Jump to content

Yakoov

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Je hebt gelijk dat het gevoel anders is dan wanneer je het schilderij in 't echt ziet. De mensen aan wie ik geleverd heb, detaillisten en anderen zijn erg enthousiast over de kwaliteit en de kleuren. Derhalve bied ik ook de 14 dagen 'retour-garantie' aan.
 2. Bedankt voor je reactie. Ik laat ook een filmpje maken van het schilderproces én het opspannen daarna. Dan krijgt met een indruk en kan men daadwerkelijk zien hoe een werk tot stand komt.
 3. Niet vermeld ?? O jee. Bij deze. www.schilderijgalerij.nl
 4. Bedankt voor je reactie. De prijzen zijn als van een ingeframede poster van redelijk formaat. Het moet óók dienen voor vervanging of i.p.v.. Het publiek wat 'kunst 'aan de muur wil heeft een groter budget, maar wil niet zeggen dat hetgeen hij koopt 'bter 'is. Dat is subjectief. De webshop is bedoeld om een groot publiek tegen zeer voordelige prijzen - vergelijk maar andere shops - soms 2.5 maal zoveel voor vergelijkbaar - kennis te laten maken met olieverfschilderijen. Deze post is anders doordat ik op vragen korte relevante antwoorden heb willen geven.
 5. Omschrijving van je concept: Webshop met fraaie olieverschilderijen tegen zeer betaalbare prijzen. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Van alles : Van diamantindustrie - in het buitenland - tot aan plastics en effectenbeurs ( 25 jaar geleden ) Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Een breed publiek overhalen om voor de prijs van een ingeframede poster een écht olieverfschilderij aan te schaffen wat zeer goed geschilderd is. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: De site is rustig ( niet schreeuwerig ) en zeer makkelijk te begrijpen. De prijzen van mijn schilderijen zijn - mijns inziens - de voordeligste op het web ( en zeker daarbuiten ). Zeer grote collectie en alles op voorraad. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Op- en aanmerkingen waar ik iets mee kan, maar natuurlijk hoor ik óók graag dat de site goed gelukt is..
 6. Bedankt voor de opmerkzaamheid. Email is direct aangepast . 'Er valt wel het een an ander over te zeggen.' Wat zijn uw bemerkingen ?? Ik hoor het graag.
 7. Bedankt voor je reactie. Het lijkt mij ook dat de aankoop anders verloopt dan bij bijvoorbeeld een stofzuiger o.i.d., Die heb je gewoon nodig. Een schilderij is een beleving. Daar kan een ander aankoopgedrag aan ten grondslag liggen.
 8. Bedankt voor de - tot nu toe - bruikbare reacties en commentaren.
 9. Bedankt voor je compliment én voor de uitvoerige bemerkingen. De schilderijen zijn opnieuw bestelbaar, d.w.z. dat je een tweede exemplaar kan bestellen met dezelfde afbeelding. Echter, niet één exemplaar is hetzelfde aangezien het handwerk is door zeer geoefende schilders. Ik heb de prijs bewust - zeer - laag gehouden ( zeker als ik naar andere shops kijk ) omdat ik voor de prijs van een ingeframede poster de mensen wil laten kennismaken met echte olieverschilderijen die m.i. een veel hogere decoratieve waarde hebben. Ik dacht wellicht moeten er meer koopsignalen uitgaan van de webshop. Ik hen in eerste aanleg bewust gekozen voor een niet schreeuwerige en rustige webshop. De omschrijving van ieder schilderij - bij de productomschrijving - staat op mijn lijst om dit te doen. Ik heb 310 productpagina's . Tevens denk ik dat een klein filmpje of fotoreportage van hoe een doek wordt geschilderd ook kan bijdragen.
 10. Het is nu juist géén kunst met een grote 'K'. Het is decoratie , i.c. woondecoratie. Kunst met een grote 'K' heeft m.i. een ander prijskaartje. Ik ben dé voordeligste of één van de voordeligste met de webshop.
 11. Ik heb Google Analytics eraan gekoppeld. Een aantal is direct verkeer, terugkerend en verwijzingsverkeer. Hoe meet ik of het potentiële kopers zijn ?? Hoe valt dit te bepalen ?
 12. Ik heb gemiddeld 5 tot 10 bezoekers op de webshop met uitschieters tot 15 p/d.
 13. Beste forumleden, Sinds drie weken heb ik een webshop : http://www.schilderijgalerij.nl . Ik krijg bezoekers, zowel organisch als direct en ook via verwijzingsverkeer ( via Admarkt ). Ik heb echter nog geen verkopen gezien. Ik hoor graag uw 'tips and tricks' en adviezen of gedachten hoe het komt dat er (nog) geen bestellingen zijn. Nu weet ik dat het kopen van een schilderij iets subjectiefs is en een ander beslissingsverloop heeft dan bijvoorbeeld het kopen van een koffer oid. Nogmaals, ik zie uit naar uw bemerkingen. Bedankt. Yakoov. http://www.schilderijgalerij.nl
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept