Jump to content

Mendophir

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Heerlijk toch! Zalig zijn de onwetenden >;(
 2. U begrijpt mijn vraag niet helemaal geloof ik, de vracht is reeds onderweg, met daarbij de invoice voor het lager bedrag. Hierdoor loop ik tegen een probleem aan bij de douane, aangezien ik niet van plan ben de boel te besodemieteren, Groet!
 3. De chinees in kwestie probeert mij op deze wijze een financieel voordeel te bieden door het belastbaar bedrag te halveren en mij minder te laten afdragen bij invoer van deze producten, daar je louter BTW betaalt over het aankoopbedrag, of begrijp ik je verkeerd? Groet!
 4. Allereerst dank voor de snelle reactie, Die vlieger zou inderdaad opgaan wanneer het een bestelling onder een bedrijfsnoemer zou omvatten, ware het niet dat ik als particulier deze goederen heb ingekocht (5 stuks). Een expediteur kan voor mij de douanepapieren regelen en het product leveren? Zou het dan niet voordeliger zijn om zelf een oplegger-combinatie/bedrijfswagen te huren (20m3) en deze goederen zelf af te halen?
 5. Geachte Higherlevelers, Onlangs heb ik een partij goederen gekocht in China (8650USD). Betaling afgerond en ze zijn nu, per freighter, onderweg naar Rotterdam. Tot mijn grote verbazing komt de leverancier nu met het verhaal dat hij de commercial invoice heeft bepaald op 3500USD (in zijn optiek ter stimulering van mijn verkoopmarges) al heb ik hierom niet gevraagd. Enerzijds valt hier natuurlijk iets voor te zeggen, anderzijds is het natuurlijk gewoon pure oplichterij van de Nederlandse overheid Over 3 weken staat mijn product in Rotterdam en zal ik de douane onder ogen moeten k
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept