Jump to content

alleshandel

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ja dacht dat het bij webshop eigenaars anders was, omdat het een webshop is dus geen fysieke winkel.
 2. als webshop eigenaar personeel in dienst nemen die de orders verzend, kan dit? Moet ik een arbeidscontract opmakenen verzekeringen nemen, hoe gaat dit in zijn werk
 3. Ik koop de goederen in uit china en worden geleverd met DHL, krijg wel een factuur maar weet niet of ik BTW betaal over mijn goederen,. Ik verkoop overigens aan partiuclieren, wat zijn hier de regels voor?
 4. Even een vraag: Rekenen is niet mijn beste kant Ik verkoop een telefoon voor 250,- Mijn inkoop prijs is 160,- Ik moet denk ik wel belasting over mijn winst betalen, als ik het goed begrijp en btw, hoeveel blijft er van mijn winst dan over?
 5. Ik verkoop geen nep producten dus dat scheelt weer. Bestaan er nog vele advertentie sites zoals marktplaats etc van spanje, iemand adressen van? Mijn spaans is bar sclecht
 6. Geengrote hoeveelhede, maximaal 2 stuks, gaat om telefoons. Particulier. Nederland bedrijf
 7. Een vraag: Ik wil ook graag mijn producten promoten op Spaanse adverentie sites zoals marktplaats. Stel dat er kopers zijn die wel interesse hebben in mijn producten, wat is de beste verzendmethode naar spanje en hoe kan men het beste betalen? welke Btw geldt hier van toepassing.
 8. Ik zal meteen de zoekfunctie bekijken, bedankt voor u tip, alle extra info blijft welkom
 9. Hallo Ik ben een startende onderneemster en woon in Belgie. Zou graag een groothandel willen starten in vele producten zoals sieraden, dieetpillen, telefoon hoesjes, kleding etc. Heb wel wat leveranciers gevonden uit China en zou nu graag willen bestellen, alleen botst ik heel vaak met een aantal vragen: - Vaak word er gezegd ( gratis verzending met post air mail) Hoeft men dag geen andere kosten te betalen aan verzending? - Als de goederen geleverd worden ( komen via luchtvracht vliegtuig) hoe moet ik de BTW betalen over de goederen, inklaring etc? - Bij elektronica dient met een CE label te bekomen, kan de leverancier dit zelf er op zetten? - Hoe zit het met de garantie van de producten, is 1 maand garantie hantereen mogelijk op producten in de algemene voorwaarden? - Is paypal veilig voor aankopen in China en worden er kosten in rekening gebracht bij ontvangst van de goederen etc? Bedankt alvast P.s ben beginnende, er zullen waarschijnlijke domme vragen gesteld worden maar helaas moet iedereen ondernemen leren en zo groot worden.
 10. Ik heb nog geen kv nummer dus die moet nog aangevraagd worden, betaal maandelijks een bedrag aan een instantie om dan toch een vestiging adres te kunnen bekomen, ik huur die ruimte in feite.
 11. Ik heb even een vraagje Ik woon in Belgie en huur een ruimte per maand en heb ook een adres dus in Nederland, zakelijk adres waardoor ik mijn KVK nummer heb kunnen aanvragen voor mijn webshop. Nu wil ik een lening aangaan in Belgie of Nederland is dit mogelijk?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept