Jump to content

WdeWinter

Newbee
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Beste Happy Entrepreneur, Wat jammer dat je zo negatief reageert. Het was een heel onprettig gesprek en vind het ook niet kunnen dat ondernemers zo over elkaar praten. Overigens zei het hostingbedrijf dat er al vaker klanten door Powerinternet waren benaderd. Ik ben gevestigd in Antwerpen maar doe veel zaken in Nederland. Ook het hostingbedrijf en Powerinternet zijn beide Nederlandse bedrijven, daarom plaats ik dit bericht in dit forum.
 2. Van de week werd ik gebeld door het bedrijf Powerinternet. Of ik interesse had in een Google Places vermelding. Ik vertelde dat ik al samenwerkte met een bedrijf dat dit voor mij doet. Ik doe namelijk in renovatiewerken en vond het de hoogste tijd worden om een website op te zetten. Ik ben twee weken geleden langsgeweest bij dit bedrijf en we hebben samen mijn mogelijkheden bekeken en een opzet voor mijn website gemaakt. Nu zei Powerinternet dat het bedrijf waar ik mee samenwerk de grootste oplichters van Nederland zijn. Daarnaast beweerde de Powerinternetmedewerker dat het bedrijf waarbij ik net een website heb besteld helemaal geen websites maakt. Vreemd dat ik net een designvoorstel in mijn mailaccount heb ontvangen. De meneer aan de telefoon wilde samen met mij wel even op Google kijken. Tik de bedrijfsnaam maar eens in op Google”, zei hij. En inderdaad, als je dat doet krijg je een klacht over mijn hostingbedrijf. Uit 2003. Waarop maar liefst vijf keer is gereageerd... Ik vond het al vreemd omdat ik er net was geweest en juist een heel goed gevoel bij dit bedrijf had. Toen ik wees op de datum en het aantal berichten in het forum zei de Powerinternetmeneer dat er wel meer klachten over dit bedrijf waren (hoewel hij mij die niet kon tonen op dat moment). Het kwam er op neer dat ik veel beter met Powerinternet in zee kon gaan. Uiteraard heb ik direct mijn hostingbedrijf gebeld om te vertellen dat dit bedrijf duidelijk probeert om nieuwe klanten weg te stelen door ze van oplichterij te beschuldigen. Raak dus niet in paniek als je door Powerinternet wordt gebeld. Zij vertellen leugens over bedrijven. Hebben anderen hier ook ervaring mee? Met vriendelijke groet, Wesley de Winter

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept