Jump to content

mvanpegelen

Newbee
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Bedankt voor je reactie! Het is ligt echter gecompliceerder. Het is zeker niet zo dat hij al het werk heeft wel gedaan. We hebben veel samen gedaan en daarnaast heb ik veel andere dingen betaald/geregeld, zoals een gesprek met een accountant, een gesprek met een grote investeerder om op ideen te komen. Hij heeft meer gedaan qua werk, maar de meeste ideeën zijn uit mijn hand gekomen. Het gaat trouwens maar om ongeveer 30-40 extra uren die hij erin heeft gestoken
 2. Hallo iedereen, Ik heb me aangemeld bij dit forum omdat ik samen met een vriend van mij een website run. In deze website hebben wij ongeveer 5 maanden geleden samen even veel geld geïnvesteerd. In het begin begon het klein en was er niet heel veel werk aan. Het werk dat we aan de website hadden deden wij altijd samen en dit loonde goed! Al gauw hadden wij inkomsten van rond de 1800 euro per maand. Omdat wij allebei momenteel nog op de middelbare school zitten is dit natuurlijk lekker verdienen. In de tijd heeft hij echter steeds meer werk naar zich toegetrokken. Ik zou wel meer willen doen maar ik heb hier simpelweg geen tijd voor. Het komt erop neer dat hij over een tijdspan van 3 maanden redelijk wat meerwerk aan de website heeft gehad. Nu zijn wij vorige week eens gaan praten en het komt erop neer dat hij eigenlijk of een verdeling van 75 tegen 25 procent van de inkomsten wil en zodra de website verkocht wordt eenzelfde verdeling te hanteren, of hij wil mij afkopen voor 2000 euro. Natuurlijk ben ik het met beide gevallen niet eens. Ik ben het ermee eens dat hij meer geld mag krijgen dan ik, maar het voelt naar mijn idee scheef als we een verdeling van de inkomsten gaan doen. Mij lijkt het een goed idee om hem (achteraf) een vast bedrag per uur te betalen uit de inkomsten die wij hebben verkregen. We hebben namelijk samen geïnvesteerd en dus de risico's gespreid. Het is toch niet redelijk als hij dan nu achteraf een grote som geld gaat opeisen of denk ik nu verkeerd? Ik hoor graag van jullie wat jullie van deze kwestie vinden. Alvast Bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept