Jump to content

prodotti

Senior
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-10

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.kvk.nl
 1. Beste, Ik heb al enige tijd het idee in me hoofd om een eigen merk te beginnen in goede en mooie spijkerbroeken. Hebben jullie een aantal adressen van fabrikanten? Groeten Timo
 2. Maar waarom gaan jullie nog verder, ik had toch allang gezecht dat dit een grap was, die voor sommige totaal niet leuk is.
 3. @hcptdg , Welke horlogeforum als ik vragen mag, en dat merk van de bijlage is van jou?
 4. Marketingbureau? , daar heb je mij niet over horen praten.
 5. Ik heb geen tijd verspilt van andere mensen, worden hun gedwongen om mee te gaan met dit topic en om alle berichten te gaan lezen? Volgens mij gebeurt dat vrijwillig.
 6. Wat vind je er zo raar aan dan? Lijkt wel of je in 2011 geen grappen meer kan maken.
 7. PS. De mensen die mijn kneusen geven, zet het dan gewoon even hier in het topic, en ga niet zielig doen achter je computerje, en dan anoniem dingen doen. Zeg dat dan gewoon hier. Kunnen jullie niet tegen een grap?
 8. Dat mensen zich hier horloge kenners noemen, en dan in eerste instantie niet weet dat het al gewoon een bestaand model is. En dat ze hem meteen wouden kopen.
 9. Dit alles heb ik ook bedoelt als 1 grote grap.
 10. Beste, Een kennis van mij heeft dit model aan mij voorgesteld, hij zei tegen mij dat het een uniek ontwerp was, dus dit geloofde ik. Ik heb gelukkig dit nog niet in productie laten gaan , en zal hard gaan brainstormen, over hoe ik dit ga oplossen.
 11. Dit word de tijdelijke homepagina van de website, als het merk in het eind van 2011 echt gelanceerd word(dat je daadwerkelijk de horloges kunt kopen etc.)komt er een andere pagina in dezelfde stijl. Ik vind dit wel geslaagt, hebben jullie nog op/aan- merkingen?
 12. Ik ga de horloges eerst aanbieden via de officiele webshop, dus op de website van het merk. Daarop zal je veel informatie vinden over de horloges's, maar ook een pagina waar je het horloge op echtheid kan controleren doormiddel van een nummer die je kan invoeren en dat nummer staat weer op de achterkant van de kast van het klokje. Dit kan je doen als je een horloge 2e hand gaat kopen.
 13. Als er al spontaan een Facebook pagina zal komen, zal dit merk zich wel sterk gaan vestigen. Ik heb net even contact gehad met de ontwerper van de website/webshop, hij zal vannacht nog hard gaan werken aan het ontwerp en een paar concepten aan mij doorsturen. Ik stuur het dan weer hierdoor, zodat jullie feedback kunnen geven op de concepten
 14. Heb het idee helder uitgelegd aan mijn vader. Die verdient best aardig mag ik zeggen, en hij heeft er wat geld in gestoken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept