Jump to content

Albino62

Junior
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-3
 1. Beste vriend, Als ik jou was zou ik me een ding afvragen. Dat is als autohandelaar Mercedes Van Dijk blut is gegaan in rotterdam spaanspolder. Met tig klein tot groot auto bedrijven eromheen hoe groot is je kans om te overleven ? Als je mij vraag rotterdam is niet de juiste plek voor jou idee. Succes. Mvgr, Albino
 2. Grenzlooz Ik wardeer alles wat ik in mijn toekomstige plannen mee kan nemen. Ik ben nog een jonge knul en onervare klopt. Maar ooit moet ik ergens beginnen. Over kapitaal gesproken ik hoef hier niet alles open en blood te gooien. Over financiele gebeuren maak ik me niet het meest druk om geld is altijd te vinden. Ik wil zoveel mogelijk informatie bijelkaat verzamelen voordat ik een stap zet. Wat ik niet begrijp is. Mensen lopen hier allerlei dinge te benoemen maar hoe kan een pool of bulgaar of weet ik wat wel iets geks beginnen zonder enige kennis of het taal beheer. Ondanks dat maken ze geld waar jij en ik eng van worden. Klopy misschien ben ik geen geboren ondernemer maar wil graag die wereld in gaan. Hbo heb ik misschien niet afgemaakt en op jonge leeftijd voor een baas gaan werken maar even serieus zo moeilijk kan zo een playcity beginnen niet zijn toch?
 3. Bas, Bedankt ik neem het absuluut mee. Alle hulpjes kan ik goed gebruiken. Ik ben nu op dit moment in een playcity gevestigd in Barendrecht zo gek groot is het hier niet en is op een industrietrein. Zoveel toestellen heb je hier niet. Een groot kussenspring en in het midden een apenkooi achtig vcs toestel. Ik kan me niet voorstellen dat ze hier meer dan 100.000 euro hebben ingericht. Zoiets kleins wil ik ook. Wil via folder, internet, radio en grote sponsors mensen binnen trekken. Plek die ik op t oog heb heb je wel aardig wat kinderen in de buurt wonen in de omgevind heb paar basis scholen dus er zijn kinderen aanwezig in deze buurt:)
 4. Inderdaad in twee weken de tijd. Maar ik ben al 2 jaar hiermee bezig. Heb aantal ideeen de beste en de leukste wil ik eruit pikken. Natuurlijk moet ik nog aardig wat dingetjes op een rij zetten en daar ben ik mee bezig met beetje tips en hulpjes van hier komt t helemaal goed. Maar als sommige bijdrhand willen doen en doen alsof ze overal van verstand hebben en andere mensen op deze manier proberen af te vallen, hoeft t allemaal niet. Hou dan je mening en je moeite voor je zelf.
 5. Jongens jullie doen alsof ik er morgen mee begin relax. :) Inderdaad ik heb aantal ideeen en probeer zoveel mogelijk informatie binnen te halen. Gelukkig zit ik niet op een schietstoel en heb alle tijd van de wereld. Deze site gebruik ik als een van mijn onderzoeken aangezien hier zo te lezen best ervaren mensen en daar wil ik iets uit leren. Dus je kan beter ophouden met aanvallen. Ik teken morgen nergens onder nogmaals relax :)
 6. Ervaring bouw je wel met de tijd. Ooit is alles de eerste keer, helaas. Ik denk dat ik wel met ongeveer 50.000 euro wel klaar ben. Er zijn bedrijven waar je zo een steigerbouw achtig speelparadijs kan lease. Gelukkig hoef je hier niet zoveel zorge aan je hoofd te hebben zoals een product promoten of te verkopen. Het is helaas altijd shit weer hier in Nederland. Zelf heb ik een prinsje van 7jaar wil hem graag zijn gang laten gaan in zo een paradijs :)
 7. Beste Higher leden, Ik heb een vraag aan jullie alle. Ik wil graag een kinderparadijs zoiets als landelijk bekende Ballerog beginnen. Zelf heb ik een locatie op t oog in een buurt waar geen speelparadijs straal van 45km zich bevind. Ballerog zelf wil € 100.000 euro voor frenchash en 5 jaar ervaring in horeca als leidinggevende. Mijn vraag aan jullie is zelf heb ik geen kapitaal van € 100.000 euro en geen ervaring in leidinggevende functie. Maar toch wil ik zoiets beginnen kan ik met een goeie plan van aanpak en eigenvermogen van € 15.000 euro bij de bank kloppen? Hoe groot is de kans om het te financieren? Kan ik ook bij sponsors trecht ? Alle tips zijn welkom. :) Mvg, Albino62
 8. Ga ik zeker doen :) ik moet ergens ooit beginnen :)
 9. Het zijn dagvaardingen of het nog door een deurwaarde omdertekent moet worden of dat al gebeurd is voordat jij ze krijg weet ik niet. Wat ik wel weet is dat je genoeg tijd heb om paar keer in 4 weken de tijd om bij iemand paar keer op de stoep te staan. Wat post nl niet goed doet is dat ze de nodige formulieren niet goed invullen waardoor het niet meer rechtsgeldig is. Omdat er in de markt nog niet veel bedrijven zijn met dit soort trajecten. Daarom wil ik hun als mijn enige klant gebruiken en me verder hierin ontwikkelen. Zelf heb ik al boa en wil dit verder uitrbreiden met mensen in dienst nemen alleen met boa of gericht opleiding. Alleen ik denk dat het allemaal moeilijker is te doen dan praten dus help help help :)
 10. Hallo allemaal, Ik hoop advies te krijgen van iedereen die van dit onderwerp verstand heeft of denkt te hebben. Mijn plan is : Ik wil een koerier bedrijf beginnen maar wel tot rijbewijs B.(dus geen vrachtwagen) ik ken iemand die namelijk bij een rechtbank werk. Ik heb van die gene vernomen dat er per jaar duizenden dagvaardingen de deur uit gaan wat aan deur bij mensen thuis onderrtekent afgeleverd moeten worden. Op dit moment wordt dat door post nl gedaan alleen ze zijn daar niet tevreden mee omdat ze een zooitje van maken. Nou is de kans groot dat ik zo een opdracht binnen kan trekken dankzij die gene. Alleen ik weet niet precies waar ik moet beginnen?? Wat heb ik allemaal nodig en hoe kan ik me zover brengen dat ik zo een opdracht kan binnen trekken??? Zijn er mensen hier die mij stap voor stap de goeie kant op kunnen werken ?? Alvast bedankt mvg Albino :) [titel verduidelijkt - mod]
 11. Paradocx Jij ben een verstandig mens. Bedankt voor he mening wordt gewardeerd.
 12. Je verhaal kan wel kloppen maar ja dan ga ik wel ff zitten en zwaar nadenken waar we heen gaan winkels gaan slecht sinds internet er is, roken gaat over 5 a 10 jaar er niet meer in zitten alle markten zitten vol het is maar een luxe die ik heb je zou maar geen baan hebben en dan ??
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept