Jump to content

mike252

Senior
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  belastingdienst

Company info

 1. Ik huur nu een gedeelte, net als een aantal anderen van de verhuurder. Deze verhuurder stopt een maand eerder dan dat wij doen.
 2. Bedankt voor uw bericht. Het liefst wil ik dus eerder stoppen aangezien wij zwz gingen stoppen. Maar ook omdat ik met de huidige verhuurder afspraken (mondeling ) heb gemaakt over het afrekenen e.d. Maar ik zie het zo, ik ben een huurovereenkomst aangegaan met de huidige verhuurder, die stopt er eerder mee dan ons contract afloopt. Als ik dan niks tegen dan stopt de overeenkomst toch op de laatste datum dat de verhuurder ermee stopt? Of zie ik dit te zwart/wit?
 3. Hoi mede leden, Ik huur vanaf 1 maart 2017 een ruimte in een tuincentrum, samen met meerdere "winkeltje". Dit heb ik opgezegd per 1 maart 2018 omdat ik met mijn winkel stop. Nu wil het zo zijn dat de persoon waar ik nu van huur, zelf ook huurt van een derde. Nu stopt het bedrijf waar IK van huur er een maand eerder mee dan dat wij doen. En wij krijgen binnenkort een indeplaatsstellings overeenkomst onder onze neus. Dan gaan wij dus huren direct vanaf de die derde. Mijn vraag is of ik verplicht ben deze te tekenen, en of ik evt met de huidige verhuurder een nieuwe eind datum mag afspreken voor het einde van mijn huurcontract? Alvast bedankt voor jullie hulp! mvg mike Siemelink
 4. oke dank. ik ga hier verder na kijken of ik het zo ga doen. bedankt
 5. nou ik boek dan wel een factuur in voor mezelf, of bedoel je dat niet?
 6. bedankt voor je reactie! ja het kan voorkomen dat ze niet betaald worden omdat ze achteraf toch besluiten niet te betalen, andere reden kan ik me niet bedenken. maar ik stuur ze niet standaard een factuur mee, dit zou ik wel kunnen gaan doen mocht het nodig zijn. waarom ik deze vraag stel is omdat ik mijn boekhouding simpel en overzichtelijk wil houden.
 7. goedenavond leden! ik moet voor mijn administratie de in- en verkopen inboeken. nu verkoop ik via mijn webwinkel en op markten. via de webwinkel komt er bij elke bestelling automatisch een ordernummer vast te zitten aan de bestelling. moet ik nu dat order nummer ook gebruiken bij het inboek nummer of niet? mvg mike
 8. bedankt voor de reacties, ik heb mijn schuur omgebouwd tot foto studiootje en heb een fotolamp aangeschaft. ikzelf ben zeer zeker tevreden over de foto's. alleen wanneer ik ze op de site plaats verliest de kwaliteit iets, maar dit komt waarschijnlijk door de instellingen qua grootte van de site zie bijlage met het resultaat
 9. bedankt voor uw reactie! ik heb nog geen lampen gekocht maar ben me aan het orienteren. hoe ik de lampen opstel etc. dat moet ik dan gaan zien, en wat betreft schaduwen ben ik niet zo bang voor want ik denk zelf ook dat dat juist iets kan toevoegen aan de sfeer! misschien ga ik het eerst met de iphone proberen.
 10. hoi ik gebruikt wel google analystics maar deze worden doorgespeelt naar mijn wordpress en die laat het zo overzichtelijk zien.
 11. ben op het moment niet mijn mijn shop bezig, heb elke dag een vast bezoekers van 10 tot 16 bezoekers. maar nu heb ik de mogelijkheid om het professioneler aan te pakken, daarom ben ik ook benieuwd wat uw top 10 lijst van afhakers is. daar kan ik natuurlijk nog van leren.
 12. bedankt voor de reactie. ik zorg regelmatig dat mijn plugins up to date zijn. huur ruimte op de server.
 13. hoi leden! via mijn Wordpress webshop kan ik mooi kijken hoeveel bezoekers en hoe deze op de shop komen zien. maar ook kan ik dus zien uit welke landen deze bezoeken komen. nu vind ik het dus best verdacht dat ik zie dat er in 90 dagen tijd heel veel bezoeken zijn geweest uit 'vreemde' landen.(zie bijlage) ik heb trouwens 1 keer meegemaakt dat mijn inlog beveiliging aangaf dat er 13 x onjuist was geprobeerd in te loggen. heb hierna natuurlijk mijn inlog verandert. gister bijvoorbeeld op 1 moment ineens 12 bezoeken tegelijk. Zijn deze bezoekers uit buitenland verdacht of geheel normaal en heeft hier iemand ervaring mee? alvast bedankt!
 14. hallo leden! Voor mijn webshop ben ik opzoek naar een betaalbare (onder de €200) digitale camera om mijn product foto's mee te gaan maken. Nu doe ik dit met mijn i phone 5. Onlangs hebben ik en mijn vriendin dus een huis gekocht en waarbij ik de schuur ga gebruiken om een stenen muur in een mooie donkere matte kleur te schilderen en oude houten vloerplanken op de grond te leggen. Ook ga ik gebruik maken van twee continu-daglichten voor een mooie belichting. zie de bijgevoegde foto voor de richting die ik op wil. En hierop mijn foto's te maken. ik kies dus bewust niet voor een saaie witte achtergrond omdat ik dit niet bij mijn producten vind passen. Nu is mijn vraag wie hier ervaring mee heeft en mij kan vertellen wat een goede camera voor mij zal zijn.
 15. bedankt voor de reacties weer! ik heb nagedacht over mijn domeinnaam en ik ben van plan deze toch te gaan aanpassen naar mooioudwonen.nl dit omdat ik spullen aanbied die tot 'wonen' behoren en de naam omschrijft van wat ik aanbied. ook ben ik van mening dat deze beter bij mensen zal blijven hangen. wat vinden jullie ervan en misschien hebben jullie nog wel andere mogelijke ideeën voor een naam?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept