Jump to content

etje57

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Female
 1. de Kor is toch de btw wat ik betaal aan de groothandel mag ik toch terug vragen? en wat ik verkoop daar draag ik 21% vanaf dat heeft toch niks met mijn voorraad te maken?
 2. Inderdaad had ik de voorraad er nog niet bijgeteld, Misschien beetje dom,het is ook mijn eerste webwinkel, Dus nu aan het tellen wat er allemaal nog op voorraad is?
 3. Nee hoor de overheid,of de belasting hoef ik niet op te teren, het was alleen een vraag Bedankt voor alle antwoorden
 4. kan ik kort in zijn ,meer ingekocht als verkocht
 5. Ja hoor alles word straks netjes ingevuld, ik was gewoon nieuwsgierig hoe het nu verder ging, omdat de een zegt je krijgt de eerste jaren wat belasting voordeel, Een ander zegt verdien je niks krijg je ook niks, zo word er veel om me heen gezegd, Een adviseur zal alles invullen,maar zoals ik al zei ben gewoon nieuwsgierig of er wat voor me in het vat zat :-\
 6. Aan de voorwaarden voldoe ik inkomen heb ik niet al jaren niet , alleen mijn man werkt.
 7. Nee ik heb geen verdere inkomsten uit loon gehad dat starters aftrek en dat allemaal snap ik echt niks van Het is een kwestie van teveel ingekocht,dat moest ik eerst leren niet inkopen wat ik zelf mooi vind ,maar ook weten wat anderen willen startersaftrek krijg ik toch niet als je negatief afsluit? of is dat een steuntje in de rug Net als mn voorganger schreef verdien je niks krijg je ook niks?
 8. mijn eerste jaar zit erop, En daarmee heel veel geleerd. heb het jaar wel negatief afgesloten jammer genoeg :'( ik heb de KOR toegepast. Nu ben ik gewoon benieuwd hoe het verder gaat,er word gezegd de belasting dienst helpt je de eerste jaren een beetje op weg, hoe moet ik dat zien? Wat kan ik verwachten? krijg ik toch ergens belasting terug? Er komt wel iemand hoor om straks de papieren in te vullen,maar ben gewoon nieuwsgierig hoe dit allemaal zit?
 9. die van mij nu ook Bedankt maar weer.
 10. Nou nee haast is het niet, ik mag het altijd graag achter de rug hebben, en als beginnende ondernemer wil je dit denk ik ook, Maar denk dat hij gewoon nog niet klaarstaat
 11. Een aanvulling ik kom niet verder als hieronder Overzicht aangiften en opgaven Normaal opent een venster voor de aangifte, ik kan niets anders dan bedenken het is nog niet opengesteld voor de laatste aangifte ? Neem aan dat ik toch net als anders btw voor kwartaal 4 invullen moet?
 12. Ik kom er nog steeds niet in kan inloggen ,maar krijg niet de pagina te zien waar ik mijn btw moet invullen
 13. haha zou dat het zijn? bedankt voor jullie antwoord , wacht ik rustig af :'( fijne uiteinde en een goed begin
 14. die kan ik nu toch gewoon invullen,ik kom niet verder als inloggen ???, weet iemand of er een storing is groet
 15. etje57

  Btw of onkosten

  Oke ,bedankt voor het snelle antwoord zal vast niet de laatste vraag zijn hoor:)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept