Jump to content

Piet7

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  maak een keuze

Register

 • You are:
  student
 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Beste, Ik zat er over te denken om een auto te leasen op de zaak. Omdat ik een nieuwe wagen nogal duur vind, dacht ik aan een "occassion lease". Heeft iemand toevallig adressen/websites waar ik terrecht kan? Groet, Pieter [titel aangepast - mod]
 2. Bedankt voor je snelle reactie, maar ik weet nog steeds niet exact wat de leverancier bedoeld.
 3. Goedendag! Ik ben van plan een aantal producten binnen te halen van china. De producten komen per schip in een container. Nu heb ik de leverancier gevraagd om de prijs en hoe het product binnenkomt en krijg de volgende reactie. Zoals mischien een aantal van jullie weten is de communicatie in China aan de mindere kant. Weet iemand wat de leverancier bedoeld met het volgende? Alvast bedankt! PS: wat wordt er bedoeld met "destination port" en in een container kunnen trouwens 24 producten.
 4. Goededag, Laat ik mijzelf eerst voorstellen, ik ben Piet een nieuwe lid zoals jullie zien. Ik heb een aantal vragen met betrekking to handel in China. Ik ben van plan een container scooters. Om te beginnen start ik met 10 stuks 50cc vespa-achtige scooters. Ik heb al een leverancier gevonden en contact opgenomen. Wordt er bij de haven in Rotterdam belasting geheven, en hoe zit het met de RDW? De scooters halen een max van 40-60km/h en zijn 50cc zoals ik eerder zei. Is er een mogelijkheid om hiervoor een blauwe kenteken te krijgen? De scooters zien er zo ongeveer uit. http://www.lintexonline.com/50cc-Scooter-HT50QT-29.html Alvast bedankt.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept