Jump to content

nl_Dennis_nl

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Was ik al bang voor naja ik heb iig me username aangepast dus hopen dat het dan wat helpt.
 2. oke dankje:) word je dan uit de index van google gehaald of duurt dat een tijdje offe?
 3. Ik heb een tijdje terug een topic gestart dat ging over ver on der prijs van concurrenten zitten van Debo-ICT. Nu telkens als ik op google : debo-ict intik krijg ik overal links naar dat topic. Ik wil dat weg hebben. Hoe moet dit , of kan iemand dit doen ik vind dit zeer vervelend. Bedankt alvast ;D
 4. Roel: Realiseer je wel dat deze onderneming waarschijnlijk voor 3-4 jaar zal zijn en daarna of stopt of grondig "ge-reorganiseerd" moet worden. Maar dat neemt niet weg dat dit een leerzame ervaring kan zijn als startende ondernemer. Ja, sowieso leer ik er van, zowel van het werk als van de administratieve kant. Ik ben het volledig met je eens dat als ik doorga met Debo-ICT na mijn studie dat het ge-reorganiseerd moet worden, en hoe tja ik denk dat dat toch een kwestie is van eerst de markt verkennen, ik bedoel ik ben pas dik 2 maanden bezig.
 5. @ Jasper Mijn doel is een trouwe klantenkring op te bouwen die met regelmaat terug blijven komen. Mijn idee was: Tijdens mijn studie Debo-ICT op starten, ik heb dan tijd genoeg. Zodra ik klaar ben met studeren kijk ik hoe het bedrijf dan loopt, als het goed loopt wil ik mij steeds meer focussen op andere bedrijven zoals het onderhoud van de werkstations en servers. Mocht ik de komende paar jaar merken dat dat er niet inzit houdt ik het op een leuke bijverdienste en ga ik met mijn diploma's een bijpassende job vinden. Dit is mijn gedachtegang over Debo-ICT
 6. Beste Roel, Bedankt voor je uitgebreide antwoord. Dit bedoel ik nu precies. Zoals ik aan het begin al vertelde ik doe het puur voor de fun en hoef er niet mijn brood mee te verdienen maar omdat ik alles wel via het boekje wil doen heb ik Debo-ICT ingeschreven in het handelsregisters alsmede bij de belastingdienst en houdt ik natuurlijk een financiele administratie bij. Mijn broer doet dit werk dagelijks, die verzorgt de boekhouding bij een bedrijf (hij is aantal jaartjes ouder als mij vandaar.) Waar wil is is een weg zeg ik altijd maar, of deze opzet gaat lukken om je brood me
 7. Die BTW factureer ik wel, maar misschien hoef ik die niet te betalen omdat ik misschien onder de 1300 inzit. Die reiskosten worden ook gefactureerd: 0,35 ct per km incl btw. Kijk ik weet dat het niet veel is maar een begin is een begin. De een gokt op een relatief hoger bedrag. De ander laag.
 8. Ja natuurlijk, maar zolang je niet boven de 1300 euro aan BTW op jaarbasis komt hoef je geen belasting te betalen meen ik. En tussen de 1300 en 1800 krijg je fiscale voordelen. Precies weet ik het niet maar mijn broer weet het precies (die helpt mij met administratie hier en daar )
 9. @ John : jou verhaal vind ik heel goed, heb het zelfs aan mij moeder voor gelezen. Inderdaad wat je aangaf 12,50 is al veel als je 5 uur bezig bent met een netwerk wpa2 te beveiligen bijvoorbeeld. Daarom hanteer ik veel vaste tarieven. In mijn ogen is het zo ontzettend belangrijk om een trouwe krantenkring op te bouwen, de trouwe klanten snappen dan ook wel op grond van leeftijd, ervaring en studie''punten'' dat je niet op dat ''starterstarief'' kan blijven hangen.
 10. Zoals ik al aangaf, wat ik nu heb werkt best goed prijs per klus . En voor overige taken zoals mail configureren, netwerkjes aanleggen het bedrag van 12,50 incl btw rekenen. Voordelen: *Minder tijdsdruk cq zelf de tijd indelen als je op kantoor werkt, prijs blijft toch hetzelfde dan. * Je weet wat je per klus al gaat gaat verdienen
 11. Die beredenering van jou kan ik heel goed snappen, maar heel veel mensen begrijpen ook dat je niet heel veel kan vragen als beginnend en niet te vergeten studerende ict-er. Het gaat uiteindelijk om een trouwe klantenkring op te bouwen, als je die hebt zullen die heus niet afhaken omdat je wat omhoog gaat. Je kan de prijs omhoog gooien op grond van extra certificaten bijvoorbeeld, wat jou bedrijf weer wat professioneler maakt.
 12. Met fixed-priced neem ik aan dat je bedoel vaste bedragen voor een aantal klussen? Dat heb ik bij een hoop dingen zoals; install OS, hardware inbouw/vervanging, software install, malware verwijdering. Tot nu toe gaat dit goed , klanten altijd tevreden, toevallig vanavond nog iemand met een laptop met malware: 17,50.
 13. Jullie hebben gelijk maar op mijn website heb ik ook gezet dat ik het naast school en stage om doe. Dus hun zien dat ik nog bezig ben met studeren. Het is niet dat hun denken dat ik prof bedrijf ben dat allang in de running is, maar dat het gewoon een ict student is die wel een hoop kan voor een laag bedrag. Dat denk ik, daarbij heb ik nu nog 4000 flyers ong. liggen met 12,50 euro erop, algemeen uurtarief, voor installaties, malware alsmede virussen/spyware hanteer ik vaste bedragen. Hoe zijn jullie gestart als ik vragen mag, gelijk een hoog tarief hanteren? Of toch net wat onder de conc
 14. voor al deze reacties zitten voor en nadelen, tijd wijst het uit. Ik persoonlijk wil het toch even niet te hoog doen. Nu doe ik 12,50 incl btw algemeen uurtarief en voor sommige dingen zoals herinstallaties, assemblages, malware verwijdering etc hanteer ik vaste tarieven. Omhoog kan altijd nog he.
 15. ja natuurlijk houdt ik rekening met eventuele belastingaftrek. Ik zit onder de prijs omdat ik als beginnend bedrijfje graag meer klanten wil dan dubbele rekenen en een paar klanten. Daarbij kan ik atlijd nog geleidelijk omhoog als ik merk dat het goed loopt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept