Jump to content

Exlevel

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemingsplannen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hallo, Bpm bedrag is 680 euro. Ik heb nog wat andere kosten gemaakt. Auto is op dit moment voor een bedrag van ong 15.000 ex btw op Nederlandse platen gekomen. Duitse btw was rond 2000 euro. Dan zou de auto incl btw zijn. Als ik nu de auto verkoop, voor een bedrag van 26.500 incl btw, dan betaal ik ruim 5000 euro aan btw, wat voor mij ongunstig lijkt te zijn. Kon ik net zo goed incl btw inkopen bij de duitse handelaar??? Wat doe ik verkeerd ??
 2. Beste mensen, Ik heb sinds 2012 een onderneming in gebruikte auto's. Onlangs heb ik een BMW geïmporteerd uit Duitsland. Deze heb ik gekocht voor 11.800 ex btw. Het bedrag wat ik aan de Duitse handelaar heb betaald is 11.800 euro. ( incl was het 14.000 euro) Nu heb ik de auto op NL platen, alles is betaald en geregeld. ( rdw bpm etc ) De auto wil ik voor een bedrag van 26.500 euro verkopen. Wat moet er op de factuur staan ? Hoe moet ik de btw berekenen? Zakelijk koper of particulieren koper ? Op het net staat er geen voorbeelden, vandaar mijn pots. alvast bedankt
 3. Ik ben nu al druk bezig om een website te laten maken ( door een bekende ) Nu wil ik aan jullie vragen of het een probleem is als ik bijvoorbeeld een site als voorbeeld pak. Dus de inrichting is hetzelfde alleen met andere kleuren en natuurlijk omschrijving en een aantal andere dingen zijn anders.
 4. Stel dat ik mijn eigen site online gooi, moet ik dan vanaf moment 1 al via kvk ingeschreven zijn ? Of kan ik dit een maand of 3 uitproberen en dan pas naar kvk stappen ?
 5. Klopt, maar jij kunt niet in hun cijfers kijken. Kabeltje.com heeft niet de meest gelikte lay-out. Maar dat geeft niet. Skiffy.nl is nog veel erger. Beiden draaien een miljoenenomzet, en dat vertrouwen van de klant komt dus ergens anders vandaan Zie dus te achterhalen waarom ze zo populair zijn en waarom er 15 man personeel werkt. Wellicht heeft de doelgroep helemaal geen behoefte aan een geweldige site? Pas als je weet waarom die specifieke site succesvol is en hoe succesvol die is kun je pas iets bedenken dat nog beter is naar mijn mening. edit: had de post van patrick nog niet gelezen. komt in wezen op hetzelfde neer Als ik zo'n site beheer, wil ik als website dat het betrouwbaar overkomt. Al een paar maanden zie ik geen verbetering in de site. Maar goed dat zal ook niet erg zijn als je vele klanten hebt die er toch vertrouwen in hebben. Is het erg om een site als voorbeeld te nemen maar dan met andere kleurinstelling en omschrijving etc ? Want naar mijn mening is de site die ik onlangs per toeval via mijndomeinen.n heb gevonden aardig goed. Alleen mis ik de reclame maken van de betreffende site. Ik weet bijna zeker dat als de site die ik per toeval heb gevonden bovenaan bij google is, dat ze veel meer klanten trekken.
 6. Via google Adwords : Wereldwijd maandelijkse zoekopdracht 65.500 Lokale maandelijkse zoekopdrachten 45 500 Dit is maar 1 'woord' Dit lijkt me aardig veel zoekresultaten
 7. Je onderschat de kracht van Facebook (en andere sociale netwerken). bv met een goede tweet kun je zomaar 10duizenden lezers bereiken, gratis en voor niets. En wat de opmerking 'never change a winning website', één van mijn beter draaiende sites is ronduit bagger. Maar juist omdat die zo goed draait doe ik er mooi niets aan zolang deze in de bovenste regionen blijft hangen. Wellicht denken hun ook zo. Ik bedoel prive doe ik niet aan face. Kom er bijna nooit. Maar zodra ik de website online gooi, wil ik dit uiteraard wel doen. Maar een site dat als voorpagina een tekst heeft als voorbeeld : ''20 mensen zijn voor u geweest.'' scroll je paar pagina's naar beneden zie je opeens '' 30 mensen zijn voor u geweest'' Dan denk ik, wat is dit nou ??? ??? Hele kleine foutjes wat voor mij ( als klant) niet echt betrouwbaar overkomt.
 8. @Webd, haha daar heb je helemaal gelijk in ( Never change a winning team website) Ben niet echt prive bezig nee. Paar maanden geleden Face-pagina geopend, maar dat is allemaal niet interessant voor me. :-[
 9. Hoe kom je aan deze info? Dat het een 'bagger' site is dat kun je blijkbaar zien maar hoeveel bezoekers en wat er verdient word dat is toch niet zomaar zichtbaar ? Ik zou me niet druk maken over de concurrent die boven aan staat bij de betaalde zoekresultaten, ik zou me veel drukker maken over de concurrent die er net onder staat (n1 van de organische results dus) want dat is de plaats waar je voor moet gaan. En een site om hoog mee te scoren hoeft helemaal niet duur en ingewikkeld te zijn. Soms is eenvoud veel beter. Uit zeer betrouwbare bron weet ik dat er per dag minimaal 750 bezoekers zijn. Wat ze verdienen is voor mij een schatting, maar met 15+ personeel is het niet echt een klein bedrijf, toch ? Op de 2e plaats zijn het meestal wat kleinere ''bedrijven' met 06-nummer als klantenservice ??? Dat verschilt per uur denk ik.
 10. Bedankt Niels voor je bericht. Dit is ook waarom ik hier informatie wil halen, omdat ik weet dat het via face google twitter enz niet makkelijk adverteren is en misschien ( heel ) erg duur. Ben niet zo technisch ( ict ) dus daarom heb ik veel vraagtekens en of mijn budget van 7500 euro wel voldoende is. Bekendheid wil ik niet gelijk hebben, want dat kan ik immers niet aan. Wel moet het niet zo zijn dat ik helemaal geen bezoekers krijg, en dat krijg je blijkbaar niet zonder adverteren via google. Wat betreft concurrent, heb je misschien wel gelijk, maar een site met meer dan 15 personeel met een bagger site vindt ik niet kunnen. Maar misschien zijn ze wel zo succesvol omdat het zo simpel is. :)
 11. Eerlijk gezegd heb ik hem dat allemaal niet gevraagd. Een ''voorbeeld site'' laten zien. En dat kon hij maken voor 750-1000 euro ! Ben nog in het begin fase, dus weet niet of ik het wel aan kan naast mijn huidige onderneming.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept