Jump to content

dutchyking

Senior
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. @Lucien en andere : Bedankt voor jullie reacties!! Wij schakelen een deurwaarder in om het correct af te laten handelen.
 2. @jamie, betrof wanbetaling / bestrijding of de opdracht wel of niet was vervuld. Dit is wel het geval.
 3. @ wouter, bedankt voor je reactie. Moet dit via een incassobureau/deurwaarder gaan of kan je dit ook zelf doen? (Het klinkt wel verstandiger.)
 4. Wij hebben een vordering bij de rechter toegewezen gekregen. Echter moeten wij nu de klant herinneren om te betalen? Of moet een deurwaarder dit doen? En de wettelijke rente is 7,75% (bedrijf vs bedrijf). Al vast bedankt!
 5. In het verleden hebben wij een site verkocht. De hosting en domeinregistratie zijn wij blijven doen tegen een fee. Nu heeft de klant aangegeven dat de domeinnaam is verkocht aan een ander bedrijf. Hier is formeel niets van bekend bij ons. Wij hebben dit bedrijf aangeschreven zonder reactie. Nu blijkt dat dit bedrijf failliet is. Het oorspronkelijke bedrijf is uitgeschreven bij de KvK. Van wie is nu de domeinnaam? Aangezien het bedrijf niet meer bestaat. Mogen we deze weer terugnemen? Ben benieuwd.
 6. @Marco Bedankt voor je tip. Dit is al gebeurt. Echter met een niet bevredigend resultaat. Er is weinig over te vinden helaas.
 7. Mijn klant heeft ondanks herinnering niet betaald. Er is ook geen contact meer geweest. Uit onderzoek blijkt dat er nu twee beslagen op de woning zijn gelegd. Hoe kan ik dit doen? En wat kost dit? Wie heeft hier ervaring mee? Hoe lang duurt het voordat een woning daadwerkelijk wordt geveild? (een conservatoir beslag en een executair beslag). Het ziet ernaaruit dat de woning meer waard is als de hypotheek en beslagen. Uiteraard is dit afhankelijk van de uiteindelijke opbrengts. (onze vordering is net onder de 2000 euro
 8. Hoi Daniel, Bedankt voor je reactie. Het is als prive persoon gekocht en niet als bedrijf. Je aanname is natuurlijk terecht! Het lijkt op een geld pyaramide systeem vind ik. ;)
 9. Goedendag, Gisteren heb ik via internet een product gekocht waarin geschetst werd dat ik kon deelnemen na goedkeuring en het betalen van 50 euro. 50 euro betaald, alleen geen toegang tot meer informatie. Blijkt dat ik nu een abonnement moet aflsuiten van 150 euro per maand. Op de aankoopsite wordt hier met geen woord over gerept. Men geeft zelfs aan dat je drie keer de inleg retour krijgt als men de stappen uitvoert. NIet dat men dan nog minimaal drie keer 150 euro moet betalen voordat men recht heeft op deze garantie. Wel dat men nog 2000 tot 5000 euro dient te investerne in naar het mij lijkt advertentiekosten. Zeer duidelijk heb ik mijn geld teruggevraagd. echter dit wordt afgewezen. Nu wil ik mij beroepen op de wet koop op afstand. Sta ik in mijn recht? Het bedrijf is gevestigd in het buitenland. Is dit dan een probleem? Hoe kan ik dit het beste opstarten? Al vast bedankt!
 10. Een klant van ons wil niet betalen en betwist de vordering. Wij hebben het idee dat wij een deurwaarder kunnen inschakelen alleen dat dit zonde is van onze tijd en ons geld. Kunnen wij ook direct naar een rechtbank gaan? Om daar duidelijkheid te krijgen over de vordering? En moeten we dan nog stappen voorafgaand hieraan laten volgen? Of is een laatste herinnering dan al voldoende geweest? Wat is jullie advies? Tevens is het onze vraag bij welke kantonrechter we dan terecht komen. Als wij in onze algemene voorwaarden hebben opgenomen dat het in onze regio moet geld dit dan? Bij contact met de rechtbank moeten we het aanspannen in de regio van de klant. Al vast bedankt!
 11. Onze klant wil zijn nota niet betalen. Heb nog geen deurwaarder of incassoman ingeschakeld echter dit staat op het punt te gebeuren. Echter ik verwacht dat hun ook deze niet zullen betalen. moet ik eerst een deurwaarder inschakelen of een incassobureau? Of kan ik ook direct zelf een rechtzaak starten? En wat zijn de kosten en mogelijke risico's als ik het zelf ga doen? (eenmanzaak vs eenmanzaak is volgens mij 207 euro echter komen hier kosten bij?) En moet ik dan voor een kort geding kiezen of wat anders? Verwacht dat de kosten van een advocaat/deurwaarder hiervoor te hoog zijn voor ons om de nota nog rendabel te houden.
 12. Heb je als je een leasemaatschappij opricht ook vergunningen nodig (van dnb of afm) Kan op hun sites niets weervinden. Ook via google moeilijk. Willen geld aantrekken door obligaties uit te schrijven. En dan producten aanbieden die te leasen zijn mbt onder andere led verlichting. leasen is aan particulieren en bedrijven. Wordt het niet als een lening gezien en is het dan geen kredietbemiddeling? Al vast bedankt.
 13. @ jordy Klopt! In contract is bepaald : Goede reactie is voorwaard x en y en z. En betaling volgt bij aantal X. Overeenkomst getekend. Hierna wil afnemer een extra veld. Deze plaats ik en stem ik mee in. (echter niet dat dit ook de voorwaarde van een goede reactie wijzigt) Echter om meer mogelijkheden voor de klant te realiseren is ditveld verandert en verruimt door mij. De klant wil ondanks dat contractuele punten volledig zijn nagekomen niet betalen en verschuilt zich achter de wens van dat extra veld. En dat ik dit dus verruimt had vier maanden en een x-tal leads geleden. @john Met geconsumeerd bedoel ik dat ze de reacties hebben nagebelt om hun diensten aan te bieden. Hier is helaas niets uit voortgekomen. En nu bestempelen hun de reacties als niet goed mede doordat hun dus de wens hadden van het extra veld.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept