Jump to content

ibex

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Weten jullie of er een (gratis) programma is dat automatisch je winst berekend. Zodat je alleen een paar variabelen in hoeft te vullen, zoals prijs voor ingekocht, de omzet en de naam van het product. Geen spreadsheet, want dat heb ik al. Alvast bedankt!
 2. Ik ben hier al echt heel lang mee bezig, iets van een jaar en nog weet ik niet waar ik mee moet beginnen. Ik heb wel een aantal kleine dingetjes gedaan en daarmee aardig wat (voor een 16jarige) mee verdiend, maar ik wil nu toch echt wat groter(voor mij). Ik weet nu echt niet wat te doen...
 3. Weten jullie misschien waar dat kan, goede merkproducten voor een groothandelsprijs? En hoeveel raden jullie aan?
 4. Dat snap ik, maar ik bedoel dat ik wel een groothandelsprijs krijg voor minder producten.
 5. Ik ben geneigd iets met elektronica te gaan doen. Hebben jullie tips voor merk elektronica, dat ik kan inkopen voor een lagere prijs dan in de winkel?
 6. Dat is een idee, maar die bedrijven hebben niet voor niet hun prijzen zo laag, het zal voor mij dat een stuk moeilijker zijn die producten door doet verkopen. Weten jullie misschien productien die universeel zijn, zoals horloges, iedereen kan ze dragen, zo is er alleen nog het probleem van smaak.
 7. Echt heel erg bedankt voor dit advies! Ik ga beginnen met kleine voorraden, als het beter gaat dan beetje bij beetje grotere voorraden, maar dat zal nog wel even duren (als het lukt :)). Dus geen elektronica, maar wat wel? Alvast bedankt voor uw reactie!
 8. Ik zou graag willen beginnen met een goed merk, want dat staat garant voor goede kwaliteit, dit wil ik graag. Maar welk bedrijf zou mij korting willen geven op producten die ik dan weer door verkoop, ookal neem ik er aan het begin nog niet veel van ze af?
 9. Dropshipping heb ik al een keer geprobeerd, het duurde echter lang 2-3 weken voordat het product arriveerde.
 10. Ik ben op zoek naar elektronica in het algemeen, ik wil (nog) niet heel breed gaan, dat kan later.
 11. Kritiek kan ik tegen. Bedankt voor uw reactie! Ik bedoel dat ik kleinere aantallen kan kopen, omdat ik begin wil ik een laag risico. Ik zou het eerst met kleine aantallen willen proberen, als het aanslaat zou ik er steeds meer willen gaan kopen.
 12. Hi, Ik heb een vraag: Zijn er bedrijven, die jonge ondernemers ondersteunen? Ik bedoel bedrijven die elektronica leveren, zoals camera's. Ik heb al een aantal maal uit China merkloze producten geïmporteerd en verkocht, dat ging niet altijd even goed. Graag wil ik wat zekerheid, ik zou het graag zo willen gaan proberen. Met misschien een webshop! Zouden jullie het aub niet af willen kraken, ik kom hier met een serieuze vraag! Met vriendelijke groet, iBex
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept