Jump to content

Jawbone

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  Daniel
 • Last name
  van Merode
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Sint Jacobiparochie
 1. Omdat ik niet kon kiezen uit de namen ben ik vanmiddag met een soort enquete door het dorp geweest. Uitslag: Daniel's computer service: 4 stemmen Byte IT: 89 stemmen De computerboet: 9 stemmen Ik ga dan toch voor de naam die mijn omgeving het liefste wil zien.
 2. Ik ga proberen een deal te sluiten met Alternate, als dat lukt dan ga ik daar mijn inkopen doen. Alleen ik wacht nog even tot ik een KvK nummer heb, dan komt het wat beter over. We zijn inderdaad het logo aan het aanpassen naar een zakelijker logo, iets simpelers. Uiteraard ga ik ook een facebook en twitter pagina aanmaken, en hier een linkje naar op de site zetten. Mijn webdesigner gaat misschien ook meehelpen bij het bedrijfje, en dan komt webdesign er dus ook bij.
 3. Ik denk inderdaad dat jullie gelijk hebben. Ik zit er ook aan te denken om de naam te veranderen. Is ByteIT een idee?
 4. Even een voorbeeldje van hoe het er tot nu toe uitziet. Dat blauwe is natuurlijk om aan te geven waar de content komt, dus dat is straks niet meer blauw. http://www.swiereshag.nl/daniel/#
 5. Ik heb inderdaad een vriend die web design doet, dus hij is een site voor me aan het maken. Toevallig doet zijn broertje mediavormgeving, dus ik heb ook gelijk een logo :). Wel grappig, want hij wou het gratis doen omdat ik gister zijn pc gerepareerd heb.
 6. Ik denk dat dat inderdaag beter zal zijn. Ik ga dan gewoon voor iets simpels zoals je zelf al zei. Daniel's computerservice, of iets dergelijks.
 7. Bedankt voor alle reacties, Ik hoef er uiteraard niet mijn brood mee te verdienen, want ik woon nog thuis,krijg studiefinanciering etc. Maar het is altijd leuk om nog wat extra bij te verdienen. Het idee was ook om iets op te richten wat zich niet specifiek richt op reparaties, maar ook opschonen,Half-jaarlijkse onderhoudsbeurt,Soort van backup service,Eventueel kleine cursussen. Verder kies ik ook voor: No cure no pay Geen voorrijkosten. Kwa betaling dacht ik aan een uurloon van ongeveer 25 euro. Wanneer ik dit alles een beetje uitgewerkt heb, ga ik me natuurlijk ook netjes inschrijven bij de KvK.
 8. De topics zijn erg interessant, bedankt hiervoor! Ik ben alvast een beetje aan het speculeren over een naam. Zou dit iets zijn? Snakebytes ICT. Don't get bit by bytes!
 9. Bedankt voor de snelle reactie, Ik zal de topics eens doorlezen!
 10. Beste mensen, Ik ben Daniel en ben op het moment 18 jaar. Ik zit in het 2de jaar van de niveau 4 opleiding ICT-Beheer, en heb hier erg veel plezier in. Nu lijkt het me wel een idee om thuis een pc reparatie/verkoop bedrijfje te beginnen. Denk aan: Bij mensen thuis pc's repareren,opschonen, noem maar op. Bij grotere problemen de pc meenemen naar huis. Hardware en software verkopen. Etc. Ik ben zelf van mening dat ik genoeg ict kennis heb om hieraan te beginnen. Er is naast mijn slaapkamer nog een kamer over, die ik eventueel zou kunnen gebruiken als reparatie ruimte. Ook vervoer is geen probleem (Auto van ouders) Ik woon in een klein dorpje met zo'n 1500 inwoners. Er is hier nog één ander computer bedrijfje, maar deze man is ook boer, dus hij is vaak niet thuis. Zou het mogelijk zijn om een deal te sluiten met bijvoorbeeld dynabyte, dat ik alle componenten bij hun koop met 10% korting oid? En waar moet ik verder op letten? Alvast bedankt, Daniel.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept