Jump to content

barteli

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Beste HL'ers! Ik heb een vraag en ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen. Ik zal de situatie eerst kort beschrijven om jullie een beter inzicht te geven tot de situatie. Ik heb een website waarop ik maandelijks één prijs weg ga geven, om kans te maken op deze prijs moet je een korte survey invullen dat wordt aangeboden door een CPA netwerk. Zodra je één survey hebt ingevuld, hoef je alleen maar je naam en e-mail adres achter te laten zodat ik aan het einde van de maand contact op kan nemen met de winnaar. De bezoeker heeft vanaf dat moment kans om de prijs te winnen. Het is voor de bezoeker dus geheel gratis om mee te doen met de 'giveaway', diegene hoeft geen persoonlijke informatie zoals adres en telefoonnummer achter te laten en het kost maximaal 5 minuten om mee te doen. De website is in het Engels en toegangbaar voor de gehele wereld. Mijn vraag: Met welke juridische aspecten moet ik rekening houden? Ik weet dat Nederland regels heeft voor het organiseren voor kansspellen, maar bij deze website hoef je zelf niets te betalen, plus je laat geen persoonlijke gegevens achter. De bezoeker kan dus eigenlijk alleen maar winnen. Iemand advies, tips, opmerkingen? Alvast hartelijk bedankt voor de moeite en ik kijkuit naar jullie reacties.
 2. Stel dat het alle specificaties van Higherlevel in de website moeten komen. Daar komt het opzich ook neer.
 3. Hallo, Ik zit op dit moment met een idee in mijn hoofd, maar ben nog niet klaar om het uit te gaan werken. Wel wil ik alvast een beetje gaan oriënteren wat eventuele kosten zijn. De grootste kostenpost zal het laten maken van een website zijn (deze wil ik dus gaan uitbesteden). Ik wil er niet te veel over kwijt, maar je zou het kunnen omschrijven als een forum. De grootte ervan zal ongeveer te evenaren zijn als de deze website, Higherlevel. Mijn vraag is dus: Wat zou ongeveer de prijs kunnen zijn om een website als Higherlevel te laten maken? Voor de website designers onder ons: Zou je een schatting kunnen maken wat jij er voor zou vragen? Alvast bedankt! (ik heb dit bericht niet bij vraag en aanbod gezet omdat ik slechtst aan het oriënteren ben).
 4. De bezoekers probeer ik deels binnen te halen door handige weetjes te schrijven over onderwerpen waar relatief gezien weinig concurrentie voor is. D.m.v. keyword tools kan ik dit goed inschatten. Uiteindelijk is het mijn doel om inderdaad enorm veel weetjes en tips te hebben, hier gaat uiteraard wat tijd inzitten. Met het gebruik van Social media en mond tot mond reclame hoop ik het bereik verder te vergroten. Ik kijk even hoe het loopt zodat ik misschien later groter promotie materiaal kan gebruiken. Heeft iemand nog goede tips om een website (gratis) te promoten? Met Adwords ben ik al bekend. Ik heb de website al wel responsive gemaakt, maar bedankt voor de tip! Op mijn mobiel werkt de site echter wel. Bedankt voor de huidige reacties en eventueel toekomstige reacties.
 5. Dit wou ik inderdaad gaan toevoegen op de website. Ik moet alleen nog een goede plug-in vinden die dit naar mijn wensen kan ondersteunen.
 6. Je kan het inderdaad niet echt als een weetje zien... Ik zag het echter als informatie die handig is om te weten, vandaar dat ik het er op had gezet. Ook had ik het er opgezet omdat ik bang was dat het bereik van mijn content misschien te beperkt is. Maar het is dus slimmer om dit soort content achterwege te laten? Verder, wat vinden jullie van het idee? PS: Wanneer iemand nog een handig weetje weet hoor ik het graag ;D
 7. Ik ben geïnteresseerd in maken van websites, gemakkelijk door het gebruik van Wordpress. Als advies kreeg ik daarom eerder om te oefenen, dat is dus het primaire doel van deze website. Het verdien model is simpelweg door middel van advertenties, waarschijnlijk door Google Adsense. Door de website te verbeteren en uit te breiden hoop ik op steeds meer bezoekers die op advertenties klikken.
 8. Omschrijving van je concept: http://www.handige-weetjes.nl Is een website waarmee ik recent ben gestart. Het is een website met weetjes over verschillende onderwerpen. Weetjes die mensen kunnen gebruiken in het dagelijks leven om mogelijke problemen op te lossen en die het leven misschien een beetje makkelijker en leuker kunnen maken. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik heb de website opgestart en diverse artikelen geplaatst, ik wil hier wekelijks meer handige weetjes aan toevoegen. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Een website voor handige weetjes Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Er zijn al veel websites met leuke en nutteloze weetjes. Deze website biedt weetjes die je ook werkelijk kunt gebruiken. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Graag hoor ik jullie mening over het idee van de website, ideeën die wellicht toegevoegde waarde kunnen bieden en wat volgens jullie beter kan. De website is gemaakt in Wordpress, mijn kennis hiervan is niet heel uitgebreid waardoor de website er niet zo professioneel uitziet. Hier wil ik later nog aan gaan werken. Nu gaat het puur om het idee en de inhoud ervan. Ik sta open voor kritiek en alle feedback is welkom. Alvast bedankt.
 9. Toen ik dit topic startte was ik er ook niet zeker van of dit zou worden toegelaten, inderdaad omdat het niet echt een onderneming is. Maar ik was onder de indruk van het Higherlever forum en de schatten van kennis die er te vergaren zijn. Ik wou graag goede tips en feedback ontvangen, en niet geschoten is altijd mis. Als een moderator alsnog besluit dit topic te sluiten vind ik dat niet erg, door alle reacties ben ik al enorm geholpen. Ik begrijp dat de ondernemers op Higherlevel niet zitten te wachten op hobbyisten die met een interesse een schraal inkomen proberen bij te verdienen. Er wordt veel feedback gegeven dat ik me eerst meer moet gaan verdiepen in het onderwerp, wat raden jullie dan aan? Een gerichte studie, een cursus, bepaalde websites? Ik sta altijd open voor kritiek, maar hoor daarna ook graag opties hoe het beter kan.
 10. Ik begrijp dat professionele en ervaren ondernemers als jullie lachen en neerkijken op dit idee. Maar ook ik zal ergens moeten beginnen, en als ik het leuk vind en met vol enthousiasme doe, vind ik dat helemaal niet erg. Daarbij komt dat ik helemaal niet gezegd heb dat ik al ga beginnen met websites maken. En ervaring krijg je toch door te doen? Dan moet ik toch ook ergens beginnen met deze ervaring op te bouwen? Ook kan ik me goed inleven dat jullie denken bij het lezen van dit topic: "Weer zo'n jong kereltje die met minimale kennis van websites maken geld wild verdienen". Of zie ik dat geheel verkeerd? Tenslotte zit ik in een veel lager segment dan professionele webdesigners, die willen helemaal geen klanten die zo weinig willen betalen voor een website. En als na desk research blijkt dat er enorm veel zzp'ers en kleine bedrijven zijn die helemaal geen website hebben, en als ik denk dat daar nog steeds vraag naar is, spring ik daar op in. Ook laat ik duidelijk aan de klant weten dat ze geen spectaculaire website hoeven te verwachten met speciale effecten en een webdesign die tot de puntjes toe perfect is. Ik laat duidelijk weten dat het een normale Wordpress website wordt, met categorieën, text, eventuele foto's, video's en social media widgets. En als zij hiermee akkoord gaan tegen een prijs van €150,-, dan zie ik het probleem niet. Maar toch, ook bedankt voor de zeer kritieke reacties.
 11. Hallo allemaal, Er staan zeker leuke reacties en goede tips bij die ik mee zal nemen. Ik ben nu bezig met het indelen en invullen van de website. Ook probeer ik een duidelijk overzicht te maken van de stappen die moeten worden gemaakt om zo snel en gemakkelijk mogelijk een website te maken voor de klant. Deze stappen probeer ik ook op een duidelijke manier te communiceren naar de klant. Een ding is voor mij nog onduidelijk, namelijk het op naam zetten van de klant. Er zijn veel reacties dat het beter is om de website op naam van de klant te zetten i.v.m. de jaarlijkse kosten van het hostingpakket en domeinregistratie. Is er iemand die kort kan vertellen hoe dit precies gaat? Want wanneer een klant aangeeft een website te willen wou ik graag alles zelf willen registeren, natuurlijk wel op wensen van de klant. Maar welke gegevens moeten op naam van de klant? Het rekeningnummer sowieso, maar ook andere gegevens zoals naam, adres, e-mail enz.? Want als ik het e-mail adres ook op naam van de klant zet ontvangt de klant alle inlog gegevens voor de website. Vervolgens moet de klant dan deze gegevens weer naar mij toe e-mailen wat een onnodige stap is voor mijn gevoel. Misschien een beetje een aparte vraag, maar ik wil graag alles van te voren zeker weten voor ik er mee begin, en met de kennis en ervaring op dit forum weet ik zeker goede reacties terug te krijgen. :) Alvast bedankt.
 12. Hoe ik er nu tegen aankijken wil ik het hobby matig doen, voor in de vrije uurtjes dus. Wanneer blijkt dat ik er verder in wil gaan en wellicht wil uitbreiden wil ik het allemaal wel wat officiëler gaan doen. Vanaf welk moment is het verplicht om dit te gaan doen? Of moet dit eigenlijk sowieso al?
 13. Dat zal ik inderdaad eens doen. Ik ga me eerst goed voorbereiden en begin dan met mensen te bellen. Ik snap ook dat deze post nu te langdradig wordt wat betreft dit onderwerp. Wanneer ik tegen een probleem aanloop wil Higherlevel dan dat ik verder ga op deze post, of kan ik beter een nieuwe maken? Nogmaals bedankt voor alle reacties die ik heb mogen ontvangen voor dit onderwerp!
 14. Bedankt voor de tip. Deze manier neemt echter wel veel beperkingen mee plus zijn de bedrijven met de 38 euro per maand alsnog redelijk duur uit voor een simpele website met maar één pagina. Ik heb op internet gezocht en het blijkt nog beter dan verwacht, alleen al in mijn woonplaats zijn er honderden kleine bedrijven die nog geen website hebben. Als ik wat rond ga bellen en een aanbod doe moet er toch wel iets uitkomen lijkt me? ;D
 15. Als eerste wil ik iedereen bedanken voor de reacties en het delen van je mening. Ik snap dat sommige mensen er nogal sceptisch over het idee zijn. Ik kies alleen een lage prijs van bijv. 150 euro liever dan prijzen rond de 300 of zelfs 500 euro omdat er enorm veel mensen (en wellicht een paar bedrijven) die een ook een website kunnen maken en waarschijnlijk veel beter. Ook vind ik het niet erg om met deze prijzen klanten te krijgen als een kapster die in de avond bijwerkt. Je moet toch klein beginnen? Naarmate mijn kwaliteiten beter worden kan ik de prijzen toch altijd nog verhogen, of zie ik dit verkeerd? Is het bijvoorbeeld mogelijk om een afspraak te maken een standaard website te maken voor een klant met algemene gegevens, zoals beschrijving van het bedrijf, contact gegevens, openingstijden, prijzenlijst enz. Dit soort aspecten veranderen toch niet maandelijks? En wanneer dit gebeurd vind ik het niet erg om er een half uurtje aan te werken om deze gegevens te veranderen, dit gaat zeer makkelijk op Wordpress. Als het gaat om grotere veranderingen kan er een prijs worden afgesproken met de klant. Of zijn er mensen die hier ervaring mee hebben en het zeer sterk kunnen afraden?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept