loading
Ga naar inhoud

maakt niet uit

Junior
 • Aantal berichten

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Jij bent:
  ondernemer
 • Geslacht
  Male
 • Hoe heb je ons gevonden:
  via een kennis

Registratie

 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  25-30
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  kvk.nl, cbs.nl,

Recente activiteiten

 1. Beste Moderators, Zouden jullie dit topic willen verwijderen? Mijn insteek was het starten van een leuke, interessante en leerzame discussie voor iedereen. Helaas komen de reacties belerend en zelfs beledigend op mij over. Kan aan mij liggen, maar het is hoe dan ook niet de manier waarop ik mijn enthousiasme met andere ondernemers wil delen. Jammer.
 2. Natuurlijk is dat mijn specialisatie en heb ik er lang voor geleerd. Ik ben er echter van overtuigd dat je nooit klaar bent om te leren en dat de praktijk daarbij de beste leerschool is. Omdat dit volgens mij een forum is waarbij wij elkaar aanvullen leek mij dit een leuke kwestie. Dat Google zelf voorbeelden geeft is mij bekend, zoals ik schreef wil ik graag de gedachtengang van iemand die hier niet in gespecialiseerd is beter leren begrijpen. Ik blijf benieuwd naar de reacties!
 3. Beste medeondernemers, Ik ben actief in online marketing en social media. Nu ben ik een nieuw onderdeel voor mijn bedrijf aan het opzetten gespecialiseerd in het ondersteunen van starters bij het 'online gaan' en alles dat erbij komt kijken (website, hosting, marketing, drukwerk, huisstijl, etc.) (om geen reclame te maken, noem ik de naam hier niet, zoek maar in google :P) Bij het opzetten van een Google Adwords Campagne betrap ik mezelf erop dat ik eigenlijk alleen maar woorden kan bedenken die volgens mij in je opkomen als je al ver in de materie zit. Daarom mijn vraag om jullie hulp. Denk is terug aan jullie periode als starter, toen je op zoek was naar de genoemde onderwerpen, welke woorden gebruikte je toen in de zoekmachines? En gaf je aan dat je als starter zocht? (dus: websites voor starters, of zo iets?) Ik ben benieuwd! Dank en groet, BosBruin
 4. Ja, ik heb het CBS zelfs gesproken, maar zij hadden niet de juiste gegevens voor mij. Ik ben een eind verder gekomen op de website van MKB servicedesk, maar helaas heb ik nog niet alles dat ik nodig heb. nogmaals dank!
 5. Dank beiden, voor de fijne reacties! Ik had natuurlijk wel kunnen verwachten dat ik mijn domeinnaam niet mocht vermelden, maar ach.. je bent net bezig, trots en wil het zoveel mogelijk aan de grote klok hangen. Hoe dan ook, alle begrip dat dit niet mag. Excuses dat ik het toch vermeldde. groet, Johannes de Bruin BosBruin
 6. Beste mensen, Ik ben nieuw hier, ik denk dat het dan gebruikelijk is mezelf een beetje voor te stellen en dan mijn vraag te deponeren? Bij deze... Mijn naam is Johannes de Bruin, ik ben samen met mijn compagnon BosBruin Online Marketing begonnen. Onze specialiteit is om startende ondernemers te helpen een online identiteit te creëren m.b.v. de social media en online marketing. Ik heb persoonlijk ervaring met (online) marketing vanuit mijn carrièreverleden en persoonlijke interesse. Buiten een zelfstudie van diverse boeken ben ik ook bezig met een opleiding op HBO niveau om mijn kennis te verrijken. Dan terzake: Voor BosBruin zijn wij momenteel bezig een nieuw concept voor startende ondernemers in de markt te zetten, hierover zal ik later meer vertellen. Ik wil echter graag wat extra onderzoek doen, om het plan hiervoor helder en overzichtelijk op papier te zetten. Hiervoor heb ik echter wat data nodig die ik zelf nergens kan vinden. Ik hoop daarom dat ik op dit forum het antwoord zal kunnen vinden. Ik wil graag weten hoeveel ondernemingen er in 2010 zijn gestart, en belangrijker: hoeveel er weer zijn beëindigd. Kortom, wat is het uitvalpercentage na 1 jaar en na 2 jaar van gestarte ondernemingen. Het enige dat ik heb kunnen vinden is deze info: http://www.kvk.nl/over-de-kvk/over-het-handelsregister/cijfers-handelsregister/ Maar daar mist toch een essentieel deel van mijn vraagstuk bij. Ik hoop dat een van jullie mij kan helpen! bij voorbaat dank!
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké