Jump to content

Faillietpeter

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  geem
 1. Ik heb alleen mijn vrouw en kinderen daarheen gestuurd. Verder heb ik niemand daar als familie lid of kennis. Het zal zeker niet makkelijk worden om plotseling in een andere land te moeten leven. Daar moet ik echt wel aanwennen. Maar dat heb ik dan ook over voor mijn kinderen. Maar wel vreemd dat de term ''3de wereld land'' , te maken heeft met ''cultuur'' en ''niets slechts''. In 2013 gaat deze 3de wereldland richting mars. Ik heb altijd een auto's gereden met een V12 onder de motorkap. Die tijden zijn nu voorbij. Ik zal komende tijd nog wel drinken om de pijn te verminderen. Hopelijk zal ik het overleven.
 2. Dat klopt , maar mijn eigen kinderen krijgen toch echt voorrang van mij. Het klopt dat het strafbaar is , maar dit hoort bij het ondernemen. Er zijn hier genoeg ondernemers die de benen zouden nemen als ze zoveel verlies zouden maken en ook nog is 4 kinderen zouden hebben. Dit soort situaties zijn gewoon heel erg moeilijk voor elke mens. Ik heb nog nooit zoeen zware beslissing genomen. Het is zwaarder dan jullie denken.
 3. Sinds 3 jaar maak ik gemiddeld gezien 16K á 17K verlies. Ik maak te weinig omzet waardoor ik telkens verlies draai. Daardoor heb ik ook 600K verloren. Ik heb nog maar 650K over. Als ik die dus ook verlies , zal ik mijn kinderen geen goede toekomst meer kunnen bieden. Mijn vader zal ook naar India verhuizen als ik daar een goed lopend bedrijf kan oprichten. Maar dan praten we weer over 5 jaar later. Het staat al vast , als ik die 650K op mijn bank zou hebben zou ik tot de laatste cent alles verliezen. Maar jij zou dus failliet gaan en alles verliezen terwijl je 4 kinderen hebt? Heb jij uberhaupt kinderen vraag ik me af?
 4. Ja want ik dacht de economie weer zou aantrekken. Maar dat is dus niet gebeurd. Jammer genoeg zullen er zeker 5 bedrijven failliet gaan. Dat is wel zeker. Want het loopt bij hun ook niet zo goed. En deze klap kunnen ze niet opvangen. Ik werk al jaren met ze dat is ook de reden waarom ik dit zo zeker weet. Maar ja mijn kinderen gaan voor.
 5. Ik heb sinds 4 jaar oplossingen gezocht. Het enigste wat er is gebeurd is dat ik 600K ben verloren. Als ik zo door zou gaan zal ik alles verliezen. En wat is de argument waarbij jij India een derde wereld land durft te noemen? En ik zal nooit meer terug keren naar Europa of Amerika. Ik weet zelf ook wel dat ik strafbaar bezig ben. Maar ja wat moet ik anders. Als je 4 kinderen hebt ga je toch echt elke mogelijke uitweg zoeken. Ookal is het illegaal.
 6. Maar stel dat jij in mijn situatie zou zijn , wat zou jij dan doen? Want zo te zien vind je het niet goed wat ik aan het doen ben. Ik ben zovaak naar de psycholoog geweest. Het heeft geen zin , ik zit in een dip door al die geld die ik al heb verloren en ik moet Nederland verlaten om mijn kinderen een goed toekomst te kunnen aanbieden. Ja ik zoek bevestiging omdat ik me dan beter zal voelen. En ja het is gegarandeerd dat ik het niet kan ombuigen. Ik maak bijna geen omzet meer. In 3 jaar tijd ben ik 600K kwijt geraakt. Ik wil mijn branch anoniem houden omdat ik nog steeds in Nederland ben. Mag dat?
 7. Ik ben psychologisch ook niet meer inorde. Misschien wanneer ik ben verlost van al deze elende dat ik dan misschien weer mezelf kan worden. Ik zou me wat beter voelen als ik begrip zou krijgen van mede ondernemers. Ik heb altijd hulp en steun van mijn vader gekregen. De enige persoon die ik blind vertrouw. Hij heeft ook erg veel ervaring in ondernemen en heeft zelf ook jaren een bedrijf gerund. En hij was de gene die mij vanaf het begin al steunde. Alles ging goed tot de crisis dus insloeg. Ik kon toen geen kant meer op doordat ik geen winst meer maakte. En de jaar erop begon ik verlies te draaien voor maar liefst 3 jaar lang. Ik had de hoop toen 3 jaar terug nog niet verloren. Ik hoopte dat het weer goed zou komen. Maar dat bleek dus een droom te zijn. Ik kon 2 keuzes nemen. 1 = alles kwijt raken en je kinderen geen goede toekomst kunnen aanbieden. 2 = zoveel mogelijk geld naar het buitenland brengen en in het buitenland je gezin een goed toekomst aanbieden. Wat zou jij doen als jij in mijn plaats was?
 8. Dit is doodserieus. Ik hoop van binnen dat jullie dit wat ik aan het doen ben rechtvaardigen. Er zullen vast wel meer mensen aanwezig zijn met grote problemen in crisis tijden.
 9. Als ik die 650K op mijn bank zou hebben staat dan zou de bank alles afpakken. Nu ik mijn geld richting India heb gestuurd kunnen ze mij niets maken. Ik vind het wel jammer dat het zo moet gaan. Maar ja ik moet dus kiezen , of mijn gezin een goed toekomst aanbieden , of gezamenlijk ten onder gaan. Wat ik ook heel erg jammer vind is dat al die schulden uiteindelijk betaald zal moeten worden door de Nederlandse burger. Wat zou jij doen? Je geld op de bank laten wetende dat je alles zult verliezen? Of het ergens veilig onderbrengen zodat je nog geld over zult houden om je kinderen een goed toekomst aan te kunnen bieden?
 10. Eigenlijk hoop ik wel dat jullie het rechtvaardigen. Ik voel me net een verrader. Maar ja ... ik geef momenteel geld uit aan drank om mezelf weer goed te voelen waardoor mijn gezin kapot gaat. En daarom heb ik ook die keuze gemaakt. Ik had echt geen andere keus. Ik kan sinds 2 jaar niet meer goed slapen. Soms kan ik 1 week lang niet slapen door de stres. Ik heb serieuze psychologische klachten. Wij komen zeker weten rond met 650K euro. Dat is zeker. Wat ik daar ga doen weet ik nog niet , ik ken de taal niet ik ken die mensen niet ik ken die cultuur niet. Ik weet het echt niet meer. Ik moet gewoon mijn leven opnieuw opbouwen. Ik zou het niet weten of ik op een opsporingslijst zal komen. Ik zal iniedergeval nooit meer terug keren naar Europa.
 11. Ik verdiende eerst echt ongelooflijk veel geld tot de crisis insloeg. Nadat de crisis insloeg maakte ik geen ene rode stuiver winst. Ik betaalde telkens mijn vaste lasten en verder kon ik niets meer. En sinds 2-3 jaar maak ik dus echt verlies. En de laatste jaar is de verlies die ik per maand maak omhoog geschoten. Mijn gedachte was dat de crisis maar 2 jaar zou duren. Toen ik zag dat dat het geval niet was begon ik dus maatregelen te nemen door geld richting India te sturen. Ik had geen andere keus. Ik zag mijn vermogen zeer snel verdampen.
 12. Mijn vrouw klaagt iedere keer dat ik weer dronken thuis ben we hebben heel vaak ruzie. Echt , als jij bij me was zou je me hoogstwaarschijnlijk wel begrijpen. Doordat ik sinds de begin van de crisis verlies draai heb ik mezelf verloren. Mijn gezin klaagt al jaren over mij. Ik ging dagelijks naar de psycholoog om steun. Ik kan het gewoon niet meer aan. Daarom wil ik een nieuwe leven opbouwen in een andere land verweg van Europa. Mensen die mijn situatie niet begrijpen hebben dit wat ik mee maak niet meegemaakt.
 13. Ik heb altijd al een schuld van rond de 750K euro gehad. Ik had zelf ook een vermogen van meer dan 1 miljoen euro. Nadat de crisis heeft ingeslagen kon ik het bijna niet meer terug betalen. Van mijn vermogen is al meer dan 600K euro verdampt door telkens verlies te draaien. Ik heb het 4 jaar geprobeerd om toch een goed lopende zaak te hebben maar jammer genoeg is het mij niet gelukt , de crisis heeft mij genekt. Ik dacht dat de crisis binnen een jaar of 2 voorbij zou gaan. Maar we zijn al 4 jaar verder en nog steeds is er een crisis waardoor ik telkens maar weer verlies draai. Als ik zo door zal gaan zal ik alles verliezen. Er staat teveel op het spel om die keuze te nemen. Als ik geen kinderen/vrouw had zou ik waarschijnlijk al mijn geld inleveren en zou ik bij mijn ouders wonen. Maar die optie heb ik niet. Ik heb 4 kinderen die allemaal nog heel erg jong zijn.
 14. Via google kwam ik bij higherlevel terecht. En wat ik dus wou vertellen is dat ik failliet zal gaan. Ik heb 550k euro schuld bij de bank en 300k euro schuld bij leveranciers die ik dus niet meer kan betalen vanwege de zaken die slecht lopen.. Sinds de begin van de crisis lopen de zaken niet meer goed. Maar sinds 1 jaar maak ik dus echt heel erg veel verlies. Ik maak momenteel 20K tot 30K euro verlies per maand. Mijn vrouw heeft een hypotheek van 250K euro , maar ook zij is sinds 5 maanden werkloos en kan het dus niet meer betalen. En ik kan dat ook niet meer doordat ik iedere maand +- 25K euro verlies draai. Ik wist sinds een jaar al heel erg zeker dat ik failliet zou gaan door de crisis die aanhoudt , dus heb ik in die tussentijd 650K euro met familie leden naar India gestuurd met de hoop dat ik mijn geld niet zou kwijt raken. Die gedeelte is mij dus al gelukt. Mijn kinderen en mijn vrouw zijn al in India. Ik heb momenteel 15 medewerkers die hier niet van op het hoogte zijn. En de bank plus mijn leveranciers weten ook niet dat ik over paar dagen hoogstwaarschijnlijk zal emigreren. Wat zou jij als ondernemer doen in mijn situatie? Ik heb 4 kinderen en een vrouw en ik weet dat als ik in Nederland zou blijven dat wij helemaal niets zullen hebben waarbij mijn gezin dus in een hele nare situatie zou terechtkomen. We hebben meer dan 1 miljoen euro aan schuld , dus hieruit kunnen we niet meer komen doordat de zaken slecht lopen. Wat zou jij doen? Ik voel me heel erg rot maar ik kan hier verder niets aan doen. Of ik moet met mijn gezin in een rot situatie belanden of ik ga naar India met al mijn geld en bied ik mijn gezin een mooie toekomst aan.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept