Jump to content

Baggio10

Junior
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Beste lezers, Ik heb als opdracht de volgende een ontwikkelaar wilt op een stuk grond in Dordrecht een appartementencomplex ontwikkelen en deze verkopen. Ik heb de mogelijkheid om in mijn Cashflow overzicht gebruik te maken van het feit dat ik betaalde BTW ( in de eerste periode) kan terugvragen bij de fiscus. Later betaal ik dat terug na ontvangst van de verkoop opbrengsten.. NB geen BTW over grond aftrekken. Die heb ik met overdrachtsbelasting maar zonder BTW gekregen. Nu wil ik weten hoe ik dit kan doen? Het zou een kleine moeite zijn en mij echt heel erg helpen met het afstuderen om er naar te kijken. Er zijn weinig leraren die hier verstand van hebben. Dit is trouwens het enige wat ik moet doen voor het afstuderen. Heb excel vermeld Met vriendelijke groete, John higher_level.xlsx
 2. Daarmee is alles contractueel vastgelegd... dat vormt geen probleem.
 3. Het affiliate idee is erg interessant om ons bereik te benutten. Wel moeten affiliate producten bij ons passen; ik wil geen troep op de website! Verder is een promoteam ideaal. Maar is het een reëel streven om op straat of bij scholen daadwerkelijke sales te maken? Of kan ik m'n pijlen beter richten op het informeren en het flyeren, zodat men thuis eventueel zelf de pas aan kan schaffen. Ik heb weinig ervaring hiermee. Ons ledental van meer dan 7000 is trouwens niet alleen tot stand gekomen door verkoop op de site. Maar ook door grote deals met studentenverenigingen. Waarvan we dus niet altijd de emailadressen konden bemachtigen, vandaar het relatief kleine aantal nieuwsbrief aanmeldingen.
 4. Facebook: 400 volgers Nieuwsbrief: 300 abonnees Let wel, Yubi is minder dan een jaar actief. Het product staat bij de kortingspartners, zij bieden onze leden een korting aan, ik vraag hier dan niet nog eens comissie over. Ik wil de drempel voor zakelijke partners zo laag mogelijk houden. In een verder stadium zijn wel verdienmodellen te bedenken naast de inkomsten van onze leden. Affiliate marketing heb ik nog niet geprobeerd. Heb je concrete ideeën?
 5. Ik ben de oprichter en ik word liever afgerekend op mijn onderneming dan op de vragen die ik hier stel.
 6. Hoi John, wat bent u scherp! De Rijbewijsstore heeft zijn prijzen onlangs aangepast en gaat z.s.m. ook zijn Yubi actie aanpassen. De pizzaketen die u noemt geeft niet de meest spectaculaire actie... Een medium pizza is normaal 2 dagen in de week af te halen voor 5 euro, Met de yubipas is deze medium pizza elke dag van de week af te halen voor 5 euro.
 7. Per E-mail, daarnaast zijn we ook actief op Facebook.
 8. We verdienen aan het verkopen van de pas inderdaad, meer niet.
 9. We sturen wel een nieuwsbrief... met daarin extra'tjes
 10. Dat is inderdaad een goed idee. Het probleem is alleen dat er met 7,50 weinig marge is om ambassadeurs aan te bieden. Voorheen was onze prijs 14,95 maar we hebben besloten dit te verlagen.
 11. De aanbiedingen staan vast en staan op de website. Op veel van ons promotiemateriaal staan onze kortingspartners ook allen vermeld.
 12. Zo'n promotieteam ligt (nog) niet in mijn budget. Het zou wel ideaal zijn, hopelijk kan ik dat snel realiseren!
 13. Ja ik ga de oplaadsnelheid goed onderzoeken, suggesties en tips hierover zijn meer dan welkom. Ik gebruik google analytics. Hier kan ik dus ook mee zien of bezoekers terugkeren of voor het eerste de website bezoeken.
 14. We hebben destijds ooit meegedaan met Groupon, ging aardig. Maar dat is nu overgegaan naar Pocketdeals en daar komen wij niet voor in aanmerking.
 15. Ik weet het niet, maar ik heb tot zekere hoogte wel inzicht op waar onze bezoekers vandaan komen. In als onze promotiemiddelen geven wij de leeftijd ook aan voor wie de pas is bedoeld: 15 t/m 28. Ik zou zeggen dat minimaal 85% binnen de doelgroep ligt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept