Jump to content

Bewustvoorbaby

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 1. Heb ik behalve de documenten die de expediteur regelt voor mij, nog andere specifieke documenten nodig?
 2. Ik ga binnenkort bij kvk melden voor export. Hoe zit het met de documentatie? Moet ik dat zelf aanvragen of krijg ik (een deel van) de export documenten van de expediteur als ik via een expediteur gaat exporteren ? Dank jullie wel voor jullie reacties, het heeft mij veel op weg geholpen.
 3. Aantonen in de zin van een factuur van de expediteur toch? Ook moet ik een factuur hebben van de leverancier om btw terug te vorderen. Heeft het invloed als ik contant betaal of met pin voor het terugvorderen?
 4. Het gaat om vitaminesupplementen en voeding voor babies. Dus als ik bijvoorbeeld voeding inkoop voor 11.75 excl en incl 12.40 is, en ik wil 11.80 excl verdienen, dus incl 12.45, is mijn verkoopprijs naar Hong kong 12.45? ( ja er moet nog verschillende kosten bijgerekend worden, maar dat terzijde)
 5. Hoe zit het met de belastingen als ik exporteer??
 6. Hallo, Ik wil graag x aantal pallets van mijn producten versturen naar hongkong. Ik heb een beetje georiënteerd op de internet over de verzendingen en prijzen. Echter ben ik niet veel wijzer van geworden. Bij postnl, dhl etc is best prijzig en bpost is tot nu toe meest voordelig. Ik ben benieuwd waar ik goedkoop x pallets per week kan verzenden naar hongkong per vliegtuig. Het importeren en documentatie is allemaal al geregeld. Het is echt alleen de verzendingen van nederland naar hongkong toe qua prijs. Who can help me out?!
 7. Omschrijving van je concept: Hallo, Onlangs ben ik begonnen met een webshop, bewustvoorbaby.nl, en ik ben benieuwd hoe ik mijn webshop goed vindbaar kan maken. Zelf is de website niet volledig af qua productenlijst. Wat moet ik doen om het goed vindbaar te maken? Wat zijn de stappen die ik moet ondernemen om klanten binnen te krijgen? Ook ben ik op zoek naar leveranciers voor nutrilon of mensen die mij daarmee kan helpen. Waar moet ik beginnen om een redelijke leverancier te krijgen. Ik heb met verschillende mensen gesproken die scherp geprijst in kunnen kopen via een leverancier die direct van nutricia inkoopt. Alleen als ik bel, krijg ik telkens te horen dat zij totaal niet aan verkopen doen aan ondernemers, behalve groothandels. Where can i get started?? Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Wat ik zelf heb gedaan tot nu toe is een html file geupload, wat verbonden is aan google. Ook heb ik een xml-bestand geupload en een sitemap gemaakt om het beter vindbaar te maken. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Mijn uitdaging is om zoveel mogelijk de consumenten van hun producten te voorzien, zonder een bestellimiet. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Op de meeste sites kan je niet onbeperkt bestellen. Hieruit onderscheidt ik me onder andere. (ook is dit alles nog in ontwikkeling) Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen om mijn webshop beter vindbaar te maken en ook om een redelijke leverancier voor nutrilon met mij in contact te brengen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept