Jump to content

Denk Duif Mich

Junior
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Male
 • Location
  Anna Paulowna
 • First name
  Michiel
 • Last name
  L.

Register

 • How did you find us:
  anders
 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  deondernemer.nl
  zib
 1. Bedankt voor uw reactie en wijze inzichten TwanBla! Dit heeft toch een verhelderend effect op het handelen en waar men op mag letten. 8)
 2. Dank voor uw reactie Highio! De transactie is inmiddels met vertrouwen opgelost en het is afgerond :-) Vertrouwen is belangrijk.
 3. Beste mensen, Hebben jullie een tip waarvoor een persoon die voor een aanzienlijk bedrag een product wil laten vervoeren? De koper en verkoper vertrouwen elkaar, maar willen eerlijk oversteken om het correct het vertouwen te behouden. Beiden zoeken dus een soort ESCROW service zoals op Alibaba. Ik kijk uit naar de ervaringen die jullie hebben!
 4. Ik wil het optimale uit een verzending halen, want de verzendkosten zijn erg duur, $81. Het verschil kan dan klein zijn, maar je krijgt spijt als een klant een bestelling plaatst en je net 1 stropdas tekort komt waardoor de klant ergens anders gaat en je een grote order mist.
 5. Dat verklaart veel meer BJM. Als er wel een koersfluctuatie is van 5%, waarop wordt dan de douanekoers, als ik het zo mag noemen, op gebaseerd? Bekijken ze dit dan wel individueel bij de aankoop datum? De voorlaatste woensdag was 17 juni... toen was de koers hoger, namelijk 1,1245. Dat is gunstiger zelf s :)
 6. Dank je wel Karina. Als dit klopt dan verandert de hele zaak. Ik heb mijn informatie o.a. van http://invoercalculator.nl/ Dit geeft aan dat alleen mijn goederenwaarde, en niet mijn pakketverzending, bepalend is voor de invoerrechten grens. Dus nu heb ik twee verschillende soorten informatie. Hoe kom jouw bronnen?
 7. Beste Higherlevel collega's, Binnenkort wil ik tot maximaal €150 kleding importeren vanuit China EXW. De logische reden is dat ik tot €150,- geen invoerrechten betaal. De eerste testbestelling tot €22,- hebben de leverancier en ik succesvol afgerond. De communicatie met de leverancier verloopt via Alibaba. Mijn vraag heeft te maken met de fluctuaties in de wisselkoers. Als ik op 3 juli bestel en de dollarkoers is op die dag €149 , maar de goederen komen aan twee weken later, waarop de dollarkoers bij de inklaring opeens €153 euro is, en ik in dat geval extra kosten heb. Ik ga uit dat de douane terug kijkt naar de wisselkoers naar de dag van de betaling welke op de factuur staat. Maar is deze aanname correct? Alvast bedankt, Michiel
 8. Graag zou ik je website willen zien, aangezien de link van higherlevel niet werkt.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept