelopen, enz. Om eerlijk te zijn heb ik 1 leuk project mogen doen en vrienden en kennissen vragen wel eens om een "lampje" verder loopt het erg moeizaam. Kwa financien heb ik gelukkig (nog) niets te klagen maar zo kan het niet veel langer door gaan want dan komen de problemen vanzelf. Nu is mijn vraag, wat denken jullie ervan? Andere richting opgaan wat een beetje voelt als opgeven of kop in het zand en op de 1 of andere manier hopen dat het wel gaat werken... Alvast heel erg bedankt voor de reacties!! [Mod edit: titel verduidelijkt]
 10. Geachte allemaal, Ik heb een paar ontwerpen liggen voor horloges die ik graag in een ander land (bijv. China) wil laten maken. Geen kermis horloges maar gewoon nette stijlvolle horloges die voor een redelijk bedrag in de markt gezet kunnen worden. Nu ben ik op jacht gegaan op het word wide web maar kan hier bijzonder weinig bruikbaars op vinden.Toen kwam ik op dit prachtige forum terecht en heb gezien dat hier heel wat mensen rond lopen die weten waar ze het over hebben. Zijn er misschien mensen hier die hier ervaring mee hebben en wat voor kosten plaatje hier aan gaat hangen. Ik zou het erg waarderen als hier iemand wat van weet. Gr. (Edit: titel verduidelijkt en naar het juiste board verplaatst)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept