Ga naar inhoud

mathie

Junior
 • Aantal berichten

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

1 Volger

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  51 >
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa

Recente bezoekers van dit profiel

Het recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. mathie

  compagnon gevraagd

  Voor mijn een mans bedrijf in slaapcomfort zoek ik een compagnon F/P. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een geheel nieuw, uniek en innovatief, systeem voor echt gezond slapen. Je achtergrond is minimaal enige bedrijf en zakelijke/marketing ervaring. Heb ik jouw belangstelling gewekt voor de wonderlijke wereld van slapen, dan hoor ik graag van je.
 2. Ja ik begrijp dat je nog weinig ervaring met het hele gebeuren hebt. Dat is ook een van mijn redenen om te reageren. Maar goed, okay, al doende leert men! Het is altijd achteraf zonde van het geld. Ik heb er mijn kontakten en de meeste leveranciers zijn helaas geen producenten!! Doe er je leer mee! Groet, Math
 3. Alles leuk en aardig en het kan zelfs! Echter de prangende vraag is; heb "jij" afzetkanalen-distributiekanalen in Europa!? Dit laatste is wel zo belangrijk in een overdadige aanbodmarkt! Met name zijn de aantallen frames van belang of dit enige kans van slagen heeft. Voor meer info stuur een berichtje.
 4. Het beste kan je de productie in deze landen zelf als ingewijd persoon ter hand nemen. Het werkt aldaar net effe anders als hier! De Nederlandse bloementelers in deze landen verzorgen hun eigen productie en met reden. De concurentie aldaar is geen probleem omdat de kwaliteit derificaties enorm zijn. Het is deze vrouw best mogelijk om samen met een ervaren ondernemer een mooi bedrijf te starten. Vandaar dat ik graag mijn diensten als ervaren intercontinentaal ondernemer doe aanbieden. Men moet voor succes nou eenmaal open staan voor derden! Vertrouwen geven en controle voeren zijn wesenlijk van belang! ???
 5. Ondernemen, productie, is inderdaad niet overal gelijk! De marketing is een mix van daar en hier! Veel ervaring is gewenst om een start te maken. Mijn diensten en ervaring zijn wellicht goed te gebruiken in zowel productie als marketing! En vertrouwen moet je kunnen geven. Controle doe je zelf! Een geheimhoudingsverklaring is toepasbaar. Hoor het wel.
 6. Lotje neem je voorgaande info over de wijze van verkoop ter harte en laat je eigen ontwerpen in Polen of Turkije fabriceren. Je productieprijs is dan niet meer als €50, Jouw marge €200 en winkelprijs minimaal €449 en bij een zeer speciaal model/ontwerp zeker €599 tot €699. (type lange jas, dames- en herenmodel) Let wel, bedoeld is hier dat het gaat om een exclusief ontwerp en hoogwaardig product. De speciaalzaken kan je hiermee bezoeken! modedit: email adres verwijderd
 7. Wanneer je een partner zoekt met veel ervaring, ook internationaal, in ondernemen kan je mij contacteren. Wellicht ligt een samenwerking in het verschiet. emailadres verwijderd, mathie als je direct contact wilt met topic starters kun je contact op nemen via de pm functie (groene knopje in de linker kolom), daarnaast is het verstandig je email adres niet openlijk op het forum te zetten om te voorkomen dat je een boel spam ontvangt van allerlei spambots die het internet afstruinen naar email adressen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké