Jump to content

otje

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hallo, Ik moet in mijn boekhouding een storting banksparen verwerken. Volgens mij: * boek ik de storting als prive opname * Voer ik de storting op in IB als aftrekpost inkomensvoorziening Is dit correct?
 2. otje

  Aangifte IB

  Hallo, Voor een aangifte IB uit 2010...beschik ik over het aangite programma IB voor ondernemers 2010. Beschik over 2 electronische handtekeningen. Wordt er weer om een gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd. Personen waarvoor ik aangifte doe hebben deze niet meer. Is dit te omzeilen. Aangifte dient echt de 17e ingediend te zijn...
 3. otje

  FOR - welke winst..

  en welke winst...winst uit onderneming of winst +/- div fiscale posten
 4. otje

  FOR - welke winst..

  Voor mezelf, laatst had ik een discussie erover met iemand en toen kwamen we met bovenstaande vraag..
 5. Goedenmiddag, Bij het toevoegen van FOR mag er maximaal 12% van de winst gedoteerd worden. Welke winst, is dit de winst uit onderneming..? Of een andere winst. Bij firmanten die 50% - 50% hanteren. Mag ik bij een winst van € 100.000 dus bij elk 12% van € 50.000 doteren..?
 6. Ik kreeg van iemand te horen dat hij een jaarcontract heeft bij zijn accountant tot eind van dit jaar. Dit was mij niet bekend. Is het gebruikelijk dat accountants met jaarcontracten werken?
 7. Joost heb jij het bestandje nog ergens...?
 8. Die heeft hij niet en zijn vorige accountant deed aangifte via een andere software..
 9. Sinds 2011 verzorg ik voor diverse ondernemers & particulieren de belastingaangiften. Heb hier ook een programma voor aangeschaft. Nu moet ik voor iemand aangifte inkomstenbelasting ondernemers 2010 verzorgen. Dit programma heb ik niet. Dacht het wel te kunnen vinden op de www.belastingdienst.nl ...niet dus!? Wie kan mij advies geven, waar ik dit aangifteprogramma kan vinden..?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept