Jump to content

Tamurt

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Almere
 1. Vaak vraag ik me af waarom zijn er beperkte aantal internationale domeinamen extenties, zoals .com, .net, tv, .info. Is er een organisaties die deze extenties bedenkt en registreert? Mag iedereen een eigen extentie bedenken? Ik heb een extentie die ik graag wil gebruiken, maar die bestaat niet. Kan ik hem ergens registreren? Kan ik daar geld aanverdienen? Mod-edit: titel verbeterd
 2. Ik heb ervaring met Java en genoeg om het project te maken. Uiteraard weet ik niet alles en wat ik niet weet zal ik uitzoeken.
 3. Beste mensen, Hartelijk dank voor jullie tips en ideeën. Ik ga nog overleggen met andere instanties en dan neem ik de definitieve beslissing.
 4. Hier zitten ICTer en ik wil niet dat ICTers weten wat mijn idee is. Juristen en advocaten kunnen het product toch niet maken.
 5. Mijn idee heb ik uitgelegd aan verschillende juristen die zich bezig houden met recht en privacy. De eerste reactie kwam binnen en dat is: "Als u voor elkaar krijgt wat u denkt te gaan doen, dan is dat een fantastische uitdaging/product. Ik denk evenwel dat de overheid zeer hoge eisen aan uw bedrijf zal gaan stellen met het diginotar debacle in het achterhoofd."
 6. Het is inderdaad een brief voor marktonderzoek. Het product is niet klaar. Ongetwijfeld zal iedereen hier zeggen dat het niet gaat lukken. Maar ik ben benieuwd naar de mening van de organisaties zelf. Als het niet gaat lukken, waarom niet dan? Privacy? Iedereen mag van mij weten hoeveel geld betaal ik aan het huur, gas, elektriciteit, etc. Dit is geen geheim. Wat ik per maand verdien, mijn leeftijd en mijn adres? Deze staan ook op verschillende websites zoals woningnet en TNS Nippo. Inloggegevens? We krijgen geen toegang tot de inloggegevens. Vergeet niet dat google weet alles over je, en toch gebruik je dagelijks google.
 7. Beste Linda, Bedankt voor je reactie. Wat ik met die brief wil bereiken is achterhalen of er bedrijven en organisaties zijn die het systeem/product in de toekomst gaan gebruiken. Als ik geen enkel bedrijf of een organisatie vind die het systeem wil gebruiken, dan stop ik met ontwikkelen. Als ik een paar vind, dan ga ik verder met ontwikkelen. Waar ik bang voor ben is dat mijn brief bij de verkeerde persoon of afdeling belandt en mogelijk in de prullenmand verdwijnt. Als je een goede tip hebt houd ik me aanbevolen.
 8. De brief is inderdaad een soort marktonderzoek.
 9. Ik ben nog steeds opzoek naar iemand die mijn brief wil verbeteren. @Devlinx, misschien heb je vandaag weer een stressmoment en krijg ik weer een kinderachtige reactie.
 10. @Twabla, Nederlands is niet mijn moedertaal.
 11. Ik wil een zakelijke brief schrijven naar een aantal organisaties om te vragen of ze geïnteresseerd zijn in mijn product. Wie wil mijn brief zien en eventueel corrigeren? Ik wou de topic plaatsen in "wat vinden jullie van mijn" , maar daarvoor moet ik eerst 10 berichten posten. De brief ga ik hier helaas niet posten . Alvast bedankt. [mod edit: typo's in titel en tekst hersteld]
 12. Bedankt voor de tip. Ik ga zeker contact met ze opnemen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept