Jump to content

lars-x6

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Halol leden op HL, Ik wil een Header voor mijn website ontwerpen zoals mediamarkt.nl heeft op de hoofdgedeelte. Dus een slideshow met achtergrond en een foto, alleen ik weet niet hoe een een foto moet bijsnijden, tenminste ik weet wel hoe maar dan lukt het nooit zo goed, weet iemand hier een special programma voor? [titel aangepast - mod]
 2. Ik wil graag de verschillen tussen de inkomsten weten bijv. Leden van HL en bijv. Wehkamp.
 3. Ik ben benieuwd wat mensen zoal met een webshop per dag verdienen.
 4. Waarom niet? Een domeinnaam ter discussie brengen terwijl hij nog vrij is is een van de minst handige dingen -ik zeg het nog netjes- die je kan doen. Iemand die dit leest en die de namen leuk vind, die kan hem zo voor jouw neus registreren. Dan mag jij een andere naam verzinnen. EDIT Mediapolder.nl is overigens al sinds 2009 bezet. EDIT2 en gezien jij niet een van de twee eigenaren van de BV die de domeinnaam bezit bent, is mediapolder.nl niet van jou. Hoe serieus zijn je plannen eigenlijk? Ik heb al een andere domeinnaam ingedachten, Bedankt voor al jullie reacties!
 5. Media markt zit al onder de gemiddelde inkoopprijs van elektronica. Goedkoper dan Media Markt gaat niet lukken, tenzij jij ook miljoenen hebt om de eerste paar jaar verlies te kunnen draaien, zoals de Media Markt doet. Je zult dus een ander assortiment dan de Media Markt moeten voeren of je zal je op andere punten moeten willen onderscheiden. Bijvoorbeeld op service en afspraken nakomen... las namelijk veel negatieve verhalen over die webwinkel van de mediamarkt Hoe zou ik dit kunnen promoten? Want ik ben geen spcialist in banners maken.
 6. Ik wil graag dat jullie stemmen en argumenten geven. De website namen ga ik misschien gebruiken voor een nieuwe webshop waarin in electronica verkoop.
 7. Andere surgesties voor een electronica website neem ik graag aan. Alvast bedankt! ;)
 8. Wat mijn website anders maakt dan andere is dat het vooral goedkopen prijzen zijn, de website word oranje-blauw het blauwen maakt het wat rustiger en het oranje wat harder.
 9. Geachte HL'ers. Allereerst mijn complimenten voor deze prachtige site voor ondernemers! To the point Ik ga een webshop beginnen dat electronica verkoop, hierbij moet u denken aan tv's computer's etc. Maar het punt is dat ik geen idde heb hoe ik mijn webshop moet heten, ik kom er maar niet op. Dus de vraag is of jullie misschien een goede naam weten. Het hoeft niet te gaan over electronica, dat heeft overgens wehkamp ook niet. Ik hoop dat ik d.m.v. dit topic weer voldoende ideeën krijg om een toepasselijke naam voor deze dienst te verkirjgen! Ik hoor het wel ;)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept