Jump to content

aydin1

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Beste Karma, Je hebt gelijk alleen wil ik mijn boterham toch aan lopende band verdienen met Turks- Griekse koffie. Daarom wil ik op het station proberen of ieder geval daar waar mensen naar werk gaan. Mijn doel is dus op een station. Heb jij een tip hiervoor?
 2. Beste Maa17, Bedankt voor je reactie. De reden van je eerste vraag is dat ik mij wil richten op 1 product en vanuit daar naamsbekendheid wil creëren. Het kan ook worden Turks-Grieks koffie. Het is zowat hetzelfde. Turks gebak zou ik zeker erbij doen, maar geen broodjes. Je eet namelijk geen broodje naast je koffie. Dat doe je ook niet bij Starbucks.
 3. Beste mensen, Hartstikke bedankt voor jullie reacties. @Mikky Vrolijk: Bedankt voor je tips. Ik wil realistisch blijven, maar ik vind dat je als ondernemer ook mag dromen. Ik ga e.e.a. onderzoeken mbt kledingzaken. @akpa: Deventer heeft verschillende inwonerssamenstelling. Ik durf niet te zeggen dat Turkse koffie hip kan zijn onder jongeren, maar ik zou mij willen richten op winkelend publiek. Het ligt een beetje aan de locatie. De locaties zijn niet voor het oprapen, namelijk. @mathias: nee, dat klopt, maar het kan wel een verslaving zijn, Turkse koffie.
 4. Omschrijving van je concept: Beste forumleden, Ik wil groot denken en dit concept op den duur invoeren in heel Nederland. Binnen 2 minuten heeft klant verse Turkse koffie. De klant kan kiezen uit 10 verschillende soorten smaken. Ik heb een locatie gevonden 2 straten buiten de kern van de winkelstraat van Deventer. Huurprijs €700: wat ik eigenlijk veel vind. Zou dit succes kunnen zijn bij het Nederlandse volk? Ik ben zelf van Turkse afkomst, maar wil dit historische concept nu echt invoeren. Mijn doel uiteindelijk is om telkens een plek in te nemen dichtbij station. Turkse snoep naast de koffie is gratis. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Locatie uitgezocht, prijs van de producten uitgezocht, welke vergunningen je nodig hebt uitgezocht. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Mijn uitdaging is om het concept Turkse koffie te laten concurreren met Star Bucks koffie. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Turkse koffie wordt nu geserveerd in restaurants en dan wel 1 smaak. Nu wil ik een Turkse koffiewinkel die zich alleen maar richt op Turkse koffie. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Of het concept kans van slagen heeft onder het Nederlandse volk.
 5. Het is inderdaad Servex... Maar het lijkt mij lastig om mij te positioneren tussen de bedrijven als Julia`s, Kiosk, De broodzaak enz. En volgens mij houdt Corio zich bezig met de rest.
 6. Nee geen idee, toen ik dit idee bedacht had wist ik van niks, vandaar dat ik eerder zei dat ik weer verder kan. Maar weet jij het wel ?
 7. Beste forumleden, Na 2 jaar heb ik weer eens iets bedacht en wou graag weten of het mogelijk is om op het station een onderneming te beginnen. Ik heb 4 bij 4 meter aan ruimte nodig. Dat is dus niet veel en mijn horeca onderneming is een concept op het gebied van drankverkoop. Hebben jullie tips voor mij ?
 8. Beste forumleden, Ik wil graag weten of er mensen hier zijn die ervaring hebben met een uitzendbureau in de beveiligingsbrache. Een vraag: Heb je zelf een beveiligingsdiploma nodig om zo`n onderneming te kunnen starten? Zijn er bijzondere zaken in deze branche en ondernemingstype ? Ik kon geen Topic vinden over dit onderwerp. Groet, Aydin
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept