Jump to content

Mister87

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ok een nieuwe ontwikkeling. nu vraagt men welke documenten wij nodig hebben: as for PI and CI , what format you need by Electronic files or text ,then we will prepare and send to you Wat betekend dit? Proforma invoice? kan iemand ons vertellen wat die afkortingen betekenen en welke docu wij zouden moeten ontvangen? nogmaals dank.
 2. Het gaat om handwerk/kunst per luchtvracht naar België. 1.5kubieke meter
 3. Ik was wat snel, als ik het goed begrijp en de afbeelding op wikepedia goed interpreteer, dan moeten wij ons niet veel zorgen maken over formaliteiten behalve dan die invoerrechten die wij mogelijk toch moeten betalen. Maar die factuur word naderhand aan ons overgemaakt door de douane neem ik aan?
 4. Ok alvast bedankt voor de info, daar waren wij inderdaad niet van op de hoogte. Maar onze "door to door" order is bijna onderweg, dus wat wij dus op dit moment willen vermijden is dat de douane onze lading blokkeert of dat door laattijdig invullen van documenten een hoop tijdverlies of extra kosten ontstaan. In het ergste geval, dat door to door niet incluis alle administratieve formaliteiten is, welke documenten moeten wij klaar hebben of welke stappen moeten wij ondernemen? Wat met die CR code van de chinese fabrikant bij Door to door?
 5. Wij zijn opzoek naar een ondernemingsvorm die ons volledig juridisch beschermt tegen conflicten e.d. uitgaande van onze onderneming. wij bezitten momenteel een eenmanszaak maar willen een en ander scheiden om problemen te voorkomen. Wij willen door een juridisch conflict in onderneming A niet alles verliezen uit onderneming B of uit prove bezit. De nieuwe onderneming die wij opstarten is juridisch complex en mogelijk riskant. Welke "goedkope" mogelijkheden hebben wij. Vermijden van het volstorten van opstartkapitalen is momenteel wel de bedoeling. Blgische onderneming: LTD, VOF, 1€BVBA (ons niet interessant.) mvg.
 6. Wij hebben een order geplaatst in china, Door to Door service. De chinese fabriekant heeft de door to door service aangelever dincluis de goederen. Wat moeten wij nu doen om alles vlot te doen verlopen? Invoertaksen betalen? CR code doorgeven? formulieren aanvragen? Of gebeurt dit volledig automatisch bij elke door to door service? bedankt
 7. Ok bedankt allesinds. Nu heb ik de volgende gegevens. ze werken blijkbaar met een export bedrijf JAda(Honkong e de btaling moet op hun rekning komen... Ik vind die chinezen vremder en vreemder. JADA (HONGKONG) INDUSTRY & TRADE LIMITED Add: RM. 907. WING TUCK COMMERCIAL CENTRE, 177-183 WING LOK STREET, HONGKONG Ten tweede heb ik de volgende shipping voorwaarden gvonden. goed of slecht, en waar moet ik op lettn bij de invoice en contract afspr? We have confirmed with our Xiamen colleague,and they advised that from Xiamen to Antwerp,the Minimum weight is above 100kg, if less 100kg, the chargeable weight will as 100kg. we quote the freight as below: 1)From Xiamen,China to Antwerp,Beligum by air: A/Freight :USD4.4/KG(above 100kg) Carrier :KLM Cargo TT :2-3days around Routing :Xiamen---Amsterdam---Antwerp 2)Door to door service from Xiamen to Belgium by express: Express Freight:USD6.2/KG(above 101kg) TT :3-4days around loading the shiping on Hongkong filight Routing :Xiamen---Hongkong---Belgium Xiamen--Hongkong need 2-3days around Remark:if the volume is 0.7cbm, the volume by air is 117kg(cbm*167), by express is 140kg(cbm*200) Probleem is dat het order maar + 65 kg betrft en minder dan 1cbm is. Mijn vragen: Als ik door to door neem, moet ik dan zelf nog formaliteiten invullen voor de douane? als het een export firma betrft, moet ik dan ook een CR code aanvragen in china? Is bovenstaande verzending prijs competitief of niet? Waar nog op letten? mvg
 8. Ja de bestelling die wij willen plaatsen is +1800 euro. Als wij via escrow konden betalen wilde ik wel richting 2500. en later mogelijk lcl halve container. Ik vind dat al een aardig bedrag. Maar sowieso blijkt dat dit de normale gang van zaken is, dan zullen wij de chinezen hun company terms naleven.
 9. bedankt voor je antwoord, Ja idd dat begrepen wij ook en dat is het probleem, maar zij moeten beseffen dat veel slechte kwaliteit van china komt en dat er veel oplichters op die site rondwaren. Wat betreft oplichterij hebben wij 1 bedrijf waar we gerust bij zijn. maar de kwaliteit en complete en goede levering is en blijft een isseu, 'dat zij eerst foto s maken en opsturen vóór betaling is dan de enige optie lijkt mij? Of bestaat er bij airfreight ook zoiets als betalen na ontvangst laad document schip/container. trouwens excuses voor het grote aantal typfouten boven, keyboard stuk.
 10. Beste allemaal, wij zijn al een tijdje in ondrhandeling mt chinese leveranciers. Wij staan erop niet vooraf te betalen, althans niet het volledige bedrag. Blijkbaar doen die chinezen daar erg moeilijk over. Wij stellen hen escrow payments voor op alibaba, en zeelfs daar hebben de meeste moeite mee. Kan iemand mij vertellen of dit de normale ondrnemers mentaliteeit is daar of dat wij moeten opletten voor oplichters of slechte lkwaliteit van de geleverde producten. Dit is onze grootste angst. het betreft handwerk en artistieke producten. misschien is dat een rede voor de moeilijke betalings afspraken. graag bericht mvg
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept