Jump to content

clairevandoorne

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. dank voor weghalen!! Mocht men advies voor mij hebben ivm financiering verneem ik dat graag.
 2. Ja kan mij echt serieus niet voorstellen dat alle franchise winkels 500.000 euro zo 'makkelijk' hebben als startende ondernemer maar goed. Je hebt gelijk moet even afwachten, ik had het namelijk op de site zelf gezien vandaar. (...) Quote weggehaald op verzoek van TS i.v.m. vind- en traceerbaarheid via zoekmachines. Maar goed heb nog geen ander informatie binnen gekregen wat ik zou binnen krijgen van het bedijf.
 3. Hallo allemaal, Voor die gene die hadden gereageerd of gevolgd. Ik wil graag een franchise winkel gaan openen dit is een kledingzaak voor vrouwen wat behoorlijk groot is internationaal en nationaal. Momenteel heb ik kunnen uitvinden dat het nodig is om 500.000 euro te investeren, ik weet even niet waar ik moet beginnen om eerlijk te zijn. Ben zo geschrokken van het enorme bedrag, ik dacht dat franchise winkels juist toegankelijker is voor startende ondernemers?? Ik zou echt heel graag alsnog zo'n onderneming willen en heb contact gezocht met de directeur in NL van hem krijg ik informatie alsnog toegestuurd. Maar denk nu wel over na, waar kan ik beste beginnen, is het alsnog wel realistisch heb zelf echt geen geld, een goede vriendin die ik al jaren ken die ook een onderneming wil en ook de winkel kent wil ook helpen maar is zelf ook niet rijk. Sorry voor de vraag maar hoop hier toch wat wijzer te worden. Adviezen zijn erg welkom. Groet
 4. Dank jullie wel!!! Ik heb ook zoiets vanne, moet mijn voordeel uit halen dat ik de winkel al ken! Daarnaast wil ik het gewoon niet gaan opgeven en ga ik alle opties bekijken, volgende week gesprekken aangaan en de tip van andere ondernemers kennis mee gaan maken vind ik echt goede en ga ik ook doen. Duurt altijd iets van jaar voordat alles rond is dus heb mooi de tijd voor sparen, eigen vermogen opbouwen, nog meer kennis en marktonderzoek doen. Moet goed komen! Heel erg bedankt!!!
 5. sorry voor late reactie. Oh ik ben en blijf enthousiast, ben op internet aan uitpluizen wat er dan eventuele mogelijkheden zijn. Ik kan mij gewoon niet voorstellen dat het niet niet mogelijk is. Nu is mijn idee om zelf 10.000 euro te sparen dat is haalbaar en te bekijken of ik toch ergens 10.000 kan lenen, nee ik was al bang voor en gisteren was ik even bang maar dacht ga even rusten dan komen weer ingevingen hahaha. Droom moet je nooit laten varen toch hahha? thanksQ!
 6. ja inderdaad, ben bang dat deze droom niet gaat uitkomen. Maar goed, ik had al zo een vermoeden en het is ook niet slim om een lening voor lening te doen. Via fam/vrienden helaas niet mogelijk maar ik ga sowieso 10.000 zelf sparen en zo ver mogelijk proberen te komen ermee qua verder sparen en bekijken wat mogelijkheden zijn/ bedankt mensen voor adviezen!!
 7. Heb het bedrijf benaderd en krijg volgende week alle informatie toegezonden. Dat is een hele goede tip!! Dat ga ik doen, dank je wel!
 8. Zou je deze zin willen toelichten? Sorry voor de verwarring, ik heb zelf geen geld helaas. Als ik een 'kleine' lening zou nemen voor de onderneming zou dat dan ook mogelijk zijn voor opstart van het bedrijf? Geld dat ook als vermogen?
 9. Hallo! Dank je wel en voor je reactie!! Ja ik heb een ondernemingsplan gemaakt mijn doelstelling is om een winkel te openen en daar van echt te kunnen leven het is voor mij een droom die uit zal komen mocht het lukken. En hopelijk zo goed te kunnen draaien dat ik na Jaren nog een winkel zou kunnen openen maar dat terzijde haha, ik heb zelf jaren ervaring in die winkel het is een kledingzaak voor vrouwen die behoorlijk bekend is onder vrouwen. Maar ik heb sterk vermoeden dat ik bij hen echt wel ongeveer 30.000 nodig heb qua eigen vermogen maar als ik een lening zou aanvragen bij een andere bank en dat als mijn eigen investering zou nemen is het dan als nog mogelijk? Groet
 10. Hallo allemaal, Ik heb een vraag, lang heb ik gewerkt voor een bepaalde kledingzaak nu is denk ik er over om een franchise winkel te gaan openen in een stad. Echter ben ik echt niet rijk, moet je gten alle tijde eigen vermogen hebben of wat is realistisch om te bedenken hoeveel je nodig heb qua eigen vermogen, het is een bekende zaak het zit bijna wel in alle grote steden in Nederland. Groet
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept