Jump to content

Bugatti

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  financiering
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Iemand die ik ken wil een website opzetten Hij is wel volwassen.. Nou, deze persoon heeft een aanbod gekregen van een minderjarige ( 16 of 17 jaar) die de site wil maken. De site hoort van hen allebei te worden. Is het wel verstandig om zaken te doen met een minderjarige? Ik bedoel...er moet veel papierwerk bij komen kijken, afspraken over de eigendom van de site en enz. Is hij wel goed bezig? Hij heeft het aanbod nog niet aangenomen.
 2. Is een kopie van een document met handtekening (fax of ingescande brief) minder rechtsgeldig dan het originele document? Erhhmmm. Sry wat bedoel je ?
 3. Bedankt voor je antwoord, maar moet ik het nou via de-mail of via de post doen?
 4. Ik wil graag iemand een zwijgcontract aanbieden. Nou wil ik dat die persoon het contract ondertekent, scant en via de e-mail terugstuurt met zijn handtekening en een kopie van zijn id erbij. Vinden jullie dat ik goed bezig ben? Of moet ik hem het contract en kopie van zijn id via de post terug laten sturen? [titel aangepast - mod]
 5. Zijn er ook serieuze mensen die met mij in contact willen komen?
 6. Ten allereerst weet ik niet of ik hier aan het juiste adres ben. Ik zal maar beginnen. Ik bezit een volledig uitgewerkt idee voor 3 nieuwe producten. Namelijk: een tandpasta, lippenstif en tandborstel. De ideen zijn zeer realistisch en uitvoerbaar, doch iets wat de wereld nog nooit gezien heeft en/of kent. Ze staan dus eigenlijk voor een soort revolutie in de cosmetica, mondverzorgingswereld. Helaas bezit ik de kennis niet om de ingredienten in elkaar te zetten en de producten tot leven te brengen. De tandborstel is wel makkelijk, maar de andere producten echter niet. Ik ga toch liever met iemand de zee in. Het is dus de bedoeling, dat jij met je kennis en/of ervaring mijn ideen ontwikkelt, wij samen er een patent op aanvragen en vervolgens het idee aan iemand/bedrijf/zaak voorstellen die ze wil hebben. Vind je mij belachelijk, mag je dit negeren. Vind je het idee maar niks, stuur je dat naar mij terug. Ik geloof zo sterk in het idee, dat ik het heb laten registren zodat er iemand ermee vandoor gaat. Bezit je wel kennis over de drie producten die ik zojuist genoemd heb, deins dan niet terug om contact op te nemen via My_mind_on_my_money@yahoo.com.br en samen zullen wij de wereld iets nieuws laten zien.
 7. Ik vind het zo flauw dat mijn topic werd afgesloten en dat dit onderdeel van de site toch wel off topic wordt genoemd. Je mag je gang gaan en deze sluiten. De reden waarom ik een zogenaamde geheime, anonieme rekening wil is dat ik niet op wil vallen. Ik probeer een rekening te openen waarop donaties te ontvangen zullen zijn. [titel aangepast - mod]
 8. Weet iemand iets over geheime bankrekeningen? Kan ik er 1 openen? Kent iemand er een goede website voor? Ik heb al gegoogled maar bijna niks gevonden! [titel aangepast - mod]
 9. Ten allereerst weet ik niet of ik hier aan het juiste adres ben. Ik zal maar beginnen. Ik bezit een volledig uitgewerkt idee voor 3 nieuwe producten. Namelijk: een tandpasta, lippenstif en tandborstel. De ideen zijn zeer realistisch en uitvoerbaar, doch iets wat de wereld nog nooit gezien heeft en/of kent. Ze staan dus eigenlijk voor een soort revolutie in de cosmetica, mondverzorgingswereld. Helaas bezit ik de kennis niet om de ingredienten in elkaar te zetten en de producten tot leven te brengen. De tandborstel is wel makkelijk, maar de andere producten echter niet. Ik ga toch liever met iemand de zee in. Het is dus de bedoeling, dat jij met je kennis en/of ervaring mijn ideen ontwikkelt, wij samen er een patent op aanvragen en vervolgens het idee aan iemand/bedrijf/zaak voorstellen die ze wil hebben. Vind je mij belachelijk, mag je dit negeren. Vind je het idee maar niks, stuur je dat naar mij terug. Ik geloof zo sterk in het idee, dat ik het heb laten registren zodat er iemand ermee vandoor gaat. Bezit je wel kennis over de drie producten die ik zojuist genoemd heb, deins dan niet terug om contact op te nemen via My_mind_on_my_money@yahoo.com.br en samen zullen we de wereld iets nieuws laten zien. Ik ben er zelf al mee begin het geld te verzamelen dat ik mits nodig heb om dit in m'n uupie te kunnen verwezenlijken. Ik zal een aanzielijk bedrag moeten ophoesten, maar ik ben er bijna, Toch sluit ik niet uit, uit gebrek aan ervaring dat twee hoofden beter dan 1 denken. Het hoort een groot project te zijn.
 10. Ten allereerst weet ik niet of ik hier aan het juiste adres ben. Ik zal maar beginnen. Ik bezit een volledig uitgewerkt idee voor 3 nieuwe producten. Namelijk: een tandpasta, lippenstif en tandborstel. De ideen zijn zeer realistisch en uitvoerbaar, doch iets wat de wereld nog nooit gezien heeft en/of kent. Ze staan dus eigenlijk voor een soort revolutie in de cosmetica, mondverzorgingswereld. Helaas bezit ik de kennis niet om de ingredienten in elkaar te zetten en de producten tot leven te brengen. De tandborstel is wel makkelijk, maar de andere producten echter niet. Ik ga toch liever met iemand de zee in. Het is dus de bedoeling, dat jij met je kennis en/of ervaring mijn ideen ontwikkelt, wij samen er een patent op aanvragen en vervolgens het idee aan iemand/bedrijf/zaak voorstellen die ze wil hebben. Vind je mij belachelijk, mag je dit negeren. Vind je het idee maar niks, stuur je dat naar mij terug. Ik geloof zo sterk in het idee, dat ik het heb laten registren zodat er iemand ermee vandoor gaat. Bezit je wel kennis over de drie producten die ik zojuist genoemd heb, deins dan niet terug om contact op te nemen via My_mind_on_my_money@yahoo.com.br en samen zullen wij de wereld iets nieuws laten zien.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept