Jump to content

guidostevens

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Oke ik begrijp dus dat de enige optie is om het in onderdelen te laten komen, verder zijn er geen manieren om geen antidumpheffing te hoeven betalen?
 2. Ik lees ook hier weer dat er ook makkelijke manieren zijn om geen antidumpheffing te hoeven betalen? Want 48,5% is wel erg veel. Ja voor de invoerrechten is een verschil van 14 of 15% niet echt veel. Weet jij toevallig wat er wordt verstaan onder kleine partijen bij de douane?
 3. Inderdaad waarom zou hier een slotje op moeten? Ben wellicht een kleine speler in deze wereld, ik bestel voor nog geen 12.000euro, maar die 12% is voor mij een hoop geld. Even terugkoppelend op TwaBla: die invoerrechten qua fietsen hoe doe je dat dan? Want ben momenteel bezig met een kleine partij fietsen uit China. Misschien zijn het voor veel mensen wilde verhalen, maar als je het niet uitzoekt weet je het nooit. Ik ben nu rond aan het vragen bij ondernemers die een Form A uit Bangladesh kunnen regelen en hier blijken best veel mensen wat van af te weten. Hoe zit dit met fietsen?
 4. Kent iemand toevallig een bedrijf dat kwaliteitscontroles uitvoert in china? Een goede en betaalbare?
 5. Ik heb een Nederlands bedrijf gevonden die al veel kleding laat produceren in Bangladesh. Zij klaren het in voor mij en ik heb mijn volgende productaanvraag bij hun neergelegd in Bangladesh. Hun klaren het dus ook in op hun bedrijfsnaam in Nederland. Qua transport gaat het om 28 cbm, dus net geen 20ft container en dit gemixte kleding. Wat is de prijs voor een 20ft FOB Shanghai naar Rotterdam geleverd en wel in Boxmeer.
 6. Ik heb al een Nederlands bedrijf gevonden die mij helpt bij het verkijgen van een Form A uit Bangladesh. Ik zie dat jij transporten doet, kun jij ook transporten voor mij boeken?
 7. Ik zie dat jij hier ervaring mee hebt, kan ik niet met een andere Nederlands partij meevaren of die mij daarbij kunnen helpen?
 8. Is het mogelijk om het papierwerk Form A te regelen voor deze bestelling. Dat ik de producten eerst naar Bangladesh verscheep, want de transportenkosten vallen wel mee. Dit scheelt me dan 12%.
 9. Ik doe op het moment kinderkleding van uit China. Ik heb nu kleding gekocht in China, nu ben ik in China bij de fabriek. Kom ik een andere klant tegen die is naar Bangladesh overgestapt, want die zei dat je daar geen invoerrechten hoeft te betalen een dat scheelt 10%. Weet iemand hier iets meer van of is dit een cowboy verhaal?
 10. Ben momenteel in China en ga binnenkort naar een elektronicabeurs. Ben zelf aan het rondkijken voor het importeren van kinderkleding. Leeftijd van 4 tot 8 jaar, dus echte de jonge kinderen. Heb momenteel twee kleine hoeveelheden besteld, maar volgens mij gaat niet alles naar mijn wensen. Ik denk dat het ligt aan de communicatie tussen mij en de Chinese fabriek, deze communicatie gaat nogal lastig namelijk. Op dit forum zijn mensen met meer ervaring hoe gaan jullie om met dit probleem?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept