Jump to content

mike252

Senior
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  financiering
  ondernemingsplannen
  internationaal ondernemen
  expert advies
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  belastingdienst

Company info

 • Location
  apeldoorn

Vision

 • I'm looking for people who
  Mij willen en kunnen ondersteunen in de vragen die ik heb en mij opbouwende kritiek kunnen geven.

Recent activities

 1. Goed idee. Ik neem morgen contact op om te kijken of ze daar voor open staan en of ze daar aan mee willen werken­čĹŹ
 2. Om het misschien iets duidelijker te maken hier een voorbeeld: stel ik wil mijn product Mayojam gaan noemen. beide moeten aan een aantal eisen voldoen om zo te mogen heten maar maar dat doen ze. Er zit de juiste hoeveelheid olie in Voor de mayo en de juiste hoeveelheid suiker voor de jam. Zou je dit dan ook zo mogen noemen volgens jullie?
 3. Een marketeer is ook een goede. Probleem is voor nu mijn budget. Ik moet het naast mijn week als kok gaan doen. Misschien eens met mijn werkgever praten of hij mee wil met mijn idee/product. Met de naam die ik uiteindelijk zou willen loop ik nu natuurlijk nog niet te koop om anderen niet op idee├źn te brengen­čśë
 4. Ja dit heb ik ook zeker gelezen. Alleen geeft dit nog geen antwoord op mijn specifieke vraag. Ik heb een jam met twee hoofd producten. Welke voor ons onder groente vallen maar wel weer een vrucht zijn. jam moet van vruchten gemaakt worden dat is mij duidelijk. maar waar duidelijk gezegd word of deze twee ook een vrucht zijn volgens de wet kan ik nergens vinden. waarom ik dit wil weten is omdat ik mijn jam een juist die specifieke naam wil geven. En dat kan alleen als ik het ook echt zo mag noemen. Ik weet zeker dat mijn product veel beter zal verkopen als het noem zoals ik wil.
 5. Hoi allen, Bij welke bedrijven of instelling kun je het beste terecht als je Informatie zoekt wanneer je twijfelt of een food product genoemd mag worden zoals ik wil. Het betreft een soort jam. De nvwa heeft mij ook al wat toegestuurd maar daar kom ik ook niet wijzer uit. alvast bedankt! Groet, Mike Siemelink
 6. Bedankt. helaas is het product voor hem niks geworden, maar mij is nu meer duidelijker en ben ik nog meer van mening dat ik iets leuks heb.
 7. 1. De bedrijfsnaam is een combinatie van twee voedingsproducten, die los van elkaar niet een merk zijn maar enkel de naam van het product. Heb zojuist enkele domeinnamen gekocht met deze naam, omdat ik na wat zoekwerk toch denk dat het kan. 2. Heb me nog niet ingeschreven bij de kvk, maar dit is wel belangrijk om de bedrijfsnaam ook te beschermen denk ik? Of denkt u dat ik mijn product wel openbaar kan showen zonder inschrijving?
 8. Goedendag allen, Ben zelf kok en door een geintje kwam ik op het idee voor een product. het is een combinatie van twee bekende producten die nu al in supermarkten liggen en op internet zijn er enkele recepten die dit ook maken. Maar echt door een enkeling. Mijn mening is dat weinig mensen mijn product kennen, wel een afleiding die toch weer anders is. Het product dat ik heb gemaakt viel goed in de smaak bij collega's en familie en is heel veelzijdig te gebruiken. Nu ben ik echt nog in een beginnende fase en ori├źnteer mij nu of ik hier mee verder moet gaan of niet. Vraag 1: Nu heb ik een leuke bedrijfsnaam verzonnen, alleen is dit een soort combinatie van de twee producten, mag dit of is dit misleidend? Vraag 2: Maar Mijn grootste vraag is eigenlijk of ik mijn product op een bepaalde manier kan beschermen, een octrooi/patent op een voedselproduct dat niet heel vernieuwend is niet mogelijk ben ik achter gekomen. Hopelijk is er iemand die een goede tip heeft. Met vriendelijke groet, Mike
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept