Jump to content

Henk Molenaar

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Kijk daar heb ik wat aan! Dan ga ik het op die manier doen. Dan is het idd zo dat het altijd door moet komen , de namen kloppen. HArtelijk dank!
 2. Nou , dit omdat ik een bkr registratie heb. En nu al bij een aantal banken voor een zakelijke rekening ben geweigerd..
 3. Ok, maar dan zou ik dus beter een zakenrekening kunnen nemen, want ik vind het professioneler om het op mijn bedrijfsnaam te doen. Of zijn daar wel mogelijkheden voor?
 4. Ja dat had ik begrepen. Maar ik wil het eerst op mijn prive rekening doen. Iemand ervaring daarmee? Een kennis zei tegen mij dat de ING daar niet al te moeilijk over doet. Ben erg benieuwd, anders moet ik toch snel een zakenrekening openen.
 5. Hallo mede Higherlevelers, Ik ben onlangs mijn eenmanszaak gestart. Nu ben ik eindelijk zover om te gaan factureren. Dit wil ik op gewoon op mijn prive rekening doen. Maar hoe kan ik het beste de klant laten overmaken? Ik neem aan dat ik gewoon mijn bedrijfsnaam op kan geven en dat het dan op mijn ing rekening wordt gestort? Of wordt dat geweigerd? Groeten Henk
 6. ok dat is dus niet mogelijk. Dan moeten we ons richten op een incassobureau. Die kunnen wel facturen sturen.
 7. Mee eens. Daar zit een groot risico in. Maar ik ben ervan overtuigd dat wij door een derden rekening een betrouwbare partner zijn die de instelling, bedrijf of particulier geld kan opleveren.
 8. Het is meer om niet te lang hoeven te wachten op het geld als wij onze factuur dan weer moeten indienen. Als het bedrag nu op de rekening staat, trekken wij het percentage er vanaf. Transparant en open. Maar dat scheelt ons weer weken wachten op ons geld via de diverse instanties en bedrijven.
 9. Idd, maar had er niet in gemoeten. ;) Ik zag alleen op de banksite dat een derdenrekening in beginsel wordt geopend door notarissen etc.. Voor adviesbureau's zie ik niks staan.
 10. Je zou je verbazen, hoeveel partijen er zijn die niet meer weten dat zij contracten hebben lopen over bijvoorbeeld huur van grond door energiemaatschappijen. De klant moet zelf facturen sturen. Veelal is dat bijzaak. Vandaar uit gaan wij is ons idee ontstaan. @ Jamie: Dat is is inderdaad een goede optie. Dan kunnen we dat netjes gescheiden houden. Maar wij willen dicht bij het "vuur" blijven door te incasseren, en dan de fee over te boeken en de klant uit te betalen. Ik zal mij eens laten voorlichten door bv de Rabobank. Kijken wat er dan nodig is en of wij eventueel dan een stichting op moeten richten.
 11. @ jamie: Dat is nu het punt op dit moment. Wij willen het liefst incasseren voor de klant. De fee ervan af halen en dan de rest overmaken naar de klant. Dan zijn wij altijd verzekerd van betaling.
 12. Ons voordeel is dat wij de klant er op attenderen dat zij nog geld tegoed hebben. Meestal zijn dat partijen die dat niet meer weten. Wij zoeken uit hoeveel dat is. Houden de correspondentie en beantwoorden alle vragen. Vandaar uit pakken wij een x fee op het totaal uitgekeerde bedrag.
 13. Het verdienmodel is duidelijk. Wij houden een x percentage van te innen bedrag in. Alleen is het zo, hoe kunnen wij dit zelf doen, zodat de klant er geen omkijken naar heeft. Via een onze eigen rekening en dan voorbeeld onder vermelding van?
 14. Allen, Ik ga met mijn compagnon een adviesbureau starten. Dit advies bureau zal zich richten op bedrijven, gemeenten en particulieren die contracten hebben bij verschillende instanties waarvan zij nog geld tegoed hebben. Bijvoorbeeld huur van grond door Energiemaatschappijen. Wij gaan achter de facturen aan en doen alle correspondentie. Nu willen wij ook de bedragen incasseren en dan onze fee inhouden. Daarna zullen wij dit geld overmaken op de rekening van de begunstigde. Hoe kunnen wij dit het best doen? Alvast bedankt! Henk [titel aangepast - md]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept