Jump to content

krabat

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Goedemiddag, Deze maand ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. Als ondernemer help ik het mkb bij marketing en sales vraagstukken. Een onderdeel van mijn werk is het verkopen van marketingtools zoals mobiele apps. Ik heb een agentschap getekend bij een bedrijf dat deze mobiele apps maakt. Nu zit ik met de volgende vraag: Als ik werk verricht voor een klant die een mobiele app heeft aangeschaft, moet ik dan een factuur sturen onder mijn eigen bedrijfsnaam of onder het agentschap? Groet, Guido
 2. Haha, dat is nou zwart-wit denken even naast je neer leggen :) Maar ondanks de kleine pakkans en de overtuiging dat wij absoluut niet in de categorie viagra-spam etc. vallen zien we toch af van een e-mailing campagne. We hebben zojuist een bespreking gehad en zijn tot de conclusie gekomen dat we, gezien ons beperkte budget, ons gaan richten op de volgende technieken: - Guerilla marketing bij vakbeurzen - barterdeals met vakbladen - persberichten in (vak)bladen (Nogmaals dank voor de tip, Bram!) Tel daarbij op dat we wat betreft ranking bij google vrij hoog gaan komen en ik denk dat we goed op weg zijn! Mod edit: quotes hersteld
 3. De vergelijking die je maakt vind ik niet op z'n plaats. Eenmalig, gerichte informatie waar de ontvanger duidelijk voordeel uit kan halen plaats ik niet in de categorie "hoogst irritante spam" (maar dat even off topic..). Rekening houden met de ontvanger, ben ik wel volkomen met je eens!
 4. Bedankt, ik twijfelde of een informatieve e-mail hier ook onder zou vallen.
 5. Hallo allemaal! Wat mag tegenwoordig nog op het gebied van e-mailings? De bedoeling is om potentiële gebruikers van onze website (professionals in een specifieke branche) op de hoogte te brengen van de mogelijkheden die wij bieden met onze site. We hebben geen relatie met deze potentiële gebruikers en nog nooit eerder contact gehad. De dienst die we aanbieden is voor de gebruiker helemaal gratis en we bieden in principe geen product aan. Omdat we 40.000 potentiële gebruikers willen bereiken is een e-mailing een logische keuze.
 6. Dat ligt er aan of franchisenemer gezien wordt als ondernemer. Daar ben ik wel van uit gegaan! Het UWV is overigens niet op de hoogte van de activiteiten die ik nu doe. Ik dacht inderdaad dat als er geen inkomsten uitkomen, dat ook niet nodig zou zijn.
 7. Klopt, maar ik vraag me af waar ik het meeste uit kan halen. UWV, Starterscentrum etc. De 2 ondernemers willen natuurlijk financieel maximaal profiteren van mijn situatie wat mezelf ook ten goede komt. Ik dacht dat iemand hier misschien al ervaring had met de situatie waar ik me in bevind.
 8. Hallo allemaal! Graag zou ik wat meer informatie willen hebben over subsidies en andere mogelijkheden voor starters. Mijn situatie is als volgt: ik ben nu sinds januari van dit jaar officieel werkloos. Sinds februari help ik 2 ondernemers met het starten van een B2B website. Mijn taak is met name de marketing en communicatie. Dit gebeurt overigens zonder vergoeding onder bepaalde voorwaarden. Ze willen mij als franchiseondernemer in dienst nemen en dan doorgaan met hun volgende project (een nieuwe B2B website, maar dan voor een andere branche). Klopt het dat starters een soort van subsidie kunnen krijgen via de gemeente waar ze in wonen? Een soort van ondernemers- of starterskrediet? De gemeente waarin ik woon werkt samen met KvK en "Het Starterscentrum". als iemand mij een beetje op weg kan helpen is mijn dank groot! Groet, Krabat
 9. Interessante benadering Jeroen! Sales zijn we langzaam mee begonnen en dat zien we inderdaad ook al terug in het aantal unieke websitebezoekers. Bram, Artikelen schrijven voor vakbladen had ik zelf nog niet aan gedacht en ga ik zeker aandacht aan besteden, thanks! Twabla, wat jij beschrijft is zo'n beetje onze aanpak! Ik zou graag de website met jullie delen, maar daar wacht ik nog heel even mee. Te veel knappe koppen hier ;)
 10. een partner waar ik mee samenwerk is software-engineer en kent alle ins en outs van Google, met de SEO zit het dus wel snor. Maar toch bedankt voor de tip...
 11. De bedrijvengids die ik exploiteer richt zich op één specifieke branche. Dat is op zich al vrij uniek (bleek na grondig onderzoek). "Als je daar achter bent is marketing niet zo moeilijk meer" De inhoud van de boodschap die ik wil brengen is ook niet het probleem, wat ik graag zou willen weten is welke marketingtechnieken (om de boodschap te brengen) in mijn situatie het beste werken.
 12. Social media vind ik niet zo'n ideaal medium om mijn doelgroep te bereiken. Dit doe ik er wel bij, maar wil me hier zeker niet op concentreren. Zogenaamde "Social Media deskundigen" vind ik eerlijk gezegd zwaar overschat. Gratis basisplaatsing, betaalde opwaardering dat is inderdaad de toegepaste truc. Waar ik echter vernieuwend in ben is de manier van opwaardering en de presentatie zelf. Dat de Gouden Gids oud is (ik verdraai je woorden een beetje!) is het uitgangspunt geweest van mijn idee. Deze is achterhaald en totaal niet meer van deze tijd. De opwaardering waar GG op inspeelt is zo creatief als een... om over de presentatie al helemaal niet te beginnen.
 13. Hallo ondernemers! Waar ik naar op zoek ben is wat te doen om reclame te maken voor mijn startende organisatie In plaats van een heel verhaal zal ik mijn situatie/probleem puntsgewijs aan jullie voorleggen. Bedrijf: Startende online B2B dienst. Soort van gouden gids waar toeleveranciers gepresenteerd worden aan ondernemers (in een specifieke branche). Gewenste situatie: zowel toeleveranciers bereiken (die gepresenteerd worden op mijn website en door abonnementsgeld voor omzet zorgen) als ook de ondernemer (die van de website gebruik moet/wil gaan maken). Dus eigenlijk wil ik mijn naamsbekendheid vergroten. Marketingtechnieken tot nu toe: - advertenties vakbladen - guerilla marketing bij branchebeurzen - Social media marketing - Internet marketing (SEO etc.) Graag zou ik jullie visie willen weten wat voor mij het beste zou werken en eventueel commentaar op de technieken die ik zelf al wil gaan gebruiken. Groet, Krabat Ps. Zelf heb ik Commerciële Economie gestudeerd, dus vaktechnisch ben ik enigszins onderbouwd.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept