Jump to content

Tomster

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • Gender
  Male
 • First name
  Tom

Register

 • You are:
  ondernemer in spe
 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. @Khahn: ik richt mij niet op verplegers, maar op groepsleiders. Dit hoeven niet per se HBO V afgestudeerden te zijn. Ook SPH is voldoende. Ik zie erg veel SPH-ers die op zoek zijn naar een baan in deze sector. Ik werk momenteel in de kinder-en jeugdpsychiatrie en daar haal ik dan ook mijn referenties vandaan. De mix tussen wat meer en minder ervaren krachten gaat nog een uitdaging opleveren denk ik. Vaak wat ervaren krachten zien het niet zo snel zitten om bij een startende onderneming te werken, aangezien juist zij vaak behoefte hebben aan vastigheid. Ik ben nog bezig met het onderzoeken of ik een gedragswetenschapper, arts, psychiater etc. op een soort van consultbasis kan gebruiken. Vraag is dan een beetje of iemand daar open voor staat, maar first things first. @Server Wizard: Ik ben inderdaad nog zoekende naar een structuur. Dat is ook de vraag die ik hier o.a. neerleg. Mijns inziens kan ik pas iets opstarten wanneer alles duidelijk is wat betreft structuur, kwaliteit, visie en missie. Groeten Tom en dank voor het kritisch meedenken!
 2. Hoi Miki, dank voor deze links. Hier ga ik zeker wat aan hebben! Groeten Tom
 3. @maarten: Ik heb geen affiniteit met dementerende ouderen. De doelgroep waar ik mij op richt is een doelgroep waarvan ik weet dat er genoeg aanbod van is om een zorgboerderij op te starten. Met Duitsland bedoel ik letterlijk 3 km over de grens. We zouden eventueel zelfs zelf kunnen rijden, maar ouders hebben over het algemeen wel de middelen om te halen/brengen. Helemaal gezien het feit dat we ons in eerste instantie richten op het grensgebied. Bezuinigingen zijn een probleem inderdaad. Zoals het er nu echter naar uitziet gaat dit net aan mijn neus voorbij, omdat dit clienten betreft die niet thuis kunnen wonen met een behoorlijk zware indicatie. Dank je voor het meedenken in ieder geval! @Herman: Dank je wel ook voor het meedenken. Dat is zeker een goeie tip! Groeten Tom
 4. Hoi Astrid, onze motivatie is puur altruïstisch. We willen een zorgboerderij starten met een heel specifieke doelgroep, waarvan wij weten dat er een markt voor is. Dat zal dan ook geen reden zijn waarom het niet door kan gaan. Om nog een tipje van de sluier op te lichten: De boerderij zal, hopelijk, in Duitsland zijn. Dit vanwege het feit dat vastgoed in Duitsland goedkoper is en we dan dus meer geld te besteden hebben voor de dagbesteding van de doelgroep.
 5. Hallo, ik ben bezig met het onderzoeken of het mogelijk is om een woonboerderij voor volwassen verstandelijk gehandicapten met psychiatrische problemen op te starten. De groep zal 24 uur per dag open zijn en er zal dus voldoende personeel moeten komen. Daarnaast wil ik als oprichter en mijn medeoprichter er natuurlijk ook geld aan verdienen. Beide hoeven we niet veel te verdienen (zorg), maar een nette boterham. Wij zitten zelf te denken om als rechtsvorm een stichting te starten en beide als bestuurder op te treden. We zijn geen familie o.i.d. van elkaar, slechts kennissen. Kunnen we dan wel loon ontvangen? De eventuele winst kunnen we weer investeren in de stichting aangezien onze stichting geen winstoogmerk heeft. Aan welke zaken moeten we denken wat betreft wet- en regelgeving omtrent een stichting in de zorg? etc. Alvast heel erg bedankt voor het meedenken! Groeten Tom

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept