Jump to content

handelen

Senior
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Female
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. ik heb wel ook id pasje van belgie, bedoel je dat? maar is het niet zo dat het kvk een huurkontrakt vraagt bij inschrijving?
 2. Is het mogelijk om kvk nummer aan te vragen als men woont in belgie. Ben zelf wel Nederlandse en zou graag een webshop opzetten met .nl domeinnaam en kvknr., inclusief nl rekeningnummer. In belgie moet men eerst een attest bedrijfsbeheer vonrleggen dan pas kun je een ondernemingsnummer aanvragen. Kan iemand mij wegwijs maken?
 3. Zou DHL etc die vraag niet kunnen beantwoorden? Inderdaad, ga ze morgen direct opbellen. Mocht iemand het wel weten, dan hoor ik dit graag :)
 4. Zucht..... Hoe is het met je mini laptops en je Marokkaanse jurken? Mini laptops gaan goed, jurken niet helaas
 5. zijn ze nep dan? want ik zie ze voor 30 dollar :(
 6. Hallo, Ik zou graag nike air max 90 willen importeren vanuit China, Mijn leverancier heeft mij verteld dat DHL ook kleding, schoenen vervoert naar Belgie, via luchtvracht. Maar toch heb ik hier mij twijfels mij aangezien ENKEL EMS kleding, etc accepteert. DHL accepteert meer elektronica is mij verteld. Klopt dit?
 7. Ben zelf van Belgie, Heeft iemand een BTW nummer nodig als hij als particulier mini laptops inkoopt om ze vervolgens door te verkopen voor meer winst aan de particulier?? Moet je dan ook een winkel hebben als je een BTW nummer hebt of een webshop?
 8. Bedankt zal het zeker doen. Zit eigenlijk ook heel lang met het idee om samen met immo kantoren te werken. Dat ik verkopers voor hen regel die hen huis kwijt willen en aan de hand daarvan krijg ik mijn provisie
 9. En hoe zou ik de klanten moeten vinden? Wat is het beste manier?
 10. Toch wel, Bioplanet doet dit al, maar dat hoeft je niet tegen te houden. Manangers benaderen via email zou ik niet doen in dit geval, omdat je de kans moet krijgen je plan goed uit te leggen. Dus: telefonisch contact opnemen en vragen of het mogelijk is een afspraak te maken, op voorwaarde dat je voor jezelf echt elke vraag beantwoord hebt en dat je plan ijzersterk is uitgebouwd natuurlijk. Een manager van een grootwarenhuis zal vast kunnen bijsturen hier en daar, maar zal niet onder de indruk zijn als blijkt dat er nog meer vragen dan antwoorden zijn. Misschien is het wel een idee met een lokale kleinere winkel (voor zover die er nog is?) samen te werken bij de start? De kans dat de eigenaar van zo'n winkel gelukkig is met je voorstel is groter... en op welke winkeliers moet ik me dan richten? Voorbeeld: Een slager heeft vers vlees en mensen hebben graag het vlees aan huis geleverd, de slager die heeft zijn winst al omdat het vlees word verkocht aan zijn verkoop prijs en ik doe daar mijn vergoeding er boven op voor het brengen, is dit dan wel mogelijk?
 11. Waarom niet? Jij kunt er toch voor zorgen dat ze meer bestellingen krijgen? Als je dit leuk weet te formuleren, dan kan ik me niet voorstellen dat een manager daar niks in ziet. Hoe moet ik ze benaderen? Ik dacht meer een mail sturen met mijn voorstel.?
 12. De managers zullen denk ik niets van mij moeten. Ondernemings plan daar ben ik al mee bezig en zal zeker beperkt blijven Ik kan het ook net zoals Thijl doen met biologische producten in Belgie want dat hebben ze nog niet denk ik.
 13. Ja Btw nummer hebben ze in Belgie inderdaad ook. Zal daar eens informeren over hoe en wat
 14. Ja daarvoor gaan we een paar uur van te voren langs bij de klant om echt te kijken of alles wel klopt aan dat adres.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept