Jump to content

dani2011

Junior
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hallo vraagje, ik ben al een tijdje ondernemer naast mijn vaste baan, nu is mijn zaak behoorlijk gegroeid de laatste tijd en zit ik in overweging om: of 100% voor mijzelf te beginnen, of ergens dichterbij huis parttime te gaan werken. (ik heb een reistijd van 2,5 uur per dag). Nu leveren de banen in de buurt niet echt veel op Ik werk op dit moment bij mijn baas 36 uur (om de week op maandag vrij). Het is ook meer de overweging omdat de reistijd mij niet meer zint, en ik werk er al 17 jaar, waar ik het minder naar mijn zin heb. Nu zit ik met een aantal dingen, b.v. stel ik ga voor mijzelf 100%, heb ik dan recht op huurtoeslag b.v. (ik werk vanuit mijn huurhuis, maar gebruik het alleen als kantoor, dus niet als ontvangstadres). (heb geen kantoor verder). En stel ik ga 100% voor mijzelf, en er komt een financiele crisis, de zaak loopt slecht, heb ik recht op een uitkering. en zo ja voor hoeveel?. Mijn zaak is een bedrijf in luxe artikelen, vorig jaar begon het echt concreet te lopen (17.000 euro omzet in 7 maanden). deze maand zit ik al op 3000 euro omzet. Jaren daar voor waren vooral investeren en tijd er in steken. Ik las ook dat als je 1225 uur per jaar werkt je 7.280 euro "Belastingvrij" krijgt? Kortom ik wil eerst alle risico's overwegen voordat ik concrete stappen neem. Zou leuk zijn als iemand reageerd die hetzelfde heeft ervaren. Heel erg bedankt alvast voor jullie reacties.
 2. Heel erg bedankt voor jullie reacties, hier kan ik in ieder geval op voort, iemand enig idee welke cursus, eventueel online gratis ik kan volgen hier voor om het zelf te doen? ik las bijvoorbeeld dat backlinks op blogs worden geplaatst zodat mensen over mijn product schrijven, en het beter in de resultaten komt voor google, alleen ik ken geen mensen van blogs die hier over willen schrijven bv, zijn daar dan ook weer bedrijven voor?
 3. zijn jouw verkoopcijfers door "haar" omhoog gegaan?
 4. ah top, dank voor jullie antwoord, ja ik heb een goede website, alleen na mijn mening nog niet af, ik moet nog meerdere betaalmethodes toevoegen Op dit moment is het alleen nog online verkoop, in de toekomst wil ik dit uitbreiden naar b2b en nog een vraag ik wilde laatst inloggen op adwords, toen zag ik dat de advertentie alleen in het nederlands kon, is er een mogelijkheid om bv ook amerikanen mijn advertentie te laten zien in het Engels? ik kon daar verder niks over vinden en heeft iemand een goede SEO/adwords specialist om aan te raden?
 5. hallo ik ben benieuwd of iemand mij advies kan geven om hogere omzetcijfers te genereren. Ik heb een beperkt budget en heb geen ervaring qua SEO/ google adwords kan iemand mij uit ervaring advies geven waar ik mij het beste op kan richten, en wie zijn omzetcijfers heeft zien groeien door deze methode? b.v.d.
 6. 3 pallets 1000 champagne glazen (42 dozen geloof ik)
 7. dat ik hoge kosten heb als ik het per vliegtuig laat vervoeren, en per schip hoopte om goedkoper uit te zijn, maar ik denk dat ik beter een container met iemand kan delen om goedkoper uit te zijn de kosten in nederland zijn onderverdeeld als volgt: ADMIN / D-O FEE EUR Value 92.50 EUR 92. 50 D ECO-TAX EUR Value 17.50 EUR 17. 50 D E.R.S. M/W 4.097 * EUR 54.00 EUR 221. 24 D GAS MEASURING AND/OR DEGASSING CHARGES M/W 4.097 * EUR 4.50 EUR 18. 44 D IMPORT SERVICE FEE M/W 4.097 * EUR 42.50 EUR 174. 12 D LCL CHARGES M/W 4.097 * EUR 24.50 EUR 100. 38 D UN-/RE-LOADING M/W 4.097 * EUR 34.00 EUR 139. 30 D INKLAREN/VRIJMAKEN EUR Value 85.00 EUR 85. 00 D INVOERRECHTEN EUR Value 192.17 EUR 192. 17 D B.T.W. BIJ INVOER EUR Value 416.68 EUR 416. 68 D TRANSPORTKOSTEN EUR Value 140.60 EUR 140. 60 D TOTAL 1597. 93
 8. hallo vraagje, ik heb nu een aantal keer een aantal pallets uit china geimporteerd. de fabrikant in china regelt via een shippingagent het vervoer/papieren etc. eenmaal hier aangekomen krijg ik met een logistiek bedrijf te maken die het vanuit rotterdam. naar mijn bedrijf vervoert nu zijn de kosten via het logistiek bedrijf bijna even hoog als de hele productie in china (order was 1950 usd), kosten hier in nederland incl douane/btw 1600 euro, en buiten dat, het duurde 1,5 week voordat het bij mij werd bezorgd vanuit rotterdam. naar haarlem is het misschien beter dat het chineze bedrijf het alleen laat vervoeren naar rotterdam zonder en ik het hier in nederland laat regelen?
 9. hallo, vraagje, ik heb ongeveer 6 maanden geleden mijn merknaam/logo (kleurlogo) laten registreren voor de benelux, nu viel dit bedrag nogal mee, maar ik wil aangezien ik binnenkort wereldwijd mijn merk ga verkopen de merknaam/kleurenlogo wereldwijd registreren, nu kwam ik bij boip.int al uit op 25000 euro voor 10 jaar nu is mijn vraag kan het ergens anders goedkoper?, bv per land op verschillende websites registreren. of is er een website die dit kan regelen buiten boip om? ik hoor het graag van jullie bedankt alvast.
 10. top dank je, maar de invoerkosten(btw/douane) zullen gewoon hetzelfde blijven toch?
 11. bedankt voor jullie antwoord, ja excuus mijn omschrijving was niet helemaal volledig zie ik nu achteraf, de volledige kosten vanuit china inclusief producten en verzending was 855 euro nu het hier aankwam moest ik in totaal aan de importeur in rotterdam 780 euro betalen (zat een bon bij van douane btw die was 235 euro)., dus de importeur pakte hierop 535 euro inclusief bezorging dus hoe zou ik hierop geld kunnen besparen.
 12. hallo, ik heb een paar maanden geleden een aantal dozen vanuit China laten overkomen per schip waar ik 855 euro voor heb betaald nu ging het exporteren via de persoon waar ik dit van gekocht heb,( ze hebben hun vaste shipping agents). maar nu het hier in nederland aankwam moest ik 780 euro betalen aan de importeur/bezorger, (waarvan 235 euro douanekosten) weet iemand of ik hier zelf op kan besparen? dmv dingen zelf regelen, degene die het verstuurd had zei al dat als ik meer zou bestellen de kosten over het algemeen goedkoper uitkomen, maar dan moet ik natuurlijk alsnog meer douanekosten betalen ik hoor het graag van jullie bvd
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept