Jump to content

farao

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Het moet wel een pand zijn aan de grond dus niet 2de verdieping en voor mij hoeft het niet op een a locatie te zijn en weet iemand een goede site waar ik winkelruimte of bedrijfspanden kan vinden
 2. En ik weet zeker dat het kans van slagen heeft toen ik reparatie dienst thuis aanbod werd ik de hele dag door gebeld en kreeg tiental mailtjes kon makkelijk 30-40 reparaties per dag uitvoeren maar me ouders gaan dat niet tof vinden als er hele dag klanten naar binnen gaan etc.
 3. Dag iedereen bedankt voor jullie reacties. Thuis gaat niet lukken heb dit een tijdje gedaan maar voelt gewoon niet goed en tevens zijn we met zn 5en thuis dus gaat niet. Vandaar dat ik een kleine pand wil beginnen 40m2 en een plek waar ik reparaties kan uitvoeren. Ik heb trouwens 6k eigen kapitaal is dit denk je genoeg? En trouwens ben ik van plan volgend jaar te beginnen met mijn opleiding die ik ga combineren met bedrijf beginnen.
 4. Ja maar hoeveel is de kans dat ik later een baan krijg? En is het zinvol om een opleiding te volgen aangezien ik de meeste over computers al weet en over netwerkbeheer. trouwens ben vandaag 18 geworden:)
 5. Oke ik zal morgen even bellen met een makelaar die ik ken thanks. Kijk probleem is ik kan naar de hbo ict gaan doen maar las paar weken terug een artikel op nu.nl dat er weinig vraag is naar mbo of hbo icters en mensen van de uni eerder worden aangenomen dan van hbo of mbo dus vandaar dat ik beter voor me zelf kan starten
 6. Mijn ervaring op ict gebied en wedesign en applicatie ontwikkeling is hoog vind ik zelf mijn mening. Heb veel gewerkt bij verschillende computer zaken dus weet hoe ze werken en hoe ze aan klanten komen veel kleine zaken verdienen redelijk het is ook niet mijn bedoeling om er rijk mee te worden maar om van mijn hobby mijn eigen werk te maken eigen zaak als ik er maar van kan leven.Vandaar dat ik graag een eigen pand wil maar is het echt zo dat e bij elke pand 5 jaar vastzit is namelijk erg veel?
 7. Even een vraagje ik heb op dit moment laten we zeggen rond de 5k zelf gespaard wat ik kan investeren zou het mogelijk zijn om een pand te huren en hier mijn reparaties aanbieden en onderdelen kopen eerst klein beginnen daarna spullen inkopen etc.? en mag ik vragen waarom veel mensen in hun naam hebben reus & kneus dit lijkt me toch niet logisch om in je naam te hebben of is het iets goeds?
 8. Idd deze kan worden gesloten toch thanks voor hulp misschien dat ik wel terug kom. ben volop bezig om de taal beter te beheren daar in tegen is mijn engels wel aan de betere kant.
 9. Wat ik ga aanbieden is alle soorten reparaties van smartphones tot laptop reparatie van laptops reparatie tot installaties van electronica.Alleen is een pand een must aangezien ik het op dit moment thuis doe en het niet zo verder kan ik deel een huis met andere studenten.
 10. Excuses maar hij reageert de hele tijd negatief zie zijn andere berichten hiervoor. Ik denk dat het niet gaat lukken om een eigen bedrijf te starten aangezien ik 4-5k eigen geld bezit en zou rond 7k-8k nog nodig moeten hebben om te kunnen starten aangezien het in onze cultuur verboden is om te handelen met rente dus dingen met rente aanbieden of geld lenen met rente is dit verder niet meer mogelijk voor mij misschien over 10 jaar we zullen het zien:) Toch iedereen bedankt voor het meedenken en geven van ideeën en voor jullie tijd natuurlijk!
 11. @pewede: Daar ga je dan ... Gast zoek een leven ipv de hele tijd door negatieve dingen te plaatsen >:(
 12. dus omdat ik de nederlandse taal niet helemaal beheers is het voor mij moeilijker om een bedrijf op te zetten? Trouwens bedrijf starten gaat niet lukken wegens paar omstandigheden zie ik helaas zal dit altijd een droom blijven.
 13. ja ik heb mijn havo afgerond reden dat mijn nederlads slecht is is omdat ik niet hier ben geboren en op mijn 8 in nederland ben gekomen
 14. Ik weet zeker dat ik niet faillet gaan kan aangezien ik webwinkels kan bouwen en zelf de design maken en omzetten naar een cms en wat ik ga doen is veel reparatie waar ik veel ervaring mee heb en weet dat er veel vraag naar is aangezien ik gebruik maak van betaald advertentie op admarkt word ik elke dag gebeld en natuurlijk heb ik andere werk en kan niet iedereen helpen doe niet veel reparaties omdat geen tijd.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept