Jump to content

Jolanda01

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Imk.nl
  Hbd.nl
  Kvk
 1. Nee, inderdaad. Dat in fysieke winkels is het het meest dat soort grote merken. In de supermarkten trouwens ook. Ik vind het wel super dat je alleen die topmerken verkoopt.
 2. Ok. Ja het is handig je daar in te verdiepen. Ik persoonlijk vind om Eukanuba nog steeds een beetje een rookwolk hangen. Daar worden naar verluid nogal vervelende dierproeven gedaan.
 3. Bedoel je dan dat het product slecht is of organisatorisch?
 4. Nee, geen voer. Misschien als het goed gaat lopen en ik mijn assortiment kan gaan uitbreiden.
 5. Bedankt allemaal voor de reacties. De hoeveelheid honden en katten en huishoudens met huisdieren had ik gelukkig al gevonden. En ja, ik ken google. ;) Veel voorbeelden staan bol van de percentages. Vandaar dat ik dacht dat dat de bedoeling was. Ik kan zo het een en ander wel in kaart brengen. Het is een beetje een lang verhaal om uit te leggen wat de bedoeling is maar ik heb een idee die je bij de meeste dierenwinkels niet vind. Kan er dus weinig nog over vertellen. ;) Ik ga ook meer de richting op van speeltjes, kleding en hebbedingetjes. I.p.v. traditionele dierenwinkel met voer.
 6. Haha, Ja Daar heb ik wel op aan gestuurd in mijn bericht. ;D Ik hoop dat ze meewerken.
 7. Hallo, Wederom een vraagje van deze leek die bezig is met het opstarten van een webwinkel in dierbenodigdheden. Ik heb het antwoord nog niet kunnen vinden en hoop dat hier iemand (misschien in de zelfde branche) raad weet. In mijn ondernemingsplan ben ik aan het marketingplan toe. Ik heb cijfers gevonden (uit 2009) die gaan over dierenspeciaalzaken. Nu vroeg ik me af of ik deze wel kan gebruiken? Mijn webwinkel richt zich met name op hond en kat. En moet ik ook niet marktcijfers hebben die gaan over de verkoop van dierbenodigdheden via internet? Deze zijn lastig te vinden. Ik dank u vast voor de reacties.
 8. Heel erg bedankt voor de reactie. Er zijn veel dingen, waaronder deze, waar ik nog niet bij stil heb gestaan. Fijn om hier met mensen in contact te komen met meer ervaring.
 9. Hallo, Heel erg bedankt voor je reactie. Misschien is restpartij ook niet zo'n goed woord. Het gaat eigenlijk meer om partijtjes van 20 tot 40 stuks. (Ebay) Maar ik vind het een goed advies om eerst uit te zoeken of ik op deze manier wellicht duurder uit ben. Groetjes, Jolanda.
 10. Hallo, Ik zal me even voorstellen want ik ben nieuw hier. En nogal een leek wat ondernemen betreft. Mijn naam is Jolanda en ik ben bezig met het opzetten van een webshop in dierbenodigdheden, gespecialiseerd in honden en katten toebehoren. Ik wil wat specifieke artikelen verkopen die je niet zo veel in Nederland ziet. Je moet dan denken aan speciaal vormgegeven voer- en drinkbakken en speeltjes en kleding. Ik wil dus niet alleen de simpele standaard zaken. Nu zit ik dus nog in de prille begin fase. Zo is mijn ondernemingsplan nog niet eens helemaal af. Wel ben ik gedwongen om me nu een beetje te orienteren op het gebied van leveranciers. Leveranciers zoeken is nog niet zo makkelijk. Als hier wel bekend. Ik heb een zeer klein startkapitaal (dat is niet ideaal, dat hoef je me niet te vertellen. ;) En ben daarom ook op zoek naar creatieve oplossingen. Ik zag op de site van de Rabobank dat het is toegestaan om bijvoorbeeld restpartijen op te kopen om te starten. Omdat ik beperkte financiele middelen heb leek mij dit wel iets. Ik heb al het een en ander voorbij zien komen waar ik interesse in heb maar nu vraag ik me dus af of ik alvast iets mag aanschaffen met prive kapitaal om zo vast mijn inventaris op te bouwen. Zo heb ik niet alle onkosten in eens. Mag dit? Ik bied vast mijn excuses aan als deze vraag al eerder is gesteld maar ik kon hem niet vinden. Met vriendelijke groet, Jolanda.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept