Jump to content

hierbenik

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  financiering
  juridi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Beste Marco, Bedankt voor je antwoord. Ik laat het allemaal op mijn inwerken en ga kijken wat mijn mogelijkheden zijn. Vriendelijk bedankt. Groetjes Judith
 2. Als ik niet de schuld sanering in ga is het hele bedrag voor mij! Maar dan nog ik kan de helft ook niet ophoesten!
 3. Oke ik vraag een uitkering aan! Hoe lang duurt het voor dat ik daadwerkelijk in de schuldsanering zit! Ik wil jullie wel bedanken voor de antwoorden. Ik hoop gewoon toch verder te komen om straks rustig van mijn oude dag kan gaan genieten!
 4. Oke! We hadden een huis met de waarde van 7 jaar terug van 1,4 miljoen. In deze tijd moeilijk om zomaar te verkopen voor dat bedrag en natuurlijk is de waarde gezakt. Maar omdat mijn ex in loondienst is en alles snel wilde afhandelen heeft hij gedwongen om het huis te verkopen voor 750.000 euro. Hij gaat de WSNP traject in. Bij mij gaat dat nu niet omdat ik niets verdien op papier! De bank wil mij persoonlijk failliet verklaren. Er valt niet te halen bij mij, maar wel bij mijn dochter! Ik wil haar beschermen. Dat is ook waarom ik andere paden wil volgen! Ik hoop dat ik het zo een beetje begrijpelijk uitleg!
 5. snap ik! maar een deal sluiten met de banken, dat wordt lastig! Ik kan van mijn leven nooit meer 650.000 aflossen. Ik ben al 55 jaar! Ga ik dus nooit meer redden En komt bij de banken zijn mijn schuldeiseres
 6. Wie zijn je schuldeisers? Banken! Alleen met "goedkeuring" van je schuldeisers zul je straks kunnen ondernemen. Maar ga je meer dan het bestaansminimum verdienen dan ga je natuurlijk betalen. Tenzij je hele lieve schuldeisers hebt. Je krijgt straks letterlijk en figuurlijk geen ruimte om te ondernemen. Dan kun je ondernemer in hart en nieren zijn, maar er valt straks niks te ondernemen. Ik weet niet waarin je voorheen aan het ondernemen was en hoeveel winst je maakte... Maar 650k is niet iets dat je snel aflost lijkt me. Laat staan het betalen van de rente waar odeon al aan refereerde.
 7. Ik vraag mij de hele dag af. De schuldsanering ( WSNP) in of persoonlijk failliet laten verklaren en een bv op een andere naam beginnen? Is het mogelijk om opheffing van faillissement wegens gebrek aan baten? Wat is de best optie?
 8. De schuld heb ik prive! Voor een werkgegever werken is voor mij geen optie. ik ben in hard en nieren een ondernemer.
 9. Hallo, Ik heb een onderneming, maar door mijn scheiding en het verkopen van mijn woningen heb ik een rest schuld van meer dan 650.000 euro. Natuurlijk kan ik deze zakelijk niet betalen, maar wil graag met EEN onderneming doorgaan. uiteraard heb ik mijn inkomen op dit moment op nul gezet, maar hoe kan ik het beste verder gaan of ondernemen. Op het moment pluk ik hier en daar wat op de naam van mijn dochter, maar ik wil haar eigenlijk erbuiten houden. Ik heb gekeken of een lege bv iets is, maar wat zijn daar de valkuilen en waar moet ik dan op letten. Wat zijn mijn beste optie's alvast bedankt voor de antwoorden! Judith Edit: titel verduidelijkt
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept