Jump to content

Remco Peters

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.intemarketing.nl

Company info

 • Location
  Limburg, Brunssum
 1. Dat ziet er goed uit. Ik ben echter het liefst opzoek naar iets op meer korte termijn.
 2. Ik ben sinds een tijdje werkzaam als commercieel medewerker en zou graag mijn sales-skills een beetje bijspijkeren. Ik denk daarom aan een sales training. Nu heb ik al wat gegoogled en ben er achter gekomen dat er nogal veel trainingen beschikbaar zijn en aangeboden worden. Wie heeft ervaring met sales training en kan mij helpen met het vinden van een geschikte/ goede sales training? Ik woon zelf trouwens in Zuid-Limburg.
 3. Ik denk ook niet dat er daar een nieuwe wetgeving is, ik wil juist weten HOE daar de wetgeving is. Waar Google jij op dan? Er is genoeg te lezen bij zoeken op wetgeving rode diesel belgie, maar dat is allemaal niet over wetgeving.
 4. Over de (nieuwe) wetgeving omtrent Rode Diesel in Nederland is genoeg te vinden. Helaas vind ik niets hierover m.b.t. Duitsland en België. Weet iemand waar ik hiervoor zou kunnen kijken?
 5. Aan welke cijfers denk je dan bijvoorbeeld? Denk dat we je zo meer kunnen helpen.....
 6. Aah oke, hmm....klinkt interessant....iemand een voorbeeld van werken met een database buiten Excel?
 7. Het moet voor meerdere mensen leesbaar en begrijpelijk zijn. Niet allemaal zijn ze even bekend met Access b.v.
 8. Hmm....simpel maar doeltreffend. Hoe kan ik hier dan mee omgaan bij acquisitie op basis van projecten....? Ik haal b.v. nieuwe bouwprojecten van het internet af (nieuwsberichten e.d.), die print ik me uit (tot nu toe) en ga daar vervolgens op bellen? Ik kan natuurlijk voor ieder project een nieuwe regel maken in Excel, maar misschien heeft iemand hier nog andere tips?
 9. Ik ga wat actiever bezig zijn met acquisitie en vraag me gewoon even af hoe jullie je acquisitie-activiteiten bijhouden. Een CRM-systeem is hiervoor natuurlijk een prima uitkomst, maar momenteel voor mij nog niet van toepassing, gezien de tijd en investering die hiervoor nodig zijn. Ik ben opzoek naar een eenvoudig en simpel systeem. Dit hoeft niet per se elektronisch.....hoe simpeler, hoe makkelijker bij te houden zeg ik maar altijd. Ik heb zelf in gedachten om te werken met een klapper, maar dit kan omslachtig worden. Vandaar even deze inventarisatie :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept