Jump to content

Starter_NL

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Welkom op HL. de vraag voor leveranciers wordt dagelijks gesteld op HL. En zoals je gemerkt hebt krijg je dan in het gunstigste geval kritische vragen en antwoorden. soms wordt je terugverwezen naar het topic vraag & aanbod en in het slechte geval krijg je een slotje van een moderator. ;) En zelf vind ik de vraag om leveranciers ondergeschikt aan de vragen van wie zijn mijn klanten, wat willen ze en hoe kan ik ze dat aanbieden. Maar als het goed is geeft deze discussie je inmiddels genoeg stof tot nadenken. :) Ben nog nieuw en kijk nu een beetje rond op de site. Vergeef me dus als ik het onderwerp in het verkeerde gedeelte heb geplaatst :) Al heb ik nog steeds geen leverancier, heb ik wel heel wat gehad aan jullie antwoorden. Bedankt hiervoor.
 2. Het woord 'bijna' zegt genoeg toch? Ik heb geen financiering nodig niets. Het ondernemingsplan is puur voor mezelf. Zodra ik een leverancier heb zal ik het complementeren.
 3. Iedereen mag zijn eigen prijs bepalen en de een neemt genoegen met een lagere marge dan de ander. ;) Ik neem ook genoegen met een lagere marge :)
 4. Heb je helemaal gelijk in. Ik hoef het ook niet veel goedkoper in te kopen dan een ander. Zoals ik al zei is het financieel plaatje nog niet compleet omdat ik nog niet over een prijslijst beschik. Ik heb dan wel het voordeel dat ik geen kosten heb zoals in een winkel aangezien alles via internet gaat en mijn klantenkring.
 5. Als ik nu tegen jou zeg, ga in de zandbak spelen, dan is je reactie volkomen terecht. Echter is dit niet het geval :) Ik zie geen enkele reactie van mij waarin ik een ander heb beledigd of iets dergelijks of waarin mijn houding niet juist zou zijn. Ik begrijp dat leden hier kritisch naar kijken en dat is ook niet erg. Misschien zien zij iets waar ik nog niet over heb nagedacht. Aan je laatste alinea heb ik wat. Bedankt hiervoor. Ik heb dus geen enkel idee wat de inkoop en verkoopprijzen van groothandelaren zijn. Vandaar dat ik dit ook heb opgevraagd. Echter vraag ik me af of het klopt wat je zegt aangezien er verschillende webwinkels zijn met verschillende prijzen.
 6. Hoe ver ik daaronder ga zitten is afhankelijk van de inkoopprijs. Mocht ik het niet voor minder kunnenverkopen is het nog geen probleem aangezien ik mijn klantenkring al heb.
 7. Jullie gaan er bij voorbaat al vanuit dat ik troep op het internet ga gooien voor een spotprijs. Ik zal het specificeren. Het is de bedoeling dat ik aan een leverancier kom die ook daadwerkelijk kwaliteit levert. Zoals fragrancencare.nl. Hier heb ik reeds een prijslijst opgevraagd.
 8. Nee, ben zelf creditmanager geweest. Ik heb ooit op mijn zestiende een visagie opleiding afgerond maar meer niet. Hoeveel ervaring moet je hebben om parfum te verkopen? : ) Er is vraag naar, klanten heb ik al, nu nog het product.
 9. Ik heb zelf al een handel in elektronica via internet. Wil er nu ook cosmetica bijvoegen omdat in Nederland de prijzen belachelijk hoog zijn en met de juiste leverancier is hier geld aan te verdienen. Zoals ik eerder heb aangegeven heb ik in elke mogelijke taal gezocht op google. Dus over zelfwerkzaamheid mag bij mij niet geklaagd worden. Dat het een forum is begrijp ik maar als iemand een idee heeft kan het geen kwaad om dit te delen neem ik aan.
 10. Ik begrijp wat jullie zeggen en ik ben er van op de hoogte dat er veel neppe spullen worden geleverd. Echter zijn er vast wel een aantal leveranciers die A merken leveren. Ik gaf China als voorbeeld maar zoals ik al zei mag het ook elders vandaan komen. Ik zal absoluut geen neppe troep verkopen en zorg dat hier ook een controle aan vooraf gaat. Dus iemand enig idee?
 11. Begrijpend lezen is ook een kunst... Heb het over cosmetica. Enfin, ja denk zeker dat het op die manier gaat aangezien alles, wat jij voor een lage prijs op internet of op de zwarte markt koopt , uit het buitenland wordt ingekocht (voornamelijk China).
 12. Daar heb ik al rond gekeken echter heb ik het over echte merken zoals Chanel, Dolce en Gabbana etc. wat ik daar niet terug kan vinden. Ik heb reeds op google al alles afgezocht, zelfs middels google translate in het chinees : ) Mijn ondernemingsplan is zo goed als af. Mis alleen nog enkele details in het financieel stuk. Dit kan ook pas als de inkoopprijzen bekend zijn.
 13. Hallo allemaal, Ik ben van plan om een webwinkel te beginnen in cosmetica. Weet iemand toevallig een groothandel in China of iets dergelijks waar je een grote partij voor een lage prijs kan inkopen? Of elders... Alvast bedankt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept