Jump to content

rondernemer

Junior
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hallo allemaal, Ik waardeer iedereen zijn advies of ik alles 'klakkeloos' overneem zeker niet maar ik neem wel alles in overweging, denk er over na. Momenteel heb ik besloten om eerst te zorgen dat mijn merk beschermd is, dat ik mijn model kan beschermen als dat niet kan ga ik zelf bij een advocaat informeren wat ik beste in mijn geheim houding verklaring kan opstellen. Voordat ik met investeerders in zee ga of überhaupt mijn concept ga bespreken, ik besef behoorlijk en dat vind ik fijn van de mede forummers dat zeker zo'n verklaring niet iets is om even maar zelf op te stellen, dat toch echt wel ingewikkeld is. Nogmaals alle adviezen, feedback weet ik dat goed is bedoeld en sta ik altijd voor open!
 2. @Nico, ja dat wil ook gaan doen zodra kosten dat toelaten. Ik heb het momenteel niet breed maar ik had gezien dat totaal 118 euro was en daar heb ik nu geld voor opzij gelegd om het in november te doen namelijk. Dank je wel!!! @ Lucien Bedankt voor je reactie. Geheimhouding verklaring had ik via internet was een voorbeeld maar dat klopt dus niet? Ik heb wel bij genoemd via de wet gesteld en minimum bedrag gedaan maar ik zal dat dus ook moet veranderen?
 3. Oh excuses Peter!! Ik vind het moeilijk wat ik wel of niet in NDA moet noteren, ik heb wel BBIE nummer, ondernemingsplan, schetsen gedaan omdat het idee behoorlijk specifiek is. STEL in ergste geval iemand mee van door gaat dan heb ik mij vooraf geheel beschermd snap je. Je hoort erg veel nare verhalen helemaal in mode-wereld vandaar.
 4. Hai Peter, Bedankt voor je advies. Echter zou ik zeker weten een NDA laten maken, ik geef het altijd aan en als iemand niet wil tekenen helemaal geen probleem maar dan deel ik mijn idee niet. Helaas is het keihard tegenwoordig, je moet heel erg uit kijken. Tevens heeft ook desbetreffende persoon aangegeven, geen te problemen te hebben om NDA te tekenen die kwam er al zelf mee voordat ik wilde aangeven dat vond ik wel netjes. Vele bedrijven weten dat vaak het erop aan komt zo'n NDA, het is voor mij teken van vertrouwen als mensen dat aangeven. Groet,
 5. Sorry even vraagje, ik voeg ook toe dat ik mijn ondernemingsplan laat zien. Dat is toch ook gewoon goed om toe te voegen bij punt 2...?
 6. @Manon, bedankt! Kledinglijn heeft wel een specifiek element wat ik ook heb omgeschreven in BBIE verklaring en ik ook in de geheimhouding verklaring zal doen, het dus niet echt een standaard kleding lijn om maar zo te zeggen haha. Daarin kan ik eventueel mocht iemand met mijn idee vandoor gaan, aangegeven dat ik er eerder mee kwam om maar zo te verwoorden. Ik zal zeker goed alles documenteren, meeste heb ik allemaal emails ik neem aan dat dit wel in mijn voordeel is? Of moet ik daardoor nog ergens extra op letten..? Bedankt voor de adviezen, die neem ik zeker van harte!!! @Basto, wat vervelend om te horen dat is zo ontzettend naar! Teleurstellend dat er zulke mensen zijn!! Bedankt ook voor jou advies, neem ik ook zeker van harte ;-)!!!
 7. Hallo, Even een vraag, ik heb gesprekken met diversen mensen over mijn kledinglijn en nu wil ik hen een geheimhouding verklaring laten teken en zou graag jullie feedback over willen hebben. Ik heb even voor nu Piet 1 en Piet 2 ( ben ik dan even haha) Paar vragen: En ik noteer dat het een kledinglijn is en in 1 zin wat de kledinglijn is maar is dit uperhaubt wel verstandig..? Moet ik een minimale bedrag bij noteren is dat dan minimaal 50.000/ wat zegt de wet daarover. Ik kon er niks over vinden namelijk, GEHEIMHOUDINGSVERKLARING Piet 1.werkzaam bij.... gevestigd te ...... 1. Piet 1 is benaderd door Piet 2 wonend te ....... met het verzoek kennis te nemen van haar concepten, welke betrekking hebben op een kledinglijn genaamd... ( naam kledinglijn) en in 1 zin wat kledinglijn is. 2.Dat Piet 1 geheimhouding is en houd van alle bijzondere betreffende of verband houdende met kleding lijn ....... concept idee van Piet 2. Zij verplicht zich tegenover onbevoegden strikte geheimhouding te betrachten ten aanzien alles wat te maken heeft met kledinglijn van Piet 2. En waarvan zij weet of kan vermoeden dat deze informatie van vertrouwelijke aard is. 3. Dat Piet 1 zich er bewust van is dat schending van geheimhoudingsplicht, dat zij er van onderhevig is aan sancties bij de wet gesteld. Schending van haar geheimhoudingsplicht geschiedt door op enigerlei wijze aan derden of indirect, in welke vorm dan ook enige mededeling te doen of aangaande enige bijzonderheden van Piet 2 en diens concept of de werkzaamheden betreffende of daarmee verband houdende. Er zal dan een volledige schadevergoeding ter deze zaken worden gevraagd volgens de Nederlandse wet minimale van...... indien deze meer dan vermeld boetebedrag mocht belopen. 4. Dat alle schetsen, samples(voorbeelden) niet met derden worden gedeeld zonder toestemming van Piet 2 en ten alle tijden eigendom zijn van Piet 2. 5. Piet 2 heeft haar concept opgenomen op I-DEPOT onder kenmerk: 00000000 Plaats: ....... Datum: _ _________ Handtekening Handtekeningen... ………………………………………. ………………………………………. Hartelijke groet!
 8. Hallo Allemaal, Ik heb echt grote waardering voor dat iedereen tijd heeft genomen om naar plan te kijken en feedback te geven! Onderbouwing is groot gemis en eerlijk wist niet dat ik erbij moest noteren hoe ik daar bij kwam, ik dacht echt je moet maar even rekenen om maar even zo te zeggen. Ik ga dat allemaal nu ook zeker doen, ik besef nu pas ook hoe fijner het dan ook voor mij zelf is om aan te geven hoe ik bij bepaalde cijfers kom, nu kan ik dat niet eens argumenteren! Ik kan over product niet uitwijden mijn excuses maar het is wel echt iets origineels wat op de markt komt, wel draagbaar etc haha. Maar mijn dank is echt groot en alle feedback is alsnog welkom. Ik ga nu met feedback aan de slag! Groet!
 9. @HappyFeet, uiteraard ga ik het niet bij een bank dat doen. Ben wel realistisch dat ik geen slaag van kans heb bij een bank zoals vele ondernemers zelfs met eigen vermogen. @Rene, bedankt! Het klopt ik heb zo'n een moeite met cijfers dat ik die logica niet altijd heb maar door je kijk ernaar helpt het mij vooruit dank je wel!
 10. @dings64, ik begrijp het volledig. Helaas heb ik geen financiële middelen momenteel om die te betalen anders had ik per direct gedaan. In mijn naaste omgeving zijn er ook geen mensen die hier verstand van hebben helaas. Mij leek het vooral ook goed voor mij zelf om het tenminste zelf te doen.
 11. Ontzettend dank voor je feedback! Kan ik meteen mee en ga ik ook aanpassen! Heel erg bedankt! Ga alles even op eind zeg maar met alle feedback aanpassen en dan laatste maal hier aanpassing toevoegen.
 12. Het totaal 1000 x 25 is 25.000 Sorry snap het even niet wat je bedoelt?
 13. Hallo mensen, Ben bezig met mijn financieel plan en ik zou graag feedback erover willen hebben van mensen die willen kijken... Ik heb enorme moeite met cijfers, heb totaal geen cijfermatig inzicht maar wilde het wel tenminste zelf proberen! Het gaat om vrouwenkleding, broeken,jeans,jurk,tops,jasjes worden dan gemaakt, gewoon polyester,katoen qus stof standaard stoffen worden gebruikt. Ook wel studs,spikes op bepaalde kleding items maar goed dan is er even een heel klein idee van hoe of wat. Ik heb geprobeerd om realistisch mogelijk te doen en zo weinig mogelijk qua uitgave, gaat om kleine afname en kleding zal verkocht worden op een website. Mocht er meer informatie nodig zijn, laat mij weten en voor ieder die tijd wil nemen om te kijken en feedback te geven. Ontzettend bedankt! Groet, Financierings_plan_1.docx
 14. Hallo allemaal, Bedankt voor de reacties! Ja het zijn schetsen die ik zelf heb gemaakt maar ik laat wel iemand anders patronen/model tekening laat maken, of een sample. Tevens zijn normale knopen maar ook studs bijvoorbeeld. Betreft een eigen merk ja, dus ook label denk dat wel wat kosten bij komt maar dan reken ik gewoon wat extra cent bij. Het is meer kleine afname denk dat ik het dan voor mij zelf wat gemakkelijker maak, 500-1000. Dan kan ik dus beste in Turkije checken, echter is wel zo dat ik wel echt heel erg op zoek ben op professionele leveranciers, goede kwaliteit en echt jaren ervaring liefst. Tevens hebben mensen hier tips voor goede fabrieken? Hartelijke groet!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept