Jump to content

Mani

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Daarnaast zullen ze die t-shirts gewoon bij een leverancier inkopen die wél het portretrecht heeft. Dan hoeven hun dat niet nogmaals aan te vragen. Dan snap ik niet waarom er dit neer word gezet. Dan zit je toch hoe dan ook aan het portretrecht/auteursrecht..
 2. Oke bedankt, ben je er zelf wel is geweest? Groetjes
 3. Dus als ik mijn t-shirts bij een leverancier inkoop + laat bedrukken hoef ik geen rechtsvrije foto's op te kopen? Zoals ik het tot nu toe had begrepen koop ik de foto's op site's om ze vervolgens te laten drukken omdat ik dan het recht heb. Maar dit hoeft dus niet als ik het bij een leverancier laat doen?(dan zit ik toch ook met portret/auteursrecht) Sorry voor de vele vragen maar het is een beetje verwarrend. Kent iemand dan toevallig ook een leverancier die v-hals t-shirts bedrukt. Heb namelijk heel google al afgezocht en kan nergens niks vinden. Het gaat om de t-shirts op de afbeelding.
 4. Waar vallen Rihanne/drake/megan fox etc dan onder? Je hebt verschillende site's waar je foto's op kan kopen..Dit is ook de informatie die ik heb gekregen van sites die zelf een t-shirt lijn hebben.
 5. Ik heb het al gevonden. Andere bedrijven kopen rechtenvrije foto's. Deze mag je wel gebruiken. Toch bedankt
 6. Heb jij hier al inkopen gedaan en vanaf hoeveel stuks leveren ze? Ik begin namelijk klein en bij de meeste begin je vanaf 1000 stuks.
 7. Heel erg bedankt voor je reactie, ik heb inderdaad ook al iets over Neus gehoord. Dat je alles in maatseries moet kopen is niet zo'n probleem toch. Maar weetje misschien over hoeveel aantallen het dan gaat. 10 keer xs, 10 keer s etc... moet ik daar ong aan denken?
 8. Misschien heb ik het niet helemaal duidelijk opgeschreven maar ik zou graag de ervaringen van mensen willen horen. Hoe hun ervaring is bij het WTC en inkopen in Parijs.
 9. Goedemiddag, Ik ben bezig met een eigen webshop in kleding. Nu ben ik al een tijd op zoek naar groothandels die verkopen wat ik zoek. Ik denk aan de laatste modetrends uit Parijs die mijn enorm aantrekken. De casual chic look houdt een beetje het midden tussen klassiek en trendy. Dat heeft als voordeel dat je er altijd netjes uitziet, maar nooit overdressed. Luxueuze labels met een leuke prijsklasse. Ik vond hier een adres: Rue Haie Coq, 93300 Aubervilliers voorstadje van Parijs. een straat van een km of 3 vol met groothandels. Kan iemand mij hier wat meer informatie over geven. Ik vraag me af als je naar de groothandels gaat en je bent geïnteresseerd in hun kleding. Moet je hiervoor een koopcontract afsluiten of kan bijwijzen van iedereen hier inkopen. En geld dit ook voor WFC? Ik ben nu te weten gekomen dat je bij sommige merken alles in pakketten moet inkopen. Ik zoek meer naar de onbekende merken die een leuke prijsklasse hebben maar vooral Trendy zijn! Kan iemand mij hier wat meer informatie over geven? Groetjes Manon
 10. Dat klinkt niet best. Ik vraag me toch af hoe andere dit dan doen, niemand hier op het forum die daar verstand verder van heeft?
 11. En roel het is Btw niet voor eigen gebruik. Maar meer om het te gaan verkopen in grote aantallen.
 12. Bedankt voor je snelle reactie. Dus als je een portretrecht wil ''aanvragen'' zou je dit aan de desbetreffende persoon moeten doen. Maar zoals je op deze site ziet : http://www.just1961shop.nl/T-SHIRT-c-879.html staat bijvoorbeeld Adriana lima erop. Het lijkt me sterk dat hun een portretrecht hebben aangevragen bij haar management.
 13. Hallo allemaal, Zou iemand mij kunnen vertellen wat de rechten zijn als je zelfgemaakte t-shirts wilt laten bedrukken. Mag je zomaar alle prints gebruiken of heb je hier eerst toestemming voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan een doutzen kroes t-shirt. Alvast ernorm bedankt! Groetjes
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept