Jump to content

Laura020

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik heb een boekhouder. Ik zal met hem contact opnemen. Ben wel blij om te horen dat er geen ''extra'' belasting eroverheen komt over die 1800 euro die ik ''netto'' binnen krijg via dat fabriek waar ik werk per maand.
 2. Mijn bedrijf maakt geen winst en ook geen verlies dus ben ik begonnen met werken in een fabriek waar ik +- 1800 euro per maand netto verdien. Dat geld wordt iedere maand gestort op mijn zakelijke bank rekening nr. Moet ik van die 1800 euro die ik netto verdien , nog geld afdragen aan de belastingdienst? En als dat het geval is , hoeveel moet ik dan afdragen?
 3. Vandaag hebben we met z'n allen gehoord dat we weer gaan bezuinigen. Dit keer 4.3 miljard. Wat zijn de gevolgen voor de ondernemers? Laura,
 4. Laura020

  PM sturen

  Dat zal ik dan nu even doen. En als mensen een antwoord weten op mijn vraag , dan hoor ik het graag.
 5. Laura020

  PM sturen

  Iemand heeft mijn topic van net opslot gezet. En ik moest een pm sturen. Maar ik weet niet hoe dat moet. Excuses voor het ongemak.
 6. aangeven dat ik bewijs heb en dat ik een aanklacht zal indienen als die gene zijn website niet zal wijzigen.
 7. En hoe kan ik bijv op marktplaats een advertentie vinden die al is verlopen of verwijderd zonder dat ik daar een link van heb? iemand die ik ken kan via google cache verwijderde advertenties vinden door een aantal trefwoorden in te vullen op google cache.
 8. Iemand heeft mijn site volledig gekopieerd en ik wil graag via de geschiedenis van het internet(google cache) bewijs verzamelen zodat ik kan laten zien dat die gene mijn site heeft gekopieerd. Is er hier iemand aanwezig die info hierover heeft? Je kan tevens ook verwijderde sites terug vinden bijv op marktplaats via google cache door paar steek woorden in te vullen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept