Jump to content

jorg

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik heb info ingewonnen omdat het een moeilijke strijd betreft pandeigenaar.. deze heeft al mijn spullen onrechtmatig ingevorderd. Lees thuis liggen.. hierdoor heb ik dus verdere problemen gekregen omdat mijn bedrijf onmogelijk kan voortzetten in een ander pand. Was in het bezit van een spuiterij. Daardoor heb ik dus bij de bank aan moeten kloppen omdat ik het lopende krediet niet kon inlossen.. ik heb nog een gesprek gehad met pandeigenaar maar deze heeft mij eigenlijk zijn pand uitgezet.. tijdens het gesprek wel te verstaan.. ik heb advies gevraagd aan een advocaat en deze gaf te kennen dat het beste wad om mij failliet te laten verklaren en het verder aan de curator over te laten.. vandaar ook de beslissing..
 2. Ik ben nog wel aanwezig geweest in het pand.. ik heb om economische redenen niet kunnen betalen. Ik heb niks in het contract kunnen terugvinden over verlenging stilzwijgend. Nee ik heb de sleutel niet ingeleverd en mijn bedrijf was nog wel actief. Nee ik ben door de rechter persoonlijk failliet verklaard. Alleen de VOF nog niet.. door dat het complex is weet ik me weinig raad hiermee.. ik heb een curator aangewezen gekregen en die heft dat wel in behandeling maar het bezorgt me nog steeds slapeloze nachten.. Ik wil het goed afhandelen alleen wil niet overal de "schuld" van krijgen..
 3. Sorry!. Vraag .. mijn huurovereenkomst liep tot okt 2012. Er is nooit meer een nieuwe huurovereenkomst getekend. Wat is hier het gevolg van. Word dit stilzwijgend verlengd? Ik heb mijn eerste huurovereenkomst getekend met een andere verhuurder van het pand. Deze verhuurder verhuurde het voor de pandeigenaar. Ik heb na okt 2012 nooit meer een contract tekent en ook geen betaling meer gedaan.
 4. Ik heb voor week geleden te horen gekregen dat ik omdat ik eigen faillissement had aangeboden voor de vof te horen dat ik persoonlijk failliet verklaard ben maar dat zakelijk nog niks duidelijk is omdat alle 2 de vennoten zijn uitgestapt zonder duidelijke afspraken en afwikkeling van de zaak. Hoe nu verder ik heb zakelijk schulden en niet prive.. blijf ik nu last houden van schuldeisers? Ik had 1 huurcontract getekend maar die duurde tot okt 2012 en was onder een andere verhuurder en vanaf juli 2012 was er op 1 maand na geen betaling meer voldaan.. is het dan nog wel een geldige reden dat ik een huurcontract heb? Kan mij ook zolang er geen nieuw huurcontract is stilzwijgend worden verlengd? Ik heb nogal ingewikkelde zaak wat betreft de vof en alle contracten die er om heen staan.
 5. Ja ben afhankelijk van stroom.. althans was afhankelijk van stroom.. ik had een spuiterij.. Helaas is het onvermijdelijke gebeurt.. Pandeigenaar buiten alle afspraken en onaangekondigd weer de deur op slot gedaan.. Zonder dat ik ergens van weet heeft hij alle goederen zoals mijn materialen van spuiten , gereedschappen tot aan velgen en schuurpapier alles meegenomen... Dit is toch ondanks huur achterstand toch niet gebruikelijk?? Ik ben dus nu genoodzaakt om de deur dicht te doen want ik vertrouw mn eigen pandeigenaar niet meer.. Door de gevolgen van mijn ongeluk kan ik niet zoveel meer door buffelen als dat ik eerder kon... ik ben helaas financieel niet meer bij machte om me te gaan storten op een nieuw idee en pand enzo... Wat nu verder? Ik ben een credit lopen bij de bank en die staat op de max credit van 10.000... Deze staat nog ondertekend door mij en mijn eerste compagnon waar ik het bedrijf mee ben gestart.. Die gaan natuurlijk ook beslag leggen op spullen van de zaak maar dat heeft mijn pandeigenaar zonder overleg of medeweten van mij meegenomen...
 6. zodra ik weer aan het werk kan ... ik ben tijdelijke afgesloten door liander op verdenking van illegaal aftappen van stroom wat ik niet heb gedaan maar die zijn nou niet bepaald snel op het moment dat je niet met hun wind mee waait... ik had gelukkig nog een klein beetje op de zakelijke rekening staan zodat de zakelijke lasten betaald konden worden.. ik heb vaste klanten die zodra ik verder kan gelijk weer komen... mijn vriendin helpt mij gelukkig met dingen.. we wonen niet samen ofzo... ik heb ook nog een voorschot gehad afgelopen maand vanwege een ongeluk wat ik 10 maanden geleden heb gehad...
 7. Ja dat is er zeker nog wel... ik wil zeker door en wil de boel zeker niet af laten pakken door de verkeerde keuzes van compagnons.. maar vind het wel veel wat er de afgelopen maanden nu allemaal is gebeurd en wil het nu gewoon goed doen..
 8. fijn dat ik hier stukken wijzer word en sneller antwoorden krijg dan de reguliere bedrijven zoals de gros... wat een bedrijf is dat,,, Bedankt voor de snelle reacties
 9. omzet.... op het moment niet.. dat ging wel goed maar door alles wat er stond kon ik niet snel genoeg de achterstanden wegwerken en toen ben ik helaas buiten de zaak gesloten.. ik wil wel graag door.. mn vader word gelijk uitgeschreven.. oude boekhouder houd een stuk van de boekhouding achter vanwege achterstand.. Dit ga ik proberen zo snel mogelijk weer naar de nieuwe boekhouder te laten sturen.. belazerd bedoel ik eigenlijk dat er schulden en achterstanden waren ontstaan waar ik geen weet van had en de daarop volgende compagnon heeft me laten zitten met werktijden en geld weggehaald dat voor de zaak bedoeld was.. ook heeft hij afspraken gemaakt wat mij genoeg geld heeft gekost om de klanten toch tevreden te houden.. Ik wil mijn naam niet te grabbel neer leggen... Ook heeft er 1 van de 2 onlangs weer ingebroken in mijn zaak om spullen me te nemen ik was toen ook helaas niet op de hoogte geweest van \vof contract anders was ik dat ook niet aangegaan maar dat is gewoon zo;n standaard vof contract wat volgens mij zo uit te draaien is op kvk.. Dus verder weinig persoonlijke afspraken staan er in vermeld...
 10. Wat te doen?? Ik ben begonnen met een VOF samen met een (nu) oude vriend... Nu heb ik het probleem dat hij januari 2013 zich heeft teruggetrokken uit het bedrijf om familieredenen. Er was een opvolger voor hem en deze heeft de boel eigenlijk alleen nog maar verder belazerd.. Nu zit ik met het probleem dat ik door alle kosten en achterstanden zelf dreig failliet te gaan.. Achterstanden die al bij de eerst compagnon zijn ontstaan en ik hoopte te kunnen inlossen samen met de nieuwe compagnon.. Deze heeft niks kunnen waar maken en ik zit nu met een probleem dat ik de enige overgebleven ben.. Ik moet er dus nu eenmanszaak van maken omdat beide uitgeschreven moesten worden en ik tijdelijk mijn vader daarvoor in heb gezet zodat de boekouder alles kon uitzoeken... Maar hoe kan ik dit nu het beste oplossen.. Ik zoek me rot op het internet naar wat ik kan doen maar word er toch niet veel wijzer van.. Ook heb ik te maken gekregen met een ongeval waarbij ik een whiplash en bijbehorende klachten heb overgehouden waardoor ik niet meer dat kan wat ik wel kon... iemand idee?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept