Jump to content

pctablets

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.kvk.nl
 1. Yep, 2x. En het betekent vooral dat je ook als importeur geen waarde mag/moet hechten aan het feit dat de fabrikant een CE markering op het product heeft gezet. Vraag waar mogelijk om testrapporten, bij voorkeur van onafhankelijke keuringsinstituten. Het beperkt je productenaansprakelijkheidsrisico, maakt het restrisico beter en tegen veel lagere kosten verzekerbaar. En het voorkomt inbeslagname goederen en hoge boetes van de keuringsdienst van waren. Ook daar hebben we voorbeelden van op HL, stevige boete, betrof ondeugdelijke elektronica uit China. Die TS was destijds vooral boos omdat diezelfde consumentenelektronica producten ook bij bouwmarkten verkocht werden. Verschil is dat die hun inkoop doorgaans zelf laten testen. ... maar ik heb het vermoeden dat de meeste webwinkels in Chinese mobieltjes hier niet bij stilstaan...... als ik papieren krijg van de fabrikant dat het CE keurmerk in orde is, is dit dan genoeg bewijs?
 2. Mag je in een winkel telefoons verkopen zonder logo en naam op het toestel, het toestel ziet er wel bijna hetzelfde uit op een aantal dingen na net niet. Mag dit of is het verboden?
 3. Wat een hoop informatie geeft u, dat is wel fijn om te horen. Indien ik een huurovereenkomst heb ( een vestigingsadres) hoef ik dan niks in Belgie aan btw en belasting te betalen?
 4. Er moet een aantal keurmerken en/of certificaten afgegeven worden zodat je kan aantonen dat de producten voldoen aan de Europese richtlijnen. Denk aan het CE keurmerk en dergelijk. Dat is niet mijn vakgebied dus ik kan je niet exact van hoed en rand vertellen, maar zorg in elk geval dat je daar goed over geïnformeerd bent en dat je die zaken op orde hebt. Is het de leverancier die deze afgeeft mischien uit China of moet dat in Nederland gebeuren ik zal me zeker informeren
 5. U bedoeld 2 stukjes per soort of een doos? Ja dat begrijp ik, maar ik kan natuurlijk eerst met een webshop beginnen en daarna uitbreiden?
 6. Hoi meneer van hol Nou het zit zo, ik heb op dit moment nog een kleine budget om direct alles aan te kopen, ik hoop op een lening dat het wel in orde komt maar daar ben ik nog niet zeker van namelijk. Het is geen 3 weken levertijd maar 5 dagen. en dan kan de klant het toegestuurd krijgen of zelf komen afhalen Betreft garantie dat heb ik al geregeld, 1 jaar onder bepaalde voorwaarden natuurlijk Ik zal me winkel wat aanvullen bijvoorbeeld van elke categorie of product een demo, die de mensen zelf kunnen aanraken en wat op voorraad. En wat bedoel je met die keurmerken, moet er wat in het label zitten of zo?
 7. Hallo, Ik wil graag een webshop openen , heb al een .nl domeinnaam en webshop. Nu ga ik me inschrijven bij de KVK, ik woon in Belgie; is dit mogelijk? Waar moet ik belastingen betalen en mijn btw afdragen? Ik heb wel een Belgische rekeningnummer, nog geen NLse rekeningnummer, is dit een probleem? Waarom ik een KVK nummer aanvraag in NL, is omdat je hier in Belgie eerst een attest moet voorleggen van bedrijfsbeheer en vooraleer ik dat heb duurt het 6 maanden dat ik pas een KVK nummer in Belgie kan aanvragen daarom
 8. Hallo, Mag men een winkel openen met daarin het volgende: Pc tablets van android, ( geen merk) mp3 spelers, geen merk Mini laptops (geen merk) Dus alles wat geen merk heeft, ook geen look a like telefoons of dergelijk maar wel dual sim telefoons zonder merk. Daarnaast nog een belangerijke vraag Ik had van plan om een pand te openen, wat wel een winkel is, en een paar van elke product in de winkel te zetten zodat de mensen het eerst kunnen verkennen, en mochten ze dan het product willen hebben dan gaan ze automatisch in mijnwinkel op een soort computer hen bestelling noteren en de betaling cash betalen, en dan krijgen ze een bon mee, en worden ze gebeld zodra hun bestelling klaar ligt in de winkel, mag dit?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept